• Bum na komputery kwantowe Autor: ~PanAndrzej [37.225.56.*]
    Nowe trendy mogące przynieść ogromne zyski w tym również Asbisowi.
    Na czele zyskujących spółek NVIDIA Quantum dziś +20+40%
  • Re: Bum na komputery kwantowe Autor: ~Psycholog [31.61.187.*]
    Chłopie nie wiesz o czym piszesz.Z całym szacunkiem.
  • Re: Bum na komputery kwantowe Autor: ~PanAndrzej [37.225.56.*]
    Hahahaha
    Sprawdź wiadomości jak wyjdziesz że szpitala psychiatrycznego
    W Japonii wzrost spółek zajmujących się komputerami kwantowymi o ok.15% w Chinach o 8% w Stanach Zjednoczonych NVIDIA Q +20% a było 40%
  • Re: Bum na komputery kwantowe Autor: ~Psycholog [31.61.187.*]
    Co z tego. Zastanów się jak jest taki komputer zbudowany. Czym są kwanty itp. Ogarnij się naprawdę i nie napędzaj ludzi na temat którego nie rozumiesz.
  • Re: Bum na komputery kwantowe Autor: ~PanAndrzej [37.225.14.*]
    Durnowaty taką nazwę nie ja wymyśliłem i nie tylko ja jeden na świecie go używamy
    Nie chodzi durnowaty o budowę tylko o nazwę w odróżnieniu od komputerów stosowanych dotychczas.
    Wykorzystywanie ich przyspieszy znacznie wiele działań specjalistycznych w połączeniu ze sztuczną inteligencją daje niesamowite możliwości
  • Re: Bum na komputery kwantowe Autor: ~PanAndrzej [37.225.14.*]
    https://forexclub.pl/jak-inwestowac-w-komputery-kwantowe-nowy-trend-na-gieldzie-poradnik/
  • Re: Bum na komputery kwantowe Autor: ~Bob [95.160.156.*]
    Komputery kwantowe to dalszs przyszłość ale ktoś będzie je musiał dostarczać firmom tak jak obecnie dostarczane są serwery pod AI.
  • Re: Bum na komputery kwantowe Autor: ~Psycholog [85.221.129.*]
    Słowo klucz kosztowo nieefektywne. Czego Pan nie zrozumiał po za tym jest tutaj typowe kopiowanie i to nawet wiem z jakiej książki. Michio Kaku. Kawantowa Dominacja
  • Re: Bum na komputery kwantowe Autor: ~PanAndrzej [37.225.50.*]
    A co mnie i 6 mld ludzi obchodzi opinia jakiegoś pseudo psychologa?
    Tutaj jest forum o inwestycjach a nie forum o budowie komputerów
    Kolejny który chce być mądrzejszy od Einsteina
    Zajmij się leczeniem a nie inwestycjami na giełdzie chyba że jesteś takim miernym specjalistą że nie utrzymujesz się z pracy w zawodzie
  • Re: Bum na komputery kwantowe Autor: ~Psycholog [37.47.156.*]
    Zrywam z Panem Kocherencję. Proszę sprawdzić co to oznacza w przypadku kwantów. Powtórzę pomalujesz oczekiwania.
  • Re: Bum na komputery kwantowe Autor: ~Jan [80.51.103.*]
    Co z tego, że są [cyt.] "kosztowo nieefektywne"?
    To jest giełda, a tutaj logika, prawa ekonomii i rachunek zysków i strat nie mają zastosowania. Niejednokrotnie boleśnie się o tym przekonałem.
    Należy zatem zadać pytanie: "Jak na tym zarobić?" zamiast czy jest to efektywne?

Jak powiedział klasyk:
    Kupujmy, zanim dotrze do nas, że to bez sensu!
  • Re: Bum na komputery kwantowe Autor: ~Bob [95.160.156.*]
    Dokładnie giełda wycenia przyszłość ale też nie aż tak odległą. Sądze że Asbis szybciej zarobi na komponentach do robotów niż na tych komputerach kwantowych.
  • Re: Bum na komputery kwantowe Autor: ~Jan [80.51.103.*]
    Moim zdaniem giełda to głównie psychologia i jeśli inwestorzy na fali euforii spowodowanej rozpowszechnianiem AI stwierdzą: "hej, komputery kwantowe to będzie drugie w kolejce" i zaczną kupować wszystko co z komputerami kwantowymi związane to kurs takich spółek (mimo, że nic nie mają jeszcze) będzie rósł.
    Ile spółek (nie mających żadnych umów, mających gigantyczne koszty i straty) tak rosło na fali euforii, np. DataWalk, Medicalgorithmics.
[x]
ASBIS 3,32% 63,75 2026-04-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.