• Taka prawda o MBF Autor: ~s1tock88 [31.0.118.*]
    Giero 13 jest OK , Kuba - Realnie -to ON właśnie poinformował obecnego prezesa zarzadu że nim jest - bo nie maił takiej wiedzy , abyło ESPI
  • Truskawki może Autor: ~Mat [37.30.24.*]
    Mbf ? Pomyślcie. Może to byście ogarnęli ?
  • Re: Truskawki może Autor: ~s1tock88 [31.0.115.*]
    Misja drony -to termin kwiecień 2026 .Coś poszło nie tak ? - nie wierzę , tyle projektów zakonczono "SUKCESEM " a ten nie wyszedł , no ale "najlepszym" też się zdarza
  • Re: Truskawki może Autor: ~Mat [37.30.24.*]
    To tak można ? Podajesz espi że będziesz robił drony - a później milczysz. Na przykładzie tej spółki wszystko można . Można podać espi że podpisałeś umowę z TAGO na dostawy cukru a po 2miesiacach odwołać w/w umowę . Cyrk się kręci. Kowalscy kupują na podbitkach. r k wychodzi jak tylko kurs pójdzie 50groszy na plus i tak od 8m-cy
  • Re: Truskawki może Autor: ~Marko [188.146.130.*]
    Mat, żeby nie nasze grono kilku rozumnych i myślących oraz pilnujących tych chłopców z mbf forumowiczów, tego forum już by nie było. Nie można liczyć tych 2-3 oszo. lomów typu Realnie/Polityczny/Billioner.
    Niestety, tak jak wszystkie pomysł społki giną i zanikają, tak niknie też jakiekolwiek zainteresowanie tą społką na giełdzie i w przestrzeni giełdowej. Forum, społka już bez pomyslów i bez znaczenia. Obserwujcie obroty, poza pojedyńczymi wyskokami, gdzie wyprzedają akcje nieświadomej i otumanionej przez espi drobnicy.
  • Spółka zniknie Autor: ~Mat [37.30.24.*]
    Bo nikt nie będzie kupował akcji spółki która podaje nieprawdziwe informacje
  • Re: Spółka zniknie Autor: ~Marko [188.146.130.*]
    Gdzie jest Realnie/Polityczny? Czyżby przestraszył się szalonego ,,wzrostu'' kursu mbf na fali ostatmich espi? Odezwij się i skomentuj nasz analityku giełdowy dzisiejsze wydarzenia na mbf. Od czego tak szalony wzrost? Wiesz coś? Podobno to ty siedzisz na etacie mbf i odpisujesz na wszystkie maile w ciagu 5 minut. To wyjaśnia dlaczego te odpowiedzi są tak bezdennie gu. pie jak mawiał klasyk Pazura.,
  • Re: Spółka zniknie Autor: ~Polityczny [95.175.7.*]
    Oj mój ulubiony Błazenku - robi się z Ciebie niezły psychofan, jednego dni bez wywołania mnie nie potrafisz przeżyć :)

Akcje mam - ciągle dokupuje - średnią mam już sporo poniżej Twojej
    Ale spokojnie - jak wyrosną Ci kochones i poczekasz to nawet taki beton jak Ty tutaj zarobi :)
    A jak nie to sprzedaj co ci mają ciążyć te akcje - no chyba że wszędzie widzisz minus na koncie maklerskim to już cóż :)
    Takie życie błazenka :)
  • Re: Spółka zniknie Autor: ~Marko [188.146.128.*]
    A ile ty zarabiasz przy tym kursie? No powoedz nam.Pewnie dużo, bo średnią masz wg ciebie ...no ile, zgadujmy, 2, 3 zł. Mat. Ole kto ci uwierzy w te bređnie. Przy aktualnym kursie prawie wszyscy wtapiają. Jaka spółka,taki kurs.
    Mam średnią obecnie 5.82 i 53999 akcji
    Ja w przeciwieństwie do ciebie i twoich koleszków z pokoju zawsze piszę prawdę
    Boli was to ale cóż :)
  • Re: Spółka zniknie Autor: ~Marko [188.146.130.*]
    I czym ty się chwalisz, tu trzeba płakać i to rzewnymi i krokodylimi łzami. Czy ty myślisz choć trochę, czy ty czytasz , analizujesz, wyciągasz wnioski. Jesteś wręcz śmieszny z tą twoja ślepą wiarą, w co , zadaj sobie pytanie. Na co ty liczysz? Odpowiedz tu, niby jesteś taki merytoryczny, jeśli w ogóle wiesz, co napisać. My wiemy, że Realnie/Polityczny nigdy nie napisał prawdy i nic merytorycznego, a te liczby to twoje marzenia/ułuda, na to bierzemy poprawkę. Podaj tylko argumenty dla których ,,masz niby'' tyle papiera i ciągle kupujesz, co już samo w sobie jest tragiczne. Ty sam siebie pogrążasz tym swoim zacietrzewieniem.
    A po co mam się tłumaczyć takiemu nagonowi i trollowi spadkowemu jak ty ??
    Przypomnę ci ynwestorku że masz akcje spółki i to z tego co pamiętam w okolicach średniej 6 PLN
    Po co kupowałeś skoro taki omnibus z Ciebie i wiesz wszystko o spółce ??
    Troszkę żal mi teraz patrzeć jak wylewasz hejt na forum bo nie zarobiłeś :)
  • Re: Spółka zniknie Autor: ~Mat [37.30.24.*]
    Nie ma to jak pisać komuś że ktoś ma akcje po 6zl . A samemu mając średnia 5,82.zl. Co za ludzie . Ja pikole . Idealnie byś się nadawał na Byslawska ..tam byście mogli śnić o dronach
  • Re: Spółka zniknie Autor: ~Marko [188.146.128.*]
    Mat. Ole, pisałem już, że to mój błąd, ale ja oceniam rzetelnie tą firmę ty natomiast tkwisz w tym żenujący zacietrzewieniu. Różnica między nami jest taka, że ja myślę i wyciągam wnioski, a ty Mat. Ole tkwisz w swojej bezdennej gu pocie i jeszcze próbujesz udowodnić tą gu potę na forum innym. A stan i kurs spółki pokazuje rzeczywistość. I kto ma rację? Pisałem też, co musi się stać, aby nastąpiła zmiana. Ty oczywiście nie piszesz nic, poza tymi swoimi głodnymi kawałkami beż żadnej merytoryki.
[x]
MBFGROUP 2,08% 5,88 2026-05-15 15:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.