Tak mi się zdaje , tylko jeleni coraz mniej. A tak w ogóle co jest, gdzie obroty? Nikt gniota nie chce? Realnie/polityczny tiu ma nie do roboty, kupuj, tak piałeś , ze jest tanio...No dobra, żartuję, ty ani kasy, ani czasu nie masz, bo na szychcie jedziesz na 2 zmiany, więc śnij dalej i miej te swoje wizje o bogactwie. Oto dowód, jak ty mogłeś kupić jakiekolwiek akcje, jak ty ani kasy, ani czasu, ani możliwości zakupu nie masz, bo musisz tyrać od rana do wieczora. A ja widzisz, mam tyle czasu i tyle kasy, ze robię, co chcę i śmieje się z ciebie. No i na koniec, ten twój wczorajszy ,nocny wpis był.., jak mistrzostwo świata, cytuję ,, korzystasz z życia'', no tak mnie rozbawiłeś, ze zasnąć nie mogłem...Ty masz fantazje i wizje, jak zawsze...i wyliczanka zarobkow była wczoraj, musisz być mocno sfrustrowany, bo ten objaw pojawia sie u ciebie tylko przy wyskokach cen w dwie strony. Nerwy masz mocno zszargane, to ja ci mówię, specjalista, to taki naturalny objaw w sytuacjach mocno stresowych.