Jestem na majówce w stolicy i skoro KEMOT nie chciał ze mną demonstrować, to wybrałem się na spacer po Porcie Praskim.
Wszędzie logo Port Praski i oczywiście zamiast banerów Elektrim banery Cyfrowego Polsatu. Tak wygląda kradzież miliardowego majątku w biały dzień.
NIE BÓJ SIĘ ANDI ....WYKORZYSTAMY TWÓJ ZAPAŁ .... CZEKAMY TYLKO AŻ WIĘCEJ LUDZI ...WIĘCEJ MNIEJSZOŚCIOWYCH AKCJONARIUSZY ELEKTRIMU ...POZNA SIĘ NA.... "SKUTECZNYCH "... METODACH WALKI "MYŚLICIELA Z OPOLA " I JEGO PRZYBOCZNYCH ... I ZOBACZĄ ŻE DEMONSTRACJE I INNE ... NOWE METODY.. WALKI MAJĄ SWÓJ SENS ... 11 LAT "SUKCESÓW " ....CHYBA JUŻ.... POWOLI DAJE LUDZIOM DO MYŚLENIA
lat i nadal nie ma pierwszego odcinka. Jeśli to jest Twój dorobek, to naprawdę trudno się dziwić, że jedyne co udało Ci się zorganizować, to dodatkowy przyjazd akcjonariuszy na NWZA gdzie musieliśmy ponieść koszty przyjazdu, urlopu itd. Kabaret kabaretem, ale może choć raz pokaż coś realnego bo na razie Twoje ‘sukcesy’ istnieją tylko w caps locku.Jak widać, natura w Twoim przypadku postawiła na wzrost, a nie na procesor.
KEMOT zamiast merytoryki wchodzi w personalne ataki na PAE, zarząd czy Olechnowicza. Warto też pamiętać, że KEMOT został usunięty z PAE, więc nie ma ani dostępu do informacji, ani możliwości oceniania pracy kogokolwiek. Ja trzymam się faktów i tematu Elektrimu
Dnia 2026-05-04 o godz. 12:32 ~Andi napisał(a): > Widzę, że to forum zamiast piętnować złodzieja, to przekształciło się w bijatykę słowną poszkodowanych akcjonariuszy. > > Wzywam do opamiętania.
To moze daj kemotowi swoje ruskie onuce do powąchania, bo dzisiaj ma chyba cięższy atak niż "normalnie"
Dnia 2026-05-05 o godz. 07:12 ~Andi napisał(a): > Lemingu maxikingu zamilcz, wstydu oszczędź.
Jezeli chcesz sobie oszczędzić wstydu to musisz tutaj złozyc samokrytykę i przeprosiny Ja Ci pomoge i pokażę jak powinno to wyglądac
Ja forumowicz Andi, osoba o ograniczonym intelekcie zwłaszcza w warstwie historycznej i naiwny pomocnik ruskiej onucccy Sykulskiego Przepraszam wszystkich czytelników za szerzenie tutaj ruskiej propagandy, za co posypuję mój stary łeb popiołem W szczególnosci przepraszam Pana Maxikinga za nazwanie go chaimem, lemingiem i wypranym mózgiem i nie pamietam czym jeszcze...ale na pewno cos było Pan Maxiking jest osobą godna najwyższego szacunku, a ponieważ 90% jego wpisów na bankierze jest odrzucanych przez moderację, wiec te nieliczne zmoderowane i nieodrzucone, już na pewno wyczerpuja znamiona najwyższej kultury.....(hehehehe)
