Tak tak . Tu każdy kupował po 1.50 dajcie spokój. To nie o to chodzi. Chodzi o zasady. Ta spółka pisze lipne espi. Polecam wam też napisać @ do jakiejkolwiek firmy czy jest współpraca z Mbf . Ja dostałem odpowiedź od dronamics i mam podkładkę. Nie będą wprowadzać w błąd i robić z ludzi id….
Czy ktoś tu stracił czy zyskał to jego prywatna sprawa . Pytam na jakim etapie są drony ?
Re: Ja kupowałem Autor: ~Marko [188.146.132.*] 2026-03-26 15:25 A ja za 0,50 zł... Myślę, iż masz coś z baniaczkiem nie tak.
Re: Ja kupowałem Autor: ~Mat [37.30.44.*] 2026-03-26 15:49 Tak tak . Tu każdy kupował po 1.50 dajcie spokój. (...)
I to jest przykład kierunkowej aktywności tych hejterów, przegrywów - przy ich monotematycznym nagonie nieważne jak ich nazwiemy.
Nikt nie prawa uważać inaczej niż oni i nikt nie ma prawa zarobić na obrocie akcjami MBF, bo oni nie zarobili - o ile w ogóle ich aktywność na tym forum jest związana z obrotem akcjami.
Pisałem kiedyś pół. gł. ówku, że możesz sobie mieć te akcje, zarabiać lub tracić, mam to w d. .ważne ćm. oku, abyś nie pisał bzdur o czymś, o czym nie masz pojęcia I nie udowadniał czegoś, że jest dobre , skoro na pierwszy rzut oka widać , że jest marne. Mowa oczywiście o jakości spółki, wyjaśniam, bo pewnie nie zajarzyłeś ga. mo. niu.
Oni tak w kółko o sobie tylko :)
Btw Mat zrobiłem sprawdzam i napisałem do dronamics ale na prawidłowy mail a nie ten do działu zakupów który niezdarnie wkleiłeś na poparcie swoich kłamstw
Oczywiście odpowiedź jest sprzeczna z tym co napisałeś i czekałem na nią nie 10 min (tu już twoje kłamstwo wyszło) a 24h
Screeny Twoich wypowiedzi i mojej odpowiedzi od dronamics wysłałem do MBF bo to jest już dziecko paragraf
Liczę że firma weźmie się za to :)
mat, widać nerwową historię po tym co napisał Polityczny po twoim przedwczorajszym hejcie na temat kontaktów biznesowych MBF z Dronomics.
Jeżeli jest to prawda, a sam sprawdzę to, to działasz na szkodę akcjonariuszy, czyli również na moją szkodę.
Bardzo nie lubię, zapewne jak wszyscy, jak ktoś nieprawdziwymi informacjami działa na moją szkodę.
Czy sam pisałeś mat o KNF w kontekście swoich sensacji z Dronomics?
No zobaczymy Mat niedługo kto ma rację a kto kłamie na forum - moje screeny są już w mbf mam nadzieję że coś z tym zrobią
Nie jesteś anonimowy - w przypadku sprawy karnej łatwo będzie namierzyć dokładny adres z którego piszesz te kłamstwa
Poczytaj sobie o karach za takie zachowanie to ci zmięknie to i owo
Ty polityczne, ty się tak nie podgrzewaj i nie strasz Mata, bo nie jestem pewien, kto kłamie w tym przypadku i wprowadza w błąd. Nie podskakuj, to wszystko wyjdzie szybciej, niż ci się wydaje, a dotychczasowe fakty nie są po stronie spółki. Mat pisze czystą prawdę oceniając jej poczynania informacyjne i rozliczenie dotychczasowych działań.
Nie wdawaj się z nimi w polemikę Zapewne siedzą w tym samym pokoju i teraz grunt się pali pod nogami bo ktoś wypunktował kłamstewko. Nie znam osobiście firmy w której dział zakupowy (a do tego Mat kleił adres mailowy na który rzekomo wysłał maila --- to jest pierwszy jaki sie znajdzie na stronie Dronamics w zakladce contacts --- czy trzeba coś więcej dodawać ) odpowiada przypadkowej osobie mailowo odnośnie relacji partnerskich w firmie -- do tego są odpowiednie działy i odpowiednie osoby
Plus nikt nie odpisuje na randomowego maila w 10 min
Kłamstwo goni kłamstwo - a jak wypunktowałem je to od razu odpalił się Marko jak obrońca uciśnionych i atakuje mnie :) Czy tu trzeba więcej komentarza - no chyba nie :)
Ja ciebie zaatakowałem? Żartujesz czy czegoś się najadłeś dla humoru?. Ja napisałem, abyś nie pod, skak. iwał i nie straszył innych. Jesteś taki bohater, to działaj, a nie jęczysz na forum. Raczej to wy, w tym waszym kręgu na tym forum wprowadzacie swymi drętwymi i bez merytoryki wpisami innych w błąd i naga. nia. cie, kto chce to kupi lub sprzeda, bez waszych sztucznych zachwalań czegoś, co aktualnie na to nie zasługuje.
