• drony z Turcji Autor: ~Marko [188.146.130.*]
    Drony z Turcji rzekomo już lecą do Polski, tak napisali oszołomy na X. Podobno wcześniej, niż planowano. Ciekawe, czy too kolejna ściema na nabranie jeleni pod wywalenie tych akcyjek, czy może coś realnego? Ale w ich przypadku czy to w ogóle możliwe? Im już mało kto wierzy, poza jeleniami typu realnie/polityczny. Coś mmi się mocno zdaje, ze to troll z Bysławskiej, zanegował wczoraj wpis chyba Mata, że r-k coś tam zrobił. Ni z gruszki, ni z pietruszki, obrońca się znalazł. Co go interesuje r-k, wali tu na odległość...
  • Re: drony z Turcji Autor: ~Mat [37.30.18.*]
    Czyli będzie powtórka …
  • Re: drony z Turcji Autor: ~Marko [188.146.130.*]
    Tak mi się zdaje , tylko jeleni coraz mniej. A tak w ogóle co jest, gdzie obroty? Nikt gniota nie chce? Realnie/polityczny tiu ma nie do roboty, kupuj, tak piałeś , ze jest tanio...No dobra, żartuję, ty ani kasy, ani czasu nie masz, bo na szychcie jedziesz na 2 zmiany, więc śnij dalej i miej te swoje wizje o bogactwie. Oto dowód, jak ty mogłeś kupić jakiekolwiek akcje, jak ty ani kasy, ani czasu, ani możliwości zakupu nie masz, bo musisz tyrać od rana do wieczora. A ja widzisz, mam tyle czasu i tyle kasy, ze robię, co chcę i śmieje się z ciebie. No i na koniec, ten twój wczorajszy ,nocny wpis był.., jak mistrzostwo świata, cytuję ,, korzystasz z życia'', no tak mnie rozbawiłeś, ze zasnąć nie mogłem...Ty masz fantazje i wizje, jak zawsze...i wyliczanka zarobkow była wczoraj, musisz być mocno sfrustrowany, bo ten objaw pojawia sie u ciebie tylko przy wyskokach cen w dwie strony. Nerwy masz mocno zszargane, to ja ci mówię, specjalista, to taki naturalny objaw w sytuacjach mocno stresowych.
  • Re: drony z Turcji Autor: ~Inwestor [188.146.157.*]
    A ten wywód i inwektywy marko, nie wiadomo w nawiązaniu do którego wpisu nawiązujesz, to kierujesz w konsekwencji do siebie?
    No chyba jasno zaadresowane, to nasz ,,ulubieniec'' Mata i mój. Mam nadzieję, że pod twoim nickiem też nie ukrywa się on. On tak lubi...Jak go zjadą pod jednym przeskakuje na inne. Oby tak nie było w twoim przypadku, choć pewne zbieżności są, ale mam nadzieje, że ty to ty.
  • Re: drony z Turcji Autor: ~Mat [37.30.18.*]
    Ciekawe jak rozegrają to nast razem …
  • Re: drony z Turcji Autor: ~Realnie [37.225.45.*]
     Re: drony z TurcjiAutor: ~Marko[188.146.130.*]2026-05-14 12:47
    Tak mi się zdaje , tylko jeleni coraz mniej. A tak w ogóle co jest, gdzie obroty? Nikt gniota nie chce? Realnie/polityczny tiu ma nie do roboty, kupuj, tak piałeś , ze jest tanio...No dobra, żartuję, ty ani kasy, ani czasu nie masz, bo na szychcie jedziesz na 2 zmiany, więc śnij dalej i miej te swoje wizje o bogactwie. Oto dowód, jak ty mogłeś kupić jakiekolwiek akcje, jak ty ani kasy, ani czasu, ani możliwości zakupu nie masz, bo musisz tyrać od rana do wieczora.

bezmózgu wielonikowy marko. Nie równaj do siebie. To, że ty klepiesz od rana do wczesnej nocy na tym forum ( wczoraj zacząłeś ok godz. 8 a skończyłeś swój hejt ok godz. 23) to nie znaczy, że wszyscy są takimi przegrywami jak ty i żeby zarobić najniższą krajową klepią na MBF Group S.A. ponad 14 godzin. Wszyscy wiedzą marko trollu, że jesteś mocno monitorowany przez swojego Pana. Ale jest jeszcze Państwowa Inspekcja Pracy. Może pomoże wyrwać się tobie marko ze szponów tego wyzysku, który jest w twoim przypaddku taki sam jak w USA za czasów niewolnictwa.
    Buhaha, ten zwrot lubisz wie. śnia. czku, taki prosty jak cały ty. Twoje motto życiowe i ulubiona piosenka to zapewne: ,, znowu w życiu ci nie wyszło'' Nie martw się , zla passa kiedyś się kończy, choć w twoim wypadku może to być trudne. Jesteś taki trochę tiu man.
[x]
MBFGROUP 0,00% 5,48 2026-05-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.