niewielkim kosztem 139 sztuk pociąghnąłem kurs na 6.40 ! po mnie jakis kolega poprawił teraz tak samo niewielkim kosztem na 6.48 ! i co ? jakiemus dupkowi spieszno i juz wystawił te posrane 100 sztguk po 6.47 !! nie mówci mi tu o at ! jaki zarobek ma taki palant dajac te 100 sztuk ! zadem ! to jest celowa gra w bambuko zeby wyleszczyć palantów z akcji ! niewielkim kosztem ten kurs mozna pociagnąc i na 7 przepuszczam ale tu kazdy siedzi i patrzy na drugiego zeby mu robote zrobił za niego :) ha ,ha leszczyki
Zgadza się,specjalnie wziąłem te dwie sztuki więcej aby niedowiarkom których łatwo można zmanipulować pokazać że naprawdę niewarto się wysypywać z akcjii bo cały czas ktoś zbiera.BĄDZCIE MĄDRZEJSI NIE DAJCIE SIĘ WYLESZCZYĆ!!!
jAK ZAUWAŻYŁ OBELIX BARDZO NIEWIELE TRZEBA ABY ZALICZYĆ SOLIDNY WZROST A CHĘTNYCH DO SRZEDAŻY WIĘKSZEJ ILOŚCI W DOBREJ CENIE BRAK.
ZAPAKOWANY JUŻ JESTEM TUTAJ I NA INYYCH SPÓLKACH I BRAK ŚRODKÓW A SZKODA BO CHĘTNIE BYM UTARŁ NOSA KRETOWI.
POZDRAWIAM MYŚLĄCY AKCJONARIAT
No ale tu przecież już jest mega wyleszczone. Poza tymi akcyjkami w ilości aż 100 sztuk co jeden grosz nikt nic nie wystawia. Jakbyśmy się zebrali w parę osob, to by idiotę można było obrobić z tych wielu akcji:P tyle, że ja się zapakowałam po uszy w jutrzenkę, więc wolnych środków mi brak a poza tym nie lubię takich zagrywek. Długo sobie tego kursu już nie potrzyma a i nikt mu akcji już przed wynikami więcej nie odda, więc sobie nie pozbiera
No dobra, cofam słowa, siedza jakieś mikroleszcze, ale do ciężkiej choroby lokomocyjnej, co za idioci wystawiaja 700 akcji / 4 wywalaczy = 175 akcji na łba... Cycki opadają...
To taka jego strategia sam się dostawił na sprzedaży aby wyglądało że trzeba wychodzić bo kilkaset sztuk to nie 20 czy 50
Z drugiej strony kusi jeleni zakupem pięciuset aby zwalić kurs o 20 groszy.
POwtarzam jeszcze raz trzmajcie się,nie dajcie się podpuścić.
Jak mu pociąg wkrótce zacznie odjeżdżać i ktoś odbierze mu raz czy drugi spory pakiet to nie będzie miał wyjścia i zacznie kupować po wyższych cenach bo widać że mu zależy.
Don Kichot-ów na forum widzę dostatek :-).
Don Kichot widział wiatraki a Wy widzicie kretów.
Sprzedają takie same leszcze jak Wy. Gracie krótkoterminowo pod info. Żadne z Was inwestory. Czekacie tylko aż ktoś kurs Wam wyciągnie by sprzedać z kilku procentowym zyskiem.
Grajcie na KGHM bo to spółka do grania.
No i wystarczy spokojnie popatrzyć aby stwierdzić że mamy racje.
2godziny minęło nikt się nie wysypał i kurs wygląda jak należy a mógłby jeszcze lepiej gdybyśmy my akcjonariatzebrali się do kupy.
Kret się wścieka że mu szyki psujemy,kombinuje doadaje ujmuje raz z prawej raz z lewej strony,straszyć próbuje.I co... I nic,dupa blada koleś,nie dajesz rady!
Trzymajmy się razem ,popyt nadejdzie nie dziś to jutro,pojutrze.Nie oddawajcie akcyjek ze stratą lub niewielkim zarobkiem.Grubas Jakub brał wszysko w okolicach 6.20,6,40 a jemu nie chodzi o marne grosze i jeszcze nie słyszałem aby obstawiał kulawego konia
Ja jeszcze jutro będe dobierał to kurs napewno podskoczy trochę.
Tylko proszę o pomoc dołączjcie się a wszyscy na tym ładnie zarobimy
Identyczna sytuacja jest na Relpolu ! wystawka z prawej i zbiór na maxa z lewej ! znikaja akcje w sekundzie po wystraszonym leszczu ,ide o zakład że to robote robią fundusze !! o 100 !
Najprawdziwszy Don Kichot :-)
Ile siedzę na giełdzie nie widziałem, żeby fundusz tak się bawił. O parę groszy ?
O 2000 akcji :-)))))). Nie bądź śmeiszny Trollu
Oddaj mi swoje akcje po 1 groszu. Przegrałeś.
o co wam chodzi?
nasi rodzice zjechali kurs tera my sobie mamy dozbierac_a wy nie wiem czemu stekacie?
chyba nie jestescie leszczykami co to mysla ze dzis kupia i dzis najdalej jutro z 5000% zysku sprzedaza poczekajcie troszke chcemy od takich leszczykow wyjac akcje przeciez mamy rodziny,domy i autka do utrzymania a zabawic sie tez trzeba:)
pozdr dla prawdziwych akcjonariuszy energopolu!
i jeszcze jedno nie liczcie na zwyzke pod wyniki(chyba ze jakis przypadkowy grubas bedzie chcial tu zawitac_ale lepiej niech uwaza czy jest taki grubiutki) bo od starych wiemy ze jest zmowa _ jakby wieksza ilosc teraz ktos rzucil po 6,2 to mamy sprowadzic do 5,5 i nam oddadza po 6 bez laski
ps.na mikolaja i gwiazdke beda prezenty:)