Napisz nam sempie, czego spodziewasz się po tym forum. Co chcesz nam przekazać? Jaką wiedzę? Jeśli zniechęcić do polnej, to zachęcić do czego? Napisz cokolwiek sensownego, a nie tylko "heh dobre". Tyle jest innych spółek, więc czemu "udzielasz się właśnie tu?
LCC odpalił, AMC odpaliła, NBL mnie troszkę rozczarowuje ale tam też powinno być dobrze a frustraci dalej się pocieszają w swoim kółeczku. Tak już chyba będzie do końca świata.
drogie miśki
co ja chce zdzialac? hmm dobre pytanie
moze chce uzdrowic swiat zebyscie przestali oszukiwac siebie i innych
wystawilem po 15 zlotowek 380 akcji
macie szanse sie mnie pozbyc :)
No i co? Kolejny dzień spadków. Polna ma coraz mniej zleceń ludzi trzeba zwalniać a pensji się już im nie da obciąć. Skoro inżynierowie zarabiają tam niewiele ponad tysiaka to z pewnością są dobrze zmotywowani. Skoro więc nie ma gdzie ciąć kosztów to i zysk poleci. Już nie potrzeba opcji do wysmarowania ujemnego wyniku. To zamieszanie z Ponarem to chyba tylko po to żeby wyjść z inwestycji...
Tak Twoja i tej całej durnej gromady, tego TWA od siedmiu bolesci. Bezmyślnie naganiacie na spółkę, bo sami macie akcje.
Nie macie żadnych argumentów. Spółka ma przed sobą chude miesiące, spadek obrotów, spadek zysku na akcję, a wy piszecie bankialuki o 50, 100 zł za akcje. To jest własnie oszustwo, jakiego nie ma na innych watkach. Polna przeżyje ale tłuste czasy wrócą za 2-3 lata. Więc przstańcie wstawiać sciemę, bo jak się tym interesujecie, to wiecie, że będzie kiła, a nie 50 PLN
...och dziękuję za wyrazy uznania . Nigdy bym nie przypuszczał iż mam taką siłę przekonywania ... Czuję się jak Kaszpirowski..
Swoją drogą masz racje , tylko debile dają się >nagonić< zresztą nie tylko tutaj , lecz na każdej spółce są tacy ...
Słyszałem że mają swoje forum na stronie www.frajerzy.kom... Proponuję tam się wyżalać...
Wszystko wskazuje na to że się pijok jeszcze bardziej rozpijesz....
Z rozpaczy.
A tymczasem czekamy na te kiepskie wyniki i na to czy będziemy kupować tę cząstkę Ponaru. Kasy ni ma. Czasy też idą ciężkie ale się szarpnąć możemy. Najwyżej was prezes poprosi o wsparcie kaską. Zastaw się a postaw się :D
Szkoda tylko, że ludziska tak bezmyślnie wycofują kapitał ze spółek.
Cóż trendy jest mieć papiery PGE przynajmniej w dniu debiutu, a że redukcja będzie spora to i kapitału potrzeba dużo.
Zawiedzeni akcjonariusze Polnej penie też chcą być na czasie i wywalają papier byle by zadebiutować z PGE. Nie udało się na górce to trzeba sprzedawać po 14 zł.
Mądre przysłowie mówi: Ten się śmieje, kto........
ten sie smieje kto... sprzedal akcje polnej powyzej 19
to chyba bylo madre przyslowie
ale widze juz pewien przelom np pablo przyznaje sie ze polna nie jest trafiona inwestycja
cytuje.. :"przeciez semp ma wszystkie trafione inwestycje:)))" ironiczne slowa pabla wyraznie mowia ze ja tez sie czasem myle..
no zgadza sie
podsumowujac
polna to ogor kiszony
a ja sie czasem myle (ale napewno nie w przypadku polnej :)
Tylko nieliczni sprzedali powyżej 19 zł i zapewne nie związani ze spółką na dłużej...
Cel jest o wiele wyżej i teraz nie ma co płakać...
Przyznać należy jednak, że nie powinniśmy być dzisiaj na takich poziomach. Zbyt łatwo kurs obsunął ze szczytu... ale damy radę.