Walne tuż, tuż a akcji coraz mniej. Zostały jeszcze 3 sesje aby zebrać pozostałe kilkaset tysięcy akcji!!! Przez ostatni tydzień "obróciło się" prawie 1 400 000 akcji, czyli prawie cały FF. Część akcji zapewne została kupiona i sprzedana wielokrotnie (w przeciwnym razie już nie byłoby akcji do kupienia).
W poniedziałek zapewne dowiemy się, że FF to kilkanaście procent a dotychczasowy dominujący udziałowiec skupił większość FF.
i chyba wszyscy to rozumieją
ale zawsze znajdą się leszcze które nie załapały sie przy odpowiednim
kursie i teraz na siłę chca mamieszać ludziom w głowach i kupić nizej
JEDZIEMY NA 5 ZETA CZY KTOŚ TEGO CHCE CZY NIE,
CZY KTOŚ W TO WIERZY CZY NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NO jasne że teraz wystraszeni sprzedali cenny papier
Myśle że to jest chwilowe
Dziś może być stagnacja no chyba że z przecieków ktoś podkupi troche akcji
Obroty już rosną powoli
Można wskoczyć na tanie zakupy
Dodam tylko dla niedowiarków, którzy piszą, że Kwiatkowski sypie akcjami. Tylko przez ostatni tydzień (5 sesji, bez dzisiejszej) sprzedano prawie 1 400 000 akcji a Kwiatkowski razem z panią Monika mieli około 900 000. Gdyby więc sypali już dawno skończyłyby się im akcje...
Tutaj jest dokładnie coś innego, akcje są sukcesywnie skupowane. Gdy jakiś drobny inwestor zrezygnuje z 5-10tys akcji to natychmiast są odbierane.
Podejrzewam, że akcji w wolnym obrocie (FF) jest niewiele więcej niż wystawionych na S (łącznie z tymi 100tys na 30zł)
dzisiejsze info potwierdza , żę wszystko jest ok walne juz w poniedziałek nie słuchać naganiaczy co chcą jeszcze dokupić bo Kwiatek nie dosć zę upłynie kilka miesiecy zanim fizycznie dostanie nową emisję więc całe przejecie jeśli dojdize do skutku oraz zmiana parkeitu będzie grana na starych akcjach któych jest w obrocie tylko 1,4 mln ( bo resztę czyli 833 tyśma Kwiatek ) jak dobrze spekułą pociagnie to i 10 zł zaliczymy lekko malutk oakcji jest i jeszczeraz powtarzam nie słuchać zasrańców
a ja proszę żebyś przestał pisać o 10 za akcje bo to już przedszkole i wymyśl sobie jakis nick a nie 1000%, kokosy bedą, jazda na 10 pln, bedzie wysoko itp - ŻENADA
ja już swoje kupiłem na ostatnim dołku tylko te żenujące wpisy 10 pln, 1000% z tego co wiem od tego kurs nie rośnie, ci co kupili mają ci co mieli sprzedać sprzedali, ci co chca kupic kupią