• Czy wciskam ludziom kit? Autor: ~PanAndrzej [37.225.51.*]
    Już w 2021 roku pisałem że na spółce pojawił się lub pojawiła osoba która specjalnie zbija kurs.... prawie wszyscy się że mnie śmiali...po kilku miesiącach ujawnił się Short bo posiadał ponad normę dopuszczona bez ujawniania danych...miał 220 tys akcji na Shorcie
    Pisałem żeby inwestować w kryptowaluty... wtedy Bitcoin był ok.30 tys$...też był śmiech
    Pisałem że kram na NASDAQ... śmiech a kurs od tego co zacząłem poszedł z 13 tys$ do 27 tys$ czyli 100% a przy dźwigni x20 można było zarobić kasę x20
    Pisałem że Asbis będzie w grudniu 2026 100 zł... byłem wyśmiany i atakowany, obrażany...kurs wiadomo jaki dziś jest a było to 3,5 roku temu
    Pisałem że ASBIS będzie droższy od węglówki...od Bogdanki jest prawie 3 razy droższy a od JSW ponad 2 razy...było to przy kursie 15 zł za Asbis i 60 zł za JSW
    Pisałem że dywidenda dojdzie do 1$...już w przyszłym roku
    A niektórzy ciągle piszą bez piszę bzdury
    Teraz wiem czemu 80% ludzi traci na giełdzie
    Gang Olsena górą....nieprawda Areczku???
  • Re: Czy wciskam ludziom kit? Autor: ~Starywiarus [109.241.228.*]
    Azaliż jak nie ty to kto, droga na którą wstąpiłeś niegodna dla nas,
    B-21 Rajder to przy tobie pikuś.
  • B-21...nie znam gościa Znam tylko bombowiec Autor: ~PanAndrzej [37.225.51.*]
    Kupowałem Alior w styczniu 2021 po 17-18 zł sprzedałem za kilka miesięcy po 66 złotych itd.
    Trzeba umieć czytać... informacje że świata i umieć czytać dane z gospodarki oraz z gield światowych
    Tutaj 99% potrafi tylko pisać a nie odejmować decyzji samodzielnie
    Myli,że jak napisze,że Asbis spadnie do 49 zł to tak się stanie
  • Re: B-21...nie znam gościa Znam tylko bombowiec Autor: ~PanAndrzej [37.225.51.*]
    Zapomniałem o spółce Carvana jaka doradziłem Ryskowi na samym dołku kursu tj około 10-12$ a teraz jest już 400$ ... ale przecież to tylko zysk x40
    Kto by liczył takie drobiazgi... ważne że Nasze napisałem z dużej litery
  • Re: B-21...nie znam gościa Znam tylko bombowiec Autor: ~Jan [83.26.91.*]
    Wiedzę to ty Andrzeju masz .A teraz co byś doradził ? Co byś powiedział na temat spółki Greenx ?Wygrała arbitraż z Polską kwota odszkodowania miliard trzysta milionów .Polski rząd odwołał się i czekamy czy sąd przyjmie ten wniosek .Eksperci twierdzą że wypłata będzie wczesną jesienią .Oprócz arbitrażu Greenx ma projekt miedziowy w Niemczech i koncesję na wydobycie złota ,antymonu i wolframu .Szególowe informacje na temat arbitrażu i projektów w Niemczech i Grenlandii znajdziesz na https://x.com/MMichalek91 Ciekawi mnie twoje zdanie na ten temat .Pozdrawiam
  • Re: B-21...nie znam gościa Znam tylko bombowiec Autor: ~PanAndrzej [37.225.51.*]
    Greenx...obracałem nia kilka lat temu gdy była ok.60-70 groszy i wtedy mówiło się o końcu procesu
    Jak trafisz możesz sporo zarobić x 5-8
    Tylko że będzie skakać kurs góra dół.
    Jak masz czas i rękę na pulsie to ....możesz zarobić
    Jak zaglądasz na giełdę raz dziennie to nie ryzykował bym
  • Re: B-21...nie znam gościa Znam tylko bombowiec Autor: ~Psycholog [37.47.179.*]
    A co sądzisz o OPEN jest nagonka na nią i porównują do Carvany
  • Re: B-21...nie znam gościa Znam tylko bombowiec Autor: ~Ryś [89.234.247.*]
    To Ty Andrzej jesteś doradca inwestycyjny i analityk marnujesz się tu na tym forum masz same zyski zero strat !
  • Re: B-21...nie znam gościa Znam tylko bombowiec Autor: ~Ryś [89.234.247.*]
    Doradził byś Andrzejku czy już moge dokupić akcj Asbisu czy jeszcze poczekać na niższe poziomy !
    Możesz kupować ale przed 7 maja bo potem tylko północy kierunek.
    Czy to ważne czy kupisz złotówkę lub 3 złote taniej lub drożej?
    Ja widzę że tutaj będzie 100 zł i na tym się nie zatrzyma
    Dywidenda te, duża bo będzie duży zysk.
    Żebym miał zyski musiałem wiele razy stracić lub podciągać kurs przez zakupy
    Miałem już na jednej spółce 70% straty jak była na dołku kupiłem ponad 80 tyś akcji ,gdy kurs poszedł do góry sprzedałem wszystko w 2-3 porcjach bo ludzie czekali na wyniki roczne i myśleli że kurs poszedł do góry bo ktoś ma przecieki że wyniki będą super.
    Wyszedł na plus ale kosztowało mnie to mnóstwo energii i stresu.... koszulę można było wyrzymac taka byla mokra
    Obrót tego dnia miałem ok.800 tys złotych
    Nie znam Open
    Mogę poczytać i przemyślec temat.
    Dobrze jest znaleźć taką spółkę groszowa co mocno spadła i zaryzykować
    Dużo nie stracisz możesz zyskać kilkaset procent
    Odnośnie braku sukcesu na spółce która kupiłem to chyba najbardziej zabolało mnie trzymanie akcji Gobarto kupionej ok.6-8 zł i ciągle bez wzrostu a gdy sprzedałem za chwilę poszła sporo powyżej 40 złotych ... jeszcze kilka tygodni i miałbym 500%
    Gobarto spółka zajmująca się hodowlą świń podpisała jakaś znaczną umowę.
  • Re: B-21...nie znam gościa Znam tylko bombowiec Autor: ~Psycholog [37.30.37.*]
    Poczytaj ja tam siedzę i to w różnych cenach od 0.7 do 7.3
    Wolałbym inwestycje w Avis druga spółka zajmująca się wynajmowaniem samochodów
    Open to za wysoko nie pójdzie
    Avis była bardzo wysoko potem spadła i może znów iść do góry
[x]
ASBIS -1,51% 68,70 2026-05-15 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.