Równoczesnie zobowiązuję się publicznie do zresetowania mojego mózgu zgodnie z wytycznymi Pana Maxikinga (jak poniżej) gdzie w przeciwieństwie do onuccy sykulskiego który czerpał z 2 źródeł...Pan Maxiking czerpał swoja wiedze z tysięcy źródeł...za co mu jeszcze raz dziękuję
Czy Tu cos wiesz o 3 rozbiorach Polski ??? O rzezi Pragi w 1794 roku O powstaniach listopadowym i styczniowym ? O wywózkach Polaków na Sybir O Bitwie warszawskiej w 1920 O Wielkim Głodzie na Ukrainie w latach 30-tych O pakcie Ribbentrop - Mołotow Słyszałes cos o zbrodni katyńskiej O "pomocy" Stalina dla powstania warszawskiego O procesie 16 w Moskwie O obławie augustowskiej O 40 latach sowieckiego sytemu gospodarczego w Polsce po IIWS gdzie za pensję miesięczną mozna było kupić 15 dolarów USD !!! za które mogłes kupic 10 rolek papieru toaletowego w sklepach Pewexu Czy wiesz ze 40 lat sowieckiej dyktatury w Polsce doprowadziło naród do analfabetyzmu polsko-rosyjskiego i całe pokolenia 50-plus, uczyniło inwalidami "głucho-niemymi" w kontakcie ze światem.......zwłaszcza Zachodu Czytałes jakieś książki Żeromskiego, Sołzenicyna, Babela, Tuchaczewskiego, Herlinga-Grudzińskiego, Piaseckiego, Ossendowskiego, Andersa itp. ??? Widziałes jakies programy obecnej rosyjskiej propagandy Sołowiowa, Skabiejewej, Simonian ????...gdzie co tydzień eksperci dyskutują o wystrzeleniu w końcu jakichś rakiet jadrowych na Warszawę czy londyn ???? Czytałes co o Polsce wygaduje Miedwiediew, Pieskow, Zacharowa ????...słyszałes te ordynarne obelgi ???? Widziałes jakies sondy uliczne co o Polsce obecnie myślą Rosjanie w Rosji ???? Spotkałeś w ostatnich 30 latach jakichs Rosjan, zwłaszcza tych starszych za granicą na wakacjach i poznałes ich opinie na temat Polski ?? ..ich pretensje i mentalność ??? Słyszałeś o oficjalnych żadaniach Putina żeby NATO i Amerykanie WYCOFAŁO się z Polski ??? Widziałes na filmach zbrodnie rosyjskie na Ukrainie ???... zewłoki kobiet, dzieci po bombardowaniach cywilnych osiedli Widziałes zbrodnie w Buczy czy w Irpieniu koło Kijowa ??? itd, itd,itd...
lock i porównania z filmów. To tylko potwierdza, że nie masz żadnego merytorycznego argumentu do przedstawienia. Gdy będziesz miał coś konkretnego o Elektrimie, chętnie przeczytam.
...CHODZI CI O TEN BEŁKOT ...O TĘ MAKULATURĘ ... KTÓRA CO PARĘ MIESIĘCY LĄDUJE.... W/NA SKRZYNKACH CZŁONKÓW PAE ... OD "MYŚLICIELA Z OPOLA " ... INFORMUJĄCEGO ... OD 11 LAT ...O "SUKCESACH " RADY .. W PSEUDO WALCE
... NO TAK ...MASZ RACJĘ ... TO JEST "KOMPLETNE ODKLEJENIE " ....
A "ROZGORYCZENIE " ?? ... ... OD TYCH " SUKCESÓW "???? ... ZWŁASZCZA JAK SIĘ SIĘGNIE DO KIESZENI .....TO MOŻNA DOSTAC ZAWROTU GŁOWY .... ZE SZCZĘŚCIA !!!!
