Jak ty ksiazkowo nic nie wiesz. Przeczytaj swoje ksiazkowr zapowiedzi, ze jak szort bedzie to bedzie 100. Ty nie jestes normalny, fumio. Strata na mdv mocno cie rozjechala
Długoterminowo tak obstawiam, teraz przy wynikach które każdy zna i wie że będą bardzo dobre to tu żadnego wzrostu do tej pory nie było. Spadło z hukiem z 240 i mimo że wyniki będą super bo jest dodatkowe 490mln, to co dię tu dzieje, nic. Pytanie, dlaczego.
Oglądaj dokładnie fix, ten na czrwono PKC. I postaw tyle albo wiecej na PKC niebieskie. Wygrasz z szortem i kurs nam wzrośnie. Wszyscy będziemy szczęśliwi, no może oprócz sportage.
Moge. I to robie. Bo wiem, ze nie odpowiesz, jak kazdy forumowy golas, ktorym jestes. Ty mozesz sobie o 106 tez pisac. Tylko tu musisz uwazac na knf. Tak tylko wspominam, o byciu "pewnym" w mysl art. 39 ust z 29.07.2005.
Nie, nie pisalem, ze bedzie. Tryb przypuszczajacy. Znam prawo. Przeczytaj ze zrozumieniem. Dobrze, ze sie boisz, a jak uwazasz inaczej, to zglos do knf. Argument ataku to oznaka twojej ogromnej slabosci i strachu. Czerwony fix. Czekam.
Synku, jak juz w strachu klamiesz, to sprawdz daty wpisow. To tak na koniec. Innym sie befxiesz tlumaczyl. Mnie juz wystatczy. Masz takie samo prawo do zlozenia zawiadomienia do knf. Zatem kazdy z nas wie, co robic. Bez odbioru, fumis.
~Wynalazca2026-03-09 21:50IP 89.79.144.*
Na tak slabym rynku, asseco zachowuje sie swietnie. Dzisiaj podszedl pod 177. Goral kupowal po 181. Jezeli nic pomaranczowy nie wywinie, to jutro witamy 180.Gdzie tu słowo przypuszczam cfellluuu nie myty. Fumio śmiało zgłaszaj tego wysrafccee do knf jest sporo dowodów z forum z modivo jsw także czuć że narobił w gacie ze Stachu a jego kłopoty się jutro zaczynają :)
Ty juz zglaszasz od mca. Ty sie martw o siebie. Polecam ci, profesorku. Przyda ci sie. A jak nie ogarniasz mojego wpisu, to zglos go skutecznie. Czekam niecierpliwie
Profesorku, fumisiu, im wiecej wpisow, tym wiekszy wasz strach. I dobrze. Umowcie sie jeszcze. Moze w Kiscielcu czy gdzie tam sobie wymyslicie. Trafil swoj na swego. Jak ja uwielbiam dojezdzac takie nieorozwoje jak wy. Piszcie zdrowi. To wam tylko zostalo. :-)
Synku, jak juz w strachu klamiesz, to sprawdz daty wpisow. To tak na koniec. Innym sie befxiesz tlumaczyl. Mnie juz wystatczy. Masz takie samo prawo do zlozenia zawiadomienia do knf. Zatem kazdy z nas wie, co robic. Bez odbioru, fumis. Profesor juz mc temu zlozyl. I czekam. Bawcie sie dobrze, kozaki :-)
Po polsku "dlaczego" nie czemu, fumiś. Wierzysz w bajki? Super. Poznalismy juz twoj poziom percepcji. Jak wy mnie bawicie, a w zaciszu pokiku paznokcie ogryzacie :-)