• To jest celowa gra !! Autor: ~Obelix [80.48.200.*]
    niewielkim kosztem 139 sztuk pociąghnąłem kurs na 6.40 ! po mnie jakis kolega poprawił teraz tak samo niewielkim kosztem na 6.48 ! i co ? jakiemus dupkowi spieszno i juz wystawił te posrane 100 sztguk po 6.47 !! nie mówci mi tu o at ! jaki zarobek ma taki palant dajac te 100 sztuk ! zadem ! to jest celowa gra w bambuko zeby wyleszczyć palantów z akcji ! niewielkim kosztem ten kurs mozna pociagnąc i na 7 przepuszczam ale tu kazdy siedzi i patrzy na drugiego zeby mu robote zrobił za niego :) ha ,ha leszczyki
  • Re: To jest celowa gra !! Autor: ~blackhawk7 [82.139.45.*]
    Zgadza się,specjalnie wziąłem te dwie sztuki więcej aby niedowiarkom których łatwo można zmanipulować pokazać że naprawdę niewarto się wysypywać z akcjii bo cały czas ktoś zbiera.BĄDZCIE MĄDRZEJSI NIE DAJCIE SIĘ WYLESZCZYĆ!!!
    jAK ZAUWAŻYŁ OBELIX BARDZO NIEWIELE TRZEBA ABY ZALICZYĆ SOLIDNY WZROST A CHĘTNYCH DO SRZEDAŻY WIĘKSZEJ ILOŚCI W DOBREJ CENIE BRAK.
    ZAPAKOWANY JUŻ JESTEM TUTAJ I NA INYYCH SPÓLKACH I BRAK ŚRODKÓW A SZKODA BO CHĘTNIE BYM UTARŁ NOSA KRETOWI.
    POZDRAWIAM MYŚLĄCY AKCJONARIAT
  • Re: To jest celowa gra !! Autor: ~Obelix [80.48.200.*]
    i o to chodzi !! wbijajcie te "BIAŁE ŚWIECZKI "!! tu jest o co walczyc ! a tym palantom pokazmy że wiemy w co lecą !! pozdr!
  • Re: To jest celowa gra !! Autor: ~stokrotka [213.238.122.*]
    No ale tu przecież już jest mega wyleszczone. Poza tymi akcyjkami w ilości aż 100 sztuk co jeden grosz nikt nic nie wystawia. Jakbyśmy się zebrali w parę osob, to by idiotę można było obrobić z tych wielu akcji:P tyle, że ja się zapakowałam po uszy w jutrzenkę, więc wolnych środków mi brak a poza tym nie lubię takich zagrywek. Długo sobie tego kursu już nie potrzyma a i nikt mu akcji już przed wynikami więcej nie odda, więc sobie nie pozbiera
  • Re: To jest celowa gra !! Autor: ~stokrotka [213.238.122.*]
    No dobra, cofam słowa, siedza jakieś mikroleszcze, ale do ciężkiej choroby lokomocyjnej, co za idioci wystawiaja 700 akcji / 4 wywalaczy = 175 akcji na łba... Cycki opadają...
    To taka jego strategia sam się dostawił na sprzedaży aby wyglądało że trzeba wychodzić bo kilkaset sztuk to nie 20 czy 50
    Z drugiej strony kusi jeleni zakupem pięciuset aby zwalić kurs o 20 groszy.
    POwtarzam jeszcze raz trzmajcie się,nie dajcie się podpuścić.
    Jak mu pociąg wkrótce zacznie odjeżdżać i ktoś odbierze mu raz czy drugi spory pakiet to nie będzie miał wyjścia i zacznie kupować po wyższych cenach bo widać że mu zależy.
  • Re: To jest celowa gra !! Autor: ~nikt [80.48.187.*]
    Don Kichot-ów na forum widzę dostatek :-).
    Don Kichot widział wiatraki a Wy widzicie kretów.
    Sprzedają takie same leszcze jak Wy. Gracie krótkoterminowo pod info. Żadne z Was inwestory. Czekacie tylko aż ktoś kurs Wam wyciągnie by sprzedać z kilku procentowym zyskiem.
    Grajcie na KGHM bo to spółka do grania.
    pare groszy :) Jasiek nie rób sobie jajec :)kto tak gra to gra, ale nie wmawiaj tego kazdemu ! pare osób tu wie o co biega w tym cyrku ! hej !
    No i wystarczy spokojnie popatrzyć aby stwierdzić że mamy racje.
    2godziny minęło nikt się nie wysypał i kurs wygląda jak należy a mógłby jeszcze lepiej gdybyśmy my akcjonariatzebrali się do kupy.
    Kret się wścieka że mu szyki psujemy,kombinuje doadaje ujmuje raz z prawej raz z lewej strony,straszyć próbuje.I co... I nic,dupa blada koleś,nie dajesz rady!
    Trzymajmy się razem ,popyt nadejdzie nie dziś to jutro,pojutrze.Nie oddawajcie akcyjek ze stratą lub niewielkim zarobkiem.Grubas Jakub brał wszysko w okolicach 6.20,6,40 a jemu nie chodzi o marne grosze i jeszcze nie słyszałem aby obstawiał kulawego konia
    Ja jeszcze jutro będe dobierał to kurs napewno podskoczy trochę.
    Tylko proszę o pomoc dołączjcie się a wszyscy na tym ładnie zarobimy
    Po 6.30 juz cwaniaczek nie wystawi ! bo dostanie kopa
    Identyczna sytuacja jest na Relpolu ! wystawka z prawej i zbiór na maxa z lewej ! znikaja akcje w sekundzie po wystraszonym leszczu ,ide o zakład że to robote robią fundusze !! o 100 !
  • Re: To jest celowa gra !! Autor: ~nikt [80.48.187.*]
    Najprawdziwszy Don Kichot :-)
    Ile siedzę na giełdzie nie widziałem, żeby fundusz tak się bawił. O parę groszy ?
    O 2000 akcji :-)))))). Nie bądź śmeiszny Trollu
    Oddaj mi swoje akcje po 1 groszu. Przegrałeś.
    na obecna chwile moge ci oddac moją kupe Jasiek
    ucz sie szczylu od mistrza ! a kichota masz w gaciach !
  • Re: To jest celowa gra !! Autor: ~gieldowa mlodziez [84.38.214.*]
    o co wam chodzi?
    nasi rodzice zjechali kurs tera my sobie mamy dozbierac_a wy nie wiem czemu stekacie?
    chyba nie jestescie leszczykami co to mysla ze dzis kupia i dzis najdalej jutro z 5000% zysku sprzedaza poczekajcie troszke chcemy od takich leszczykow wyjac akcje przeciez mamy rodziny,domy i autka do utrzymania a zabawic sie tez trzeba:)
    pozdr dla prawdziwych akcjonariuszy energopolu!
    i jeszcze jedno nie liczcie na zwyzke pod wyniki(chyba ze jakis przypadkowy grubas bedzie chcial tu zawitac_ale lepiej niech uwaza czy jest taki grubiutki) bo od starych wiemy ze jest zmowa _ jakby wieksza ilosc teraz ktos rzucil po 6,2 to mamy sprowadzic do 5,5 i nam oddadza po 6 bez laski
    ps.na mikolaja i gwiazdke beda prezenty:)
  • Re: To jest celowa gra !! Autor: ~EGON [79.186.234.*]
    Oh yes yes yes we waiting for .....many days...
    ha ha ha hiha
    to do nreowwyhc :-0
[x]
CNT 1,54% 13,20 2023-05-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.