Dnia 2026-05-04 o godz. 11:53 ~KEMOT napisał(a): > BOJOWNIK "ELE " BOJOWNIK WYBITNY ... PRZYBOCZNY "MYŚLICIELA Z OPOLA "..... TUTAJ CIŚNIE SIĘ NA USTA ANALIZA.... TYTUŁU FILMU... "GŁUPI I GŁUPSZY "
zanim drugi raz kogoś obrazisz, to sie zastanów.... Dlaczego drobni wolą z Olechnowiczem "stracic", niż z kemotem "zyskać"
JA NIE WIEM CZY Z NAMI ZYSKAJĄ CZY STRACĄ ... ( CHODZI O GRUPĘ MNIEJSZOŚCIOWYCH AKCJONARIUSZY ELEKTRIMU I PARĘ INNYCH OSÓB )
ALE PRZYNAJMNIEJ BĘDĄ WALCZYĆ O WIELOMILIARDOWY MAJĄTEK ELEKTRIMU .... NOWYMI METODAMI ... BO STARE ... BUDZĄ UŚMIECH POLITOWANIA U SOLORZÓW ....OD DŁUGICH ...DŁUGICH LAT .... KTO TEGO NIE WIDZI JEST ŚLEPY I GŁ.....
Moją intencją nie jest obrażanie Ciebie ,ale Twoje odklejenie polega na kąsaniu na oślep, powoli sam się zatracasz w reagowaniu na wszystkie posty ,informacje ,zaczepki, musisz wysprzęglić ,zorganizuj coś wreszcie, podaj jakiś termin ,nawet jak miałoby to się zakończyć totalną klapą ,odbudujesz tym swój wizerunek, bo powoli stajesz się pośmiewiskiem tego forum ,nieszkodliwym wariatem ze zdaniem którego nikt się nie liczy, warującym całymi dniami na tym forum ( musi tak być zważywszy na tempo twoich odpowiedzi) . Zawłaszczyłeś to forum ze szkodą dla własnego zdrowia psychicznego i to zaczyna być niebezpieczne
TO ZACZYNA BYĆ NIEBEZPIECZNE ...DLA TYCH ... KTÓRZY PRZEZ 11 LAT ROBILI Z SZEREGOWYCH CZŁONKÓW PAE ... IDI...... KTÓRZY PRZEZ 11 LAT WODZILI ICH NA MANOWCE
... MAMY BARDZO AMBITNE PLANY WALKI O MILIARDY ELEKTRIMU .... PLANY KTÓRE WYKRACZAJĄ ...DALEKO POZA DEMONSTRACJE ... W CENTRUM WARSZAWY
,czy ktos potrafilby wskazac schemat dzialania (krok po kroku), ktorego realizacja MUSIALA BY doprowadzic do osiagniecia celu (sprzedazy akcji po zadowalajacej cenie)?
.wartosc akcji zmienia sie w czasie.....wydaje mi sie ,ze my powinnismy dazyc do okreslenia wartosci akcji ele w momencie zejscia z notowan na gieldzie.....pozniejsze zmiany byly podporzadkowane jednemu akcjonariuszowi, dlatego sa niemiarodajne....
Dnia 2026-05-05 o godz. 10:24 ~avatam napisał(a): > .wartosc akcji zmienia sie w czasie.....wydaje mi sie ,ze my powinnismy dazyc do okreslenia wartosci akcji ele w momencie zejscia z notowan na gieldzie.....pozniejsze zmiany byly podporzadkowane jednemu akcjonariuszowi, dlatego sa niemiarodajne....
====================== Akurat ten okres od 2008-2010 (wejscie i wyjscie z upadłosci) jest wyceniony dość precyzyjnie i wiarygodnie Miedzy innymi przez Sąd Upadłosciowy czy Trybunał Londyński który obligom naliczył tzw. płatność końcową od wartosci akcji Elektrimu 152 zł (w 2009 roku) No to dodaj sobie inflację i idz z tym do sądu Jedyna chyba opcja realizacji Twojego toku rozumowania....mozna do tego dołozyć troche zysków za ostatnie 17 lat
Dzień dobry, Akurat ten okres od 2008-2010 (wejscie i wyjscie z upadłosci) jest wyceniony dość precyzyjnie i wiarygodnie Miedzy innymi przez Sąd Upadłosciowy czy Trybunał Londyński który obligom naliczył tzw. płatność końcową od wartosci akcji Elektrimu 152 zł (w 2009 roku) No to dodaj sobie inflację i idz z tym do sądu Wg ostatecznej listy wierzytelności obejmuje ona: (…) Wierzytelność równoległą z tytułu tzw. płatności końcowej zasądzonej wyrokiem High Court of Justice z dnia 20.07.2009 r.; The Law Debenture Trust Corp. oraz Citibank N.A. – ustalającym, że zobowiązanie Elektrim S.A. wobec The Law Debenture Trust i Citibank łącznie nie przekracza kwoty 620.551.256,21 PLN (…) Co do wierzytelności z tytułu tzw. płatności końcowej to została ona zmniejszona, na skutek jednej z tzw. umów transakcyjnych do kwoty 100 mln. Euro zgodnie z (…)
Nawet, przyjmując kwotę wynikającą z wyroku to: 620.551.256,21 zł podzielić na łączna liczbę akcji 83 770 297 daje to 7,4 zł na akcję.
Mam pytanie, skąd Państwo biorą kwotę 152 zł jako cenę akcji w roku 2009, powołując się na ww wyrok, skoro płatność końcowa dawała tylko 7,4 zł na akcję, zatem ustalona przez Sąd wartość akcji musiała maksymalnie oscylować w okolicach 74 zł przyjmując minimalnie 10%, a było więcej (chyba nawet 20% - 35 % od wartości akcji) z tego co sobie przypominam?
Dnia 2026-05-06 o godz. 22:24 ~rachunek napisał(a): > Dzień dobry, > Akurat ten okres od 2008-2010 (wejscie i wyjscie z upadłosci) jest wyceniony dość precyzyjnie i wiarygodnie > Miedzy innymi przez Sąd Upadłosciowy czy Trybunał Londyński który obligom naliczył tzw. płatność końcową od wartosci akcji Elektrimu 152 zł (w 2009 roku) > No to dodaj sobie inflację i idz z tym do sądu > > Wg ostatecznej listy wierzytelności obejmuje ona: > (…) Wierzytelność równoległą z tytułu tzw. płatności końcowej zasądzonej wyrokiem High Court of Justice z dnia 20.07.2009 r.; The Law Debenture Trust Corp. oraz Citibank N.A. – ustalającym, że zobowiązanie Elektrim S.A. wobec The Law Debenture Trust i Citibank łącznie nie przekracza kwoty 620.551.256,21 PLN > (…) Co do wierzytelności z tytułu tzw. płatności końcowej to została ona zmniejszona, na skutek jednej z tzw. umów transakcyjnych do kwoty 100 mln. Euro zgodnie z (…) > > Nawet, przyjmując kwotę wynikającą z wyroku to: > 620.551.256,21 zł podzielić na łączna liczbę akcji 83 770 297 daje to 7,4 zł na akcję. > > Mam pytanie, skąd Państwo biorą kwotę 152 zł jako cenę akcji w roku 2009, powołując się na ww wyrok, skoro płatność końcowa dawała tylko 7,4 zł na akcję, zatem ustalona przez Sąd wartość akcji musiała maksymalnie oscylować w okolicach 74 zł przyjmując minimalnie 10%, a było więcej (chyba nawet 20% - 35 % od wartości akcji) z tego co sobie przypominam? ===================================== to jest oczywiście rodzaj żartu...a tu jego źródło tego żartu... https://www.cire.pl/artykuly/serwis-informacyjny-cire-24/40843-obligatariusze-elka-wycenili-akcje-na-152-zl
W praktyce Trybunał Londyński zasadził 175 mln euro (z odsetkami) płatnosci końcowej... Która Elektrim zapłacił poczatkiem 2011 roku....czy tę kwotę zmniejszono do 100 mln ???...media milczały Według algorytmu naliczenia tej płatnosci, majatek Elektrimu po upadłosci miałby wynosić 3 x 175 mln euro 160 mln euro, co daje 35 zł na akcję...czyli niewiele mniej niz dzisiejsza wartość księgowa Kapitału Własnego grupy. Oczywiscie są to wszystko wyliczenia BEZ SENSU, ponieważ nie uwzgledniają podziału 8-9 mld dywidendy z PTC o czym Trybunał Londyński w wyroku zaznaczył,że działania Elektrimu pozbawiły obligów znaczacej płatnosci koncowej... Ponadto wartość aktywów Elektrimu i zyski przez te 16 lat, zmieniają wartość aktywów w sposób absolutnie fundamentalny, czego przykładem Porty Praskie. Wystarczy porównac koszt m2 mieszkań w W-ie w 2010 roku i dzisiaj !!!!!! Jedyny sens ma dzisiejsza wartość rynkowa i godziwa majatku grupy..z uwzględnieniem wszelkich złodziejstw dokonanych na majatku przez te 16 lat. Wartosci sprzed 16 lat to tylko archiwum ...
Dzień dobry Panie Maxiking, dziękuję za wyjaśnienia, sądziłem, że kwota 152 zł wynika z jakiegoś dokumentu, będącego w Państwa posiadaniu (ekspertyzy etc). Natomiast, odnośnie "wartości archiwalnej" to rozmiar szkody ustala się na moment popełnienia ewentualnego przestępstwa czyli lata 2009-2012, stąd moje zainteresowanie. Dobrego wieczoru.
Dnia 2026-05-07 o godz. 21:09 ~rachunek napisał(a): > Dzień dobry Panie Maxiking, > dziękuję za wyjaśnienia, sądziłem, że kwota 152 zł wynika z jakiegoś dokumentu, będącego w Państwa posiadaniu (ekspertyzy etc). > Natomiast, odnośnie "wartości archiwalnej" to rozmiar szkody ustala się na moment popełnienia ewentualnego przestępstwa > czyli lata 2009-2012, stąd moje zainteresowanie. > Dobrego wieczoru.
Szanowny Panie Rachunek Elektrim nabył Porty Praskie od Miasta w rozliczeniu współfinansowania budowy mostu w W-ie. Był to koszt około 16 mln dolarów. Podejrzewam ze wartość bilansowa portów w okresie "powstania szkody" jak Pan to okresla, nie odbiegała zbytnio od podanej wyzej kwoty. W dzisiejszych realiach cen gruntów warszawskich ( i mieszkań) jest to juz kwota śmieszna. Podobnie nieadekwatne jest ustalanie naszych szkód i w konsekwencji roszczeń, na podstawie strat doznanych 16 lat temu. Jeszcze lepszego wieczoru.
Dzień dobry Panie Maxiking, Podejrzewam ze wartość bilansowa portów w okresie "powstania szkody" jak Pan to określa, nie odbiegała zbytnio od podanej wyzej kwoty. W dzisiejszych realiach cen gruntów warszawskich ( i mieszkań) jest to juz kwota śmieszna. Podobnie nieadekwatne jest ustalanie naszych szkód i w konsekwencji roszczeń, na podstawie strat doznanych 16 lat temu. tytułem wyjaśnienia, tak na przyszłość, należy rozróżnić: wysokość szkody, którą ustala na dzień popełnienia czynu zabronionego (por. np. Wyrok SA w Katowicach z 20.12.2018 r., II AKa 292/18), co z mojego pkt widzenia jest interesujące od ewentualnego obowiązku naprawienia szkody, czyli to o czym Pan pisze. Nikt nie ustala, tym bardziej ja, w tym momencie, wysokości roszczeń mniejszościowych współwłaścicieli Elektrimu, gdyż dla celów postępowania karnego znaczenie ma wysokość szkody ustalona na dzień popełnienia ewentualnego czyny zabronionego, jak już pisałem i to ustalona nie na podstawie podejrzeń, przypuszczeń czy artykułów prasowych tylko solidnych podstaw w rodzaju dokumentów lub ekspertyzy. Dokładnie jest tak samo z dywidendę do podziału, na forum padają różne kwoty od 8 do 12 mld zł. ( Pan akurat zacytował, wyrok Sądu który przyjął 8,9 mld zł) co dodatkowo wpływa na wyobraźnię akcjonariuszy i szacowaną przez nich wartość akcji. Tymczasem, wysokość dywidendy do, podkreślam, podziału - to dokładnie 6.800.415.750 PLN minus kwota 157 000 000 zł. Udanego weekendu i dziękuję za wczorajsze życzenia.
„ZAPROSZĄ MNIEJSZOŚCIOWYCH AKCJONARIUSZY” , a na koniec obowiązkowe „DZIAŁANIA PROFESJONALNE… KOMPLETNIE INNE… NIŻ 11 LETNIA AMATORSZCZYZNA RADY PAE” . Od lat wygląda to identycznie: dużo caps locka, dużo wielokropków, zero faktów. I dopóki nie pokażesz choć jednego konkretu nazwiska, podstawy prawnej, terminu, zakresu to te Twoje „zaproszenia” pozostają wyłącznie deklaracją bez żadnego potwierdzenia w rzeczywistości. I to właśnie jest cała różnica: tu nie ma nic, do czego można się odnieść poza Twoimi własnymi słowami.
nie ma nic wspólnego z treścią decyzji, którą dostałeś. Tam jasno opisano, co złamałeś i to był powód. A skoro teraz piszesz o „bezskuteczności działań Rady PAE”, to pokaż swoje działania i ich efekty. Bo jak na razie jedyne, co naprawdę zmieniasz, to wersje własnej historii.
I znowu brniesz w polemikę...
Napisz lepiej ilu ludzi z PAE podziela twoje zdanie? ilu ludzi wstawiło się za tobą? ilu ludzi postawiło sprawę na ostrzu noża "jeśli KEMOTA wyrzucacie to i ja odchodzę"? ilu ludzi odeszło z PAE w ramach protestu po twoim wydaleniu?
..... ONI ZACZYNAJĄ DOSTRZEGAĆ ... PRZYSŁOWIOWY... " NIEKOŃCZĄCY SIĘ I PERMANENTNY REMONT DACHU W KOŚCIELE "
.... KTÓRY JEST NA RĘKĘ SOLORZOM ... I MA / MOŻE TRWAĆ JESZCZE WIELE WIELE LAT .... KTO TEGO NIE DOSTRZEGA JEST .... W RADZIE PAE ...... ALBO "POŻYTECZNYM ID...." ALBO ZDRAJCĄ ...
Dnia 2026-05-06 o godz. 08:45 ~KEMOT napisał(a): > GRUPA NOTORYCZNYCH LENI .... ZWANA RADĄ PAE > > .... MOŻE SOBIE JEDYNIE PRZEYŁAĆ SWOJE PIRAMIDALNE I MAKULATUROWE OBWIESZCZENIA .... NA SWOJE SKRZYNKI > > ... NIE MAJĄ ONE NIC WSPÓLNEGO Z RZECZYWISTOŚCIĄ .....TO WZMOCNIA JEDYNIE ICH NADĘTE I SKOMPROMITOWANE OD 11 LAT EGO .
============ Przecież PAE już NIC CI NIE WYSYŁA !!!....żebyś był zdrowszy !!!!
Nie dzwon do kolegów którzy sa w PAE i otrzymuja takie wiadomosci Oni Cię "wystawiają" na forumowego ......... co pogarsza Twoja chorobę...
Twoja choroba frustracyjna jest już w takiej fazie, ze gryziesz Wszystko co jest w Twoim zasięgu Uczyniłeś PAE swoim NAJWIĘKSZYM WROGIEM !!!..bo to forum jest jedyne, gdzie możesz jeszcze odreagować "zagotowany baniak" ....to czysta fizjologia chorego umysłu.. Wszyscy to widzą, dlatego nikogo nie jestes w stanie pociągnąć za sobą, ani przekonać do czegokolwiek !!! Możesz sie miotać tutaj ile Ci zdrowia wystarczy, ale NIGDY !! nie będziesz miał żadnego wpływu na to co robi PAE ! Dopóki PAE jest jedynym reprezentantem drobnych ( i niestety innego nie będzie) , "robiąc" na PAE, "ROBISZ" NA SIEBIE !
WSPÓCZUJĘ CI MAXIKING .... NIE JESTEM ŻADNYM FRUSTRATEM .....JAK TWIERDZISZ Z PROTEKCJONALNĄ WYŻSZOŚCIĄ.
...NIE MUSZĘ NAWET CZYTAĆ WASZYCH "WYPOCIN "
... ZMAM NA PAMIĘĆ WASZĄ ARGUMENTACJĘ
.... PODOBNIE JAK KACZYŃSKI ..... "ZBLIŻACIE SIE DO PRAWDY " ... JESZCZE ROK ...JESZCZE PIĘĆ LAT
TE WYPOCINY ....OTRZYMYWAŁEM .... PRZEZ NAŚCIE LAT ... I PISAŁEM RADZIE ....PRZEZ LATA ŻE ....DZIAŁACIE TAK .... JAK CHCE SOLORZ I .... PROWADZICIE PAE KU PRZEPAŚCI
..... I CORAZ WIECEJ LUDZI TO DOSTRZEGA .... TAK JAK PISAŁEM .... "REMONTUJECIE BEZ KOŃCA DACH KOSCIOŁA " .... ZGODNIE Z PLANEM SOLORZÓW
"ONI ZACZYNAJĄ DOSTRZEGAĆ ... PRZYSŁOWIOWY... " NIEKOŃCZĄCY SIĘ I PERMANENTNY REMONT DACHU W KOŚCIELE "
zatem, ponawiam pytanie: ilu członków PAE w ramach protestu, czy solidarności z tobą, zdecydowało się opuścić PAE od stycznia?
No właśnie, nikt nie odszedł bo nikt się z tobą nie solidaryzuje. Nikt nawet perycji z podpisami w PAE nie zorganizował, aby pozostawić cię w porozumieniu.
Nikogo nie obchodziłeś wtedy i nikogo nie obchodzisz dziś, ani tym bardziej twoja desperacka pisanina o remoncie dachu. Nikt nigdy cię poważnie nie traktował i nie traktuje dziś, bo apropo remontu dachu, to masz krzywo pod sufitem.
Poniosłeś całkowitą porażkę i twoja forumowa frustracja tego nie zmieni.
CAŁKOWITĄ PORAŻKĘ ... TO RAZIE PONIOSŁA RADA PAE .. W STARCIU Z SOLORZAMI
...I PONOSI TE PORAŻKI .... OD 11 LAT
..... KTO TEGO NIE WIDZI ... JEST PO PROSTU ŚLEPY ... ALE WY ...Z RADY JESTEŚCIE... "NIEPRZEMAKALNI " ... UPÓR I KONSEKWENCJA W GŁUPOCIE ... TO TEŻ PEWIEN WYBÓR
Mam prośbę - niech ktoś na forum zluzuje i zastąpi na trochę Ten Tego (chłop zje sobie w tym czasie obiad ,odpocznie) ,KEMOTA nie da się przegadać ,on może tak od rana do wieczora- to wygląda tak, jakby miał tu jakiś etat
.mysle ze mozemy sie zgodzic na 152zlza akcje ele (platnosc koncowa) plus jakis update.....to bardzo upraszcza sprawe poniewaz to co sie dzialo z ele pozniej nie ma znaczenia ....logiczne jest ze glowny akcjonariusz zdejmujac akcje z notowan powinien zaplacic 152zl bo w tamtym czasie na tyle wyceniono ele...