ZA TO WY SŁABO W RAMACH WASZEGO KÓŁKA, TAK JAK SPÓŁKA - PRZEANALIZUJ, JAK UMIESZ OCZYWIŚCIE, WYNIKI ZA iv KWARTAŁ 2025, MOŻE COŚ ZROZUMIESZ. TERAZ CZEKAMY NA CUDA, NIC INNEGO W NIEJ NIE WIDAĆ, NAWET Z TYCH RAPORTÓW.
Do Polityczny : nick zgodny z postepowaniem , jak to sie dobrze składa .W latch 50-89 pewnie za "zasługi" miałbyś stopień pułkownika i stanowisko z-cy dow dywizjii d/s politycznych
Do Marko: gdzie ja niby zachwalam spółkę ?? Napisałem że wierzę w nią, mam akcję i czekam spokojnie. Espi widzę, rzeczywistość widzę - i mam swoje przemyślenia - podkrślam swoje - nikogo nie namawiam i nie przestrzegam To wy cały czas jęczycie na forum i piszecie sami ze sobą - a jak ktoś się z Wami nie zgadza to atakujecie - Ty osobiście nawet obrażasz co już pokazuje poziom (wstawianie . między inwektywy może i powoduje że post przechodzi ale niesmak pozostaje)
stock oczywiście dołaczył się do naszego trio i pisze znowu jakieś fanaberie o czasach głębokiego PRL'u - nawet szkoda tego komentować
Cała Wasza trójka jeżeli jesteście różnymi osobami albo nie znacie się prezentuje nienaturalny na forach poziom zdenerowawania, aktywności i hejtu na jedną wybraną spółkę - pisałem już że nie jest to normalne i z reguły jest spowodowane stratami na giełdzie (ogólnie albo na tej spółce) albo taką ludzą chęcią pokazania za fasadą anonimowości że jest się mocnym i twardym
Każdy ma prawo wyrazić swoją opinie - jak robi to 1-2-3 razy w formie postu oki normalna sprawa Jak od miesięcy powtarza swoje - podkreslam swoje anie ogólno forumowe - opinie to jest już to mocno podejrzane
I tyle - wiem że zaraz znowu naskoczycie w swoim stylu ale mnie to osobiście bawi :) Miejscie miłe i szczęśliwe życie poza forum bo tutaj to już nic nie zmieni waszego podejścia :)
No zgadza się, czego nie rozumiesz. Emocjonalnie to ty się lepiej nie wiąż, bo jeszcze gdzieś wylądujesz, wiesz chyba gdzie Pisałem o tym nie raz, czysta prawda, ale to nie znaczy, ze mam na niej straty lub zyski, na razie je mam , a tobie g...do tego. Ty napisz coś merytorycznego na jej obronę, a nie znowu piszesz smętne teksty.
Ty to raczej jesteś polityczny osz. oł. om, to pokazał twój wpis. Napisz merytorycznie o spółce, niczego takiego nigdy nie zrobiłeś, a nie tylko odpisujesz na nasze, słuszne zarzuty i STRASZYSZ, a to już innych denerwuje, więc nie czuj się obrazony, bo na to zasługujesz. Ty straszysz, w odpowiedzi ktoś cię obraża, nie znasz tego, z choinki się urwałeś. Wracając do sedna czyli spółki. Co ty możesz o niej powiedzieć pozytywnego poza tym , że masz akcje i w nie wierzysz. Człowieku to nikogo nie interesuje, napisz o spółce.
I znowu złość, agresja i obrażanie - cokolwiek bym tutaj nie napisał ty juz masz swoj wojenny tryb myślenia Naprawde osobiście współczuje że tracisz czas i pioeniądze na giełdzie - i przelewasz to na forum
Nikogo nie straszę - napisałem do Mata że kłamie na forum wprowadzając w błąd inwestorów - screeny jak napisałem wysłałem do mbf - bez emocji, bez złości i bez obrażania jak w przypadku Twoich wypowiedzi
Ktoś kto inwestuje na giełdzie i ma z tego zyski działa i wypowiada się z chłodną głową - wam tego brakuje niestety
Najpierw bredzisz, że mat piszę czystą prawdę, gdzie nieraz m.in jemu wykazano jaką to "prawda" (sam nazwisk to po imieniu) A teraz o słusznych zarzutach.
Masz tupet.
Nie wiesz co jest sednem sprawy marko?
To poczytajcie sobie wasze codzienne wpisy, jako osób niezwiązanych emocjonalnie ze Spółką , oceń ich codzienną ilość i zakres tematyczny tj o czy nowym informujecie codziennie na tym forum.
Następnie oceń czy jest to standardowa aktywność forumowiczów czy zajadliwy hejt.
I znowu Marko obrażasz -- nie potrafisz napisać posta bez inwektyw? Inwestor powyżej napisał to co widzi całe forum dlatego rzadko ktoś wdje się z Wami w polemikę - to po prostu nie ma sensu
Napisałem ci chyba, co sądzę o twojej opinii. Nie podoba ci się , to nie czytaj i nie wypisuj do mnie, lepiej skoncentruj się na spółce ( napisz o niej coś odkrywczego, wszyscy was o to proszą, a wy tylko jojczycie ) .No ale merytoryka o niej to temat za trudny dla ciebie, wiem, a więc nie obrażaj i nie strasz poważnych inwestorów, bo zawsze dostaniesz kontrę.
A to jest reakcja na moją prostą wyżej wskazaną prośbę:
To poczytajcie sobie wasze codzienne wpisy, jako osób niezwiązanych emocjonalnie ze Spółką , oceń ich codzienną ilość i zakres tematyczny tj o czy nowym informujecie codziennie na tym forum.
Następnie oceń czy jest to standardowa aktywność forumowiczów czy zajadliwy hejt.
No bardzo dobrze, sama merytoryka, w przeciwieństwie do waszego płaczu. Chcesz spróbować merytoryki na tym twoim mbf? To zacznij, daję ci dowolny temat do wyboru. Czy się boisz bajkopisarzu?
Widzę, że oderwany od rzeczywistości jesteś.
Codzienne bredzenie nazywasz merytoryką.
Nie używaj zwrotów, których znaczenia nie znasz.
A jak jednak chciałbyś wskazać, że mylę się, to wklej mój wpis z moim jak to określiłeś "bajkopisaniem".
No właśnie daję ci szansę wykazania sie twoją wiedzą. Daję ci nawet wybór tematu z zakresu giełdy, inwestowania, ekonomii czy nawet twojego ulubionego mbf. Weź się juz nie ośmieszaj, ja nie będę grzebał w twoich wypocinach, tylko rzucaj temat i zaczynamy. Boisz się, ze wyjdzie twoja niewiedza? Jeśli tak, to nie zawracaj mi gitary, cie. nias. ie.
Tak "boję się " jaki mój wpis wkleisz, który będzie potwierdzeniem twojego stwierdzenia, że jestem bajkopisarzem.
Dawaj, coś stwierdziłeś, bo jest to proste, to teraz poprzyj to faktami czyli moim wpisem, który będzie dowodził twojemu sywierdzeniu.
Długo myślałeś i nic nie wymyśliłeś. Czy ty jesteś tak mało domyślny. Nie będę grzebał w twoich nic nie wartych tekstach, bo szkoda mi czasu. Daję ci szansę zmierzenia się ze mną na dowolny szeroko rozumiany temat ekonomiczny, może być związany z twoją ulubioną spółką mbf. Jednak widzę, iż boisz się merytorycznej konfrontacji , która widać przekracza twoją wysoką samoocenę i chęć udowodnienia jej na forum. Nie bój się , daję ci wybór tematu, większej szansy nie będziesz miał.
Jednocześnie Zarząd Emitenta wyjaśnia, że Załącznik nr 2 określa, że termin zakończenia prac nad demonstratorem i ustalono go na 30 kwietnia 2026 roku, a następnie jego prezentację na renomowanej konferencji.
Jakiej renomowanej konferencji pytam się? Ich targi już minęły i nic nie pokazali. To kolejna ściema i nie ma co tam pokazywać. No, jak z tego nic nie bedzie, to kiepsko ich widzę ekonomicznie i prawnie...
Byłem pewien że termin był 31.3.2026 ale dokopałem się że jednak 30.4.2026 w sumie to bez znaczenia. Miesiąc nic im nie da skoro przez ponad pół roku nic nie zrobili . Tzn zrobili : testy . Hehehe . Dobrego weekendu Marko
Dobrego weekendu. Ja mam jednak duże wątpliwości czy oni właśnie zrobili jakiekolwiek testy, czy w ogóle coś zrobili poza makietą? Mówię ci, na tych targach dostali zimny kubeł wody na głowę i nie wiedząco teraz zrobić i jak z tego wyjsć. Zbyt duża cisza zrobiła się wokół tych dronów i jeszcze te miny ni z gruszki, ni z pietruszki. Ten termin 30.04.2026 na wykonanie tych prestiżowych testów będzie kluczowy. Jeśli to okaże się ściema, to trzymajcie ich i tą ich firmę. Zobacz, co mówili po targach o finansowaniu, tu też dziwna cisza. Obym się mylił, ale ja myślę, iż te drony mogą okazać się kompletną klapą.
Wizerunkowo są na dnie moim zdaniem. Jesli oni myśleli że przyjedzie pan Solowow na targi - zobaczy makietę i wyłoży 12mln euro to tylko o nich świadczy. A te bilety VIP na te targi żeby zobaczyć ten kawałek tektury to ktoś w ogóle kupił ?
To jest forum spółki Mbf . Masz coś ciekawego na temat jej ostatnich działań do napisania ? Jesli tak to napisz . Bardzo mnie ciekawi co zrobione zostało w ostatnim czasie w temacie dronów . Odpowiedź masz w kursie .
Ty mnie nie pouczaj, bo za ci. en. ki jesteś, nie piszesz nic o społce tylko o nas. My natomiast piszemy o braku jakichkolwiek osiągnięć tej spółki, fatalnej polityce informacyjnej, słabych i mikroskopijnych wynikach w zestawieniu z jej dronowymi i nie tylko ,, ambicjami'' , braku finansowania projektów mimo upływu czasu, braku jasno określonej strategii rozwoju ( sto srok za ogon żaden temat nie skończony, nawet nie wiadomo ile z nich rozpoczętych w rzeczywistości , a ile w toku - same espi nic nie znaczą ) i wielu innych sprawach, ale to za trudne dla ciebie, abyś zrozumial. Teraz za to ty napisz o czym piszesz na tym forum, poza lamentowaniem jacy to my źli. Nie, my nie jesteśmy źli, my piszemy, co tam się wyprawia albo nie wyprawia. A że dużo piszemy? Widocznie mamy dużo czasu i pieniędzy w przeciwieństwie do ciebie.
Dziękuję Marko bo naprawdę ubarwiasz to forum :) Skoro masz tyle czasu wolnego to nadal powtarza się pytanie - dlaczego przepalasz go na jedną niewiele znaczącą dla Ciebie spółkę w którą nie wierzysz - odpowiedzi udzieliłem już kilka razy powyżej Nie należy traktować rozmów z Toba poważnie a raczej takin ping pong
Re: 4,75 za akcje mbf Autor: ~Marko [188.146.130.*] 2026-03-26 11:52 (...) Ja wszedłem przypadkiem i nie jestem aż tak z nią ,,związany emocjonalnie'',
A ty biedaku czego znowu nie rozumiesz, że można nie być zwiazanym emocjonalnie ze społką i akcjami, z każdymi zresztą? Tobie też to radzę, będziesz zdrowszy i mądrzejszy. Póki co widać jednak, iż ty żyjesz tą spółką i jesteś wręcz obsesyjnie chory na jej tle, mimo, iż nie ma do tego kompletnie zadnych podstaw.. Wymyślasz w swojej głowie i na forum jej wspaniałą kondycję finansową, jej wielkie plany rozwojowe, jej wielkie możliwości finansowania tych planów, a rzeczywistość niestety cię przerosła i dlatego tak obsesyjnie o nią walczysz. Fakt, powodów do radości też nie masz, tylko można ci współczuć tej chorobliwej miłości i uwielbienia do niej. Przeżyjesz, wtopisz, to wtopisz, no chyba że kupiłeś po 10 zł, na co mi wygląda, bo tak się trzęsiesz po każdym merytorycznym i obiektywnym wpisie kogokolwiek. W takim przypadku nie jestem już tego taki pewien.
Przegrywie makro porównaj swoja tygodniową aktywność z moją. Może to naprowadzi ciebie do odpowiedzi kto jest bardziej emocjonalnie związany ze Spółka. Ciekawe czy moja aktywność przekroczy 5% twojej :-))))))))))
Ja czekam cierpliwie ze spokojem, a nie bełkoczę jak potłuczony w spaźmie chorobliwej nienawiści do Spółki, klepiąc te wasze kataryniarskie teksty. Ale przecież ty nie jesteś emocjonalnie związany ze Spółką :-)
A to, że ty kupiłeś przez przypadek po 10 zł akcje MBF, z którą nie jesteś emocjonalnie związany, to nie znaczy, że każdy podejmuje tak "trafne" decyzje jak ty. Nie równaj do siebie przegrywie :-)
A powiedz nam wszystkim geniuszu, na co ty tak bardzo tutaj czekasz i jak długo to trwa? Czy nie są to bardzo niepokojące objawy? Byłeś gdzieś z tym? Odpowiedz choć na te pytania, jeśli nie umiesz napisać nic o spółce, ani pozytywnego, ani negatywnego.