• Czemu spada? Autor: ~lol [188.146.175.*]
    Wygląda jak ewakuacja, nowe minima na horyzoncie. Z 17 zjechało i nadal podaż wali. Wybicie dołem kwestią godzin.
  • Re: Czemu spada? Autor: ~Biały [83.175.151.*]
    Niestety.
    Słabo to wygląda
  • Re: Czemu spada? Autor: ~Jw [46.205.196.*]
    Tak żeście zniechęcali do spółki że nikt się ja już nie interesuje osiągnęliście w swoje cele a teraz pytacie czemu spada dwa największe trolle spadziowe z tej spółki w ostatnich kwartałach ...
  • Re: Czemu spada? Autor: ~Dyletant [83.6.111.*]
    A jakie nagony miały cele? ze szczególnym uwzględnieniem JW? Position talking, czy coś więcej niż przepisywanie raportów. Czy bezkrytyczna wiara w ego prezesa? Trochę refleksji.
    Jako akcjonariusz który posiada dużo pakiet nie robiąc kółek pisze dobrze i nie zmieniam zdania wraz ze zmianą posiadania akcji czego nie rozumiesz ?
    Myślę ze już trochę Cię rozumiem. Zakochałeś się w tych akcjach, ale zwróć uwagę że nie wszystko jest takie różowe. Rynek w ostatnich latach rósł jak na drożdżach. Każdy kto trzymał vee popełnił bląd. Prezes wiele obiecywał, ale do tej pory nic się nie spełnia.
    Zastanów się nad tym głębiej. Jeśli jesteś tylko ofiarą a nie nie tylko bezczelnym nagonem.
    Wig 2 lata +50%, Wig 1 rok +39%, Vee 2 lata -60% Vee 1 rok-7%. liczby mówią same za siebie.
    Mam akcje na ike i ikze tak że nie rusza mnie okres 2 ani 5 letni jak byś tu był dłużej to byś wiedział
    5 letni okres to już klęska. Z Wigu inwestor zyskał 120 %, a z vee stracił 42,5% Czyli z zainwestowanych 10 tys zł pięć lat temu w rynek przeciętny inwestor ma 22 tys zł a akcjonariusz Vee tylko 5.75 tys. czyli prawie 4 razy więcej (3,8).
    Zobaczymy za 15 lat jak będę sprzedawał ...
  • Re: Czemu spada? Autor: ~malyleszczyk [78.88.137.*]
    JW, jesteś ze spółki to widać goły okiem. Piszesz o tym, że to super spółka że raporty, godziny minuty są super.
    A tu w sejmie pojawia się robot Edward co umie więcej, niż bot na telefonie.
    Za 15 lat, jeśli się nic nie zmieni w spółce "fundamentalnego wielkiego" to zostaną tylko wpisy na forum.

• Re: Czemu spada? Autor: ~cxz [91.231.100.*]
    Ja widzę, że nadchodzi czas by trolle weszły do dziur, a z dziur wyjdą naganiacze.
    Nagony cały czas grają pierwsze skrzypce i nic z ego nie wynika.
  • Re: Czemu spada? Autor: ~Inwestor2 [193.192.177.*]
    Fakt tylko vee nie jest w WIG NC to poczekalnia teraz bawią się motłochem za kilka dni będziecie braki po 20 tak tu jest
    Jak narazie to żadna z twoich prognoz się nie sprawdziła.
  • Re: Czemu spada? Autor: ~Inwestor2 [193.192.177.*]
    Jaka .sprzedałem po 16 kupuje po 11 czekam bo wiem że dużo znowu zarobie .
    Zmień nick na kółkowicz2
[x]
VEE -4,64% 11,30 2026-05-14 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.