Widziałeś, usuwają nasze dzisiejsze wpisy, które pokazują prawdę. Ciekawe na czyje zlecenie, czy swoje robi to moderator.? Nie rozumiem tego, inne wpisy ze stekiem bzdur i kłamstw wiszą na tym forum, a jak stwierdzasz prawdę i podajesz argumenty ( np. o tej planowanej emisji, która od początku informowania o niej w różnych źródłach zawiera wiele niezgodności ), to komuś przeszkadza.
Robią to od dawna, nie reagowałem wcześniej, ale dzisiaj mnie wkurzyli , bo napisałem konkretnie co o nich myślę, a wiesz, że ciągłe powtarzanie wpisów jest męczące. Tak nie może być, aby konkrety zwijali na czyjeś polecenie, które pokazują sytuację i zadawane są w nich pytania do spółki, a gnioty bez sensu wisiały na forum.
Bajka się skończyła . I dobrze. Spółka do zapomnienia. Po tej akcji gdzie zaczęli się starać o finansowanie pół roku po utworzeniu konsorcjum nawet przysłowiowy Kowalski z ulicy (który nie zna ich sposób ) ich akcji już nie kupi. A bez tego Mbf już nic nie zrobi. Cukru oleju nie mogę sprzedać od x miesięcy . A nawet jak wysmarują obojętnie jakie espi to patrząc na ostatnie 3 kurs leci . Reasumując : nie stu tuned a game over
A wy z ręka w nocniku . Ani 12 mln euro na projekt . Ani nawet 100 tys zł w kasie . Fajnie że pamiątkę chociaż macie w postaci makiety irydy huehuehue . Stay tuned…. Game over . Bajkopisarze
Spółeczcce z Byslawskiej też już się skończyły pomysły jak widać. No bo co tu pisać z drugiej strony jak ani nikt kasy nie chce wyłożyć. A o sprzedaży oleju cukru mocznika czy co tam jeszcze mają w ofercie nie ma mowy . Alez potrzask. Liczyli na pana Rafała. Liczyli na safe . Liczyli na targi . Liczyli na squadron. Tyle umów z byłymi wojskowymi . Z uczelniami . Prawo do pierwokupu a tu zonk. No i te testy idealnie przed świętami hehehe . Ta platforma do przyjmowania zgłoszeń firmy które tak marzyły żeby ich wspomóc finansowo . A tu król jest nagii. Siedzą w biurze i na @ akcjonariuszom odpisują . Ludzie kochani . Może niech dalej wklejają te śmieszne gify na swoim x. To im w sumie wychodzi. Z niczym nie trafili ( maseczki węgiel olej ) jeśli ktoś nie potrafi sprzedać oleju (a tak się chwalili zdjęciami z fabryki ) to o czym my tu piszemy ? Jakie drony ? Ludzie kochani . Za wysokie progi dla takiej firemki. Mocznika do Mediolanu nie potrafili dostarczyć. Cukru do Tago nie potrafili sprzedać. Jestem pewny że nawet jajek przed Wielkanocą nie ogarnęliby żeby sprzedać albo mieć stany magazynowe . Stay tuned czyli game over
Zapomniałem jeszcze spytać co tam w mbf? Tak się rozwijają, że chcą kupić rzepak, olej, sprzedać nawozy i co tam tylko sobie wymarzycie. Szkoda tylko, że Irydy i Mallarda nie chcą kupić i tym handlować, bo sami stworzyć tego jakoś nie mogą. Kasy nie mają, umiejętności nie mają, konsorcjum marne i co z tego moze wyjść? Trole forumowe, odpowiedzcie wszystkim na te pytania.