kawa z rana to podstawa. Siedzę sobie i piję kawkę w kawiarni na OFFie przy łózkiej Pietrynie patrzę, a tu Marszałek w krótkich spodenkach. Pytam Marszałka, dlaczego w drzwiach przed progiem stoisz. A Marszsłek na to, że był w środku, ale chwilowo wyszedł bo Wynalascy się przestraszył. Pytam Marszałka, jakiego Wynalascy? No tego, odpowiada Marszałek, który wynalazł rower. Aaa, to faktycznie gość!!! odpowiedziałem. Na to Marszałek, no tak wynalazł rower, ale u Niemca na strychu. I taka to historia z tym Marszałkiem. I jeszcze wspomniał coś że balon musi być pompowany, bo inaczej spadnie, czy jakoś tak. Nie wem o co mu chodziło dokładnie.
Fumisiu, twoje historie naz wzruszyly. Profesorek juz nie nadaje. Ciekawe dlaczego? Na kazdego przychodzi pora, a ty nie rob z siebie lodzianina, opoczynski nie.dorobie.
Tak, tak i szuka fumisia z paczką pampersów. Musisz się zdecydować, czy warto było kupić Asseco, czy wyimaginowany short bawi się balonem. Inni będą tego oczekiwać od ciebie. Przygotuj się.
~Fumio odpowiada ~Wynalazca2026-04-02 13:38IP 37.248.211.*
Odkupiłem Asseco przed chwilą po 170, jak uważasz dobra cena, czy przepłaciłem? Pytam jako eksperta.