pamiętaj że tu jest sporo bajkopisarzy i cwaniaków. Odpowoedz sobie co możesz zweryfikować i tyle.
Ja uczciwie powiem że warto pkpc obserwować i wymieniać się tu na temat tego spostrzeżeniami. A jak chcesz zdecydować co zrobić z kapitałem za pomocą forum... to życzę powodzenia :)))) Można wejsć na fora innych spółek ... spotkać tam niektórych stąd cwaniaków którzy namawiają na różne rzeczy np ten co go Black polecał Qgen na Azotach ... robi zamieszanie takie same jak tu i na innych spółkach :))))))
Tutaj niech zarząd pracuje i robi swoje. Wyniki trzeba obserwować w tym roku. Deklaracje są że będzie bez strat :))) a może spółka zaskoczy :))
Wiesz, Poznaniaku, życie miliardera nie jest łatwe. Nawet leżąc w basenie w Monte Carlo mam ciągle mnóstwo obowiązków. Handel instrumentami na całym świecie, ostatnio musiałem sprzedać kilka pałaców w Dubaju w związku z wojną. Giełdy azjatyckie w nocy, europejskie w dzień, amerykańska wieczorem - to pochłania zasoby czasowe. Do tego moje setki bezinteresownych wpisów, zupełnie bez celu manipulacji, po prostu z dobrego serca, czyli godziny spędzone na forum tutaj. Do tego pogłębione analizy RSI na kosmicznych algorytmach... To potrafi człowieka dojechać, a nie mogę ciągle jechać na koksie, bo to niezdrowe....