A dlaczego kupuję , żebyś za długo nie myslał.BO z 1 AKCJĄ mogę być na WZA MBF - i tam pytać : np.jakie były koszty w ..." mojej sprawie którą MBF rk przegrał w PIERWSZEJ instacji i sie nie ODWOŁAŁ " jasne ?
Zero realizacji . Z E R O. Rozumiecie że można wejść ze swoją spółką na N.c pisać że ma się pomysł na: truskawki , szparagi, czołgi , statki czy Bóg wie co wam do głowy przyjdzie . Klepać espi robić kółka w nieskończoność bo zna się terminy i wie co i kiedy . A że tego nikt nie sprawdza. No cóż taki kraj . Puszczasz w obieg info że firma z Szanghaju z siedzibą w Strasbourgu wstępnie jest zainteresowana Twojm projektem koszyczków wielkanocnych . Kupujesz dzień przed swoje akcje . Sprzedajesz dzień po i Jesteś zarobiony
Platforma X to przykład nieudolnosci i ściem ludzi z mbf. Inni robią kasę, podpisują prawdziwe nie wymyślone kontrakty, rozwijają produkty i własne firmy, pozyskują kasę i inwestują, itd, a ci magicy zabawiają się na portalu wklejaniem tych osiągnięć innych firm i robieniem prasówki, co się dzieje na świecie. Uzmysławiam wam gości z mbf, ze to nie wasze zadanie!!! Tym zajmują się portale, media, prasa, która jest profesjonalna i 1000 razy lepsza od was w tym temacie. Waszym zadaniem mial być projekt Iryda, Mallard i wiele innych i doprowadzenie ich do końca w określonym czasie, a nie zabawianie się tworzeniem waszych opowieści na X. W czym zbliżacie się do końca we wpisie z piątku, co maja zapylać te wasze blizej nieokreślone testy/produkty?!!! Proszę to wyjaśnić, a nie pisać te głupoty, bo ludzie to komentują, a wy umiecie tylko kasować i blokować te wypowiedzi. NIc innego nie robicie.
A był jakiś temat dronów..? Teraz mbf to koncern medialno-prasowy, bawią się w produkcję tandetnych espi i drętwych filmikow i informacji na X oraz monitorowaniem konfliktów, no i zapomniałem , otworzyli pasiekę i mają w poniedziałek zapylać roje tylko nie wiadomo czego. Ważne, że już blisko celu tylko też nie wiadomo jakiego.
Siedziałem :)
Wpierw zarobiłem jak urosło z okolic 40 groszy na 1.6-1.7
Potem Ostrzegałem przed upadkiem gniota - jak spadł z hukiem z 1.1 na 30 groszy zrobiłem na panice biznes życia sprzedając w okolicach 55-59 groszy :D
No i jak Polityczny, łyknąłeś haczyk, dalej uśredniasz nai. wnia. ku? Przypomnę wszystkim, iż do 30.04.2026 r mbf miał prezentować na wspanialej konferencji latający prototyp. Co, znowu nie wyszło?
Dokładnie tak Uuu
A Ty marko bezzębny rekinku będziesz miał okazję pozbyć się akcji zaraz hahaha
A ja tymczasem będę przy każdej złotówce powyżej 5.78 jakieś 60k PLN do przodu
Uwielbiam takich ynwestorow co to mają nerwy z papieru buahahaha
To już sprzedawaj, bo cię znowu puszczą w skarpetkach, no i stratę zmniejszysz. Oblicz dokładnie; kupowałeś po 10 zł, sprzedasz po 5,95 zł to tylko kilkadziesiąt procent będziesz w plecy, przeżyjesz te kilka stówek mniej od startowego 1000 zł. Ale na przyszłość uważaj, nie daj się tak robić na lipne espi.
Re: Ponad 30espii i Autor: ~Marko [188.146.130.*] 2026-05-04 09:49 Dajmy mu pisać Poltycznie/Realny odkrywa ,,swój urok'' i bezdenną gu potę, jak mówił Pazura z każdym wpisem.
Zobacz marko trollu jakie masz bezdenne, głupie życie, że musisz imać się takiej roboty jaką obecnie wykonujesz, w której walisz tym co masz na szyi o dno :-)))))))))))))))
To teraz jesteś Realnie nie Polityczny, wróciłeś ze zmiany, ze dopiero teraz mogłeś coś nabazgrać? Weź mnie nie rozśmieszaj, bo zajadów dostane i kąciki ust mi popękają. Wiesz, a wlaściwie ty nie wiesz, za bezdennie gu pi jesteś, co będzie z mbf. Z nimi jest tak, że piszą w ten deseń: już niedługo, to dopiero początek, zobaczycie co będzie, wchodzimy na rynki międzynarodowe, a na koniec, jak zawsze zonk...znowu nam nie wyszło, testy się nie sprawdziły i nikt tego nie chce. A jelenie, takie jak ty/Polityczny, złapane w sidła i siedzą i dalej czekają, proza życia. Choć ten Polityczny czyli ty już widzial, ile w jego wyobraźni da każda złotówka powyżej 5,72 zł zarobku. No dzieciak, podgrzał się, jak gu...pi bateryjką.
Re: Dziś przełomowe info Autor: ~Mat [37.30.26.*] 2026-05-04 20:50 Konkretne i Mbf ? To nie idzie w parze A dzisiaj to jakie bylo ? Malo konkretne ? Espi o umowie i takie cuda na kursie . Śmiech
mat trollu, ile płacą tobie za codzienne klepanie tych bełkotów kataryniarskich???
Pracodawca nie zwolnił trolli mat, marko, stock i tomaszka z obowiązku świadczenia pracy w wydłużony weekend majowy. To świadczy o jednym, zapewne zostaną zdegradowani do NC Alert :-)))))))))))