• Hutmen do góry!!! Autor: ~martunia [62.29.161.*]
    j.w
  • Re: Hutmen do góry!!! Autor: ~czelsi_01 [87.99.43.*]
    już raz słyszałem takie hasła jw. i wpakowałem sie w hutka po 98zł/akcję.... potem lizałem tylko rany.

Żałuje ze nie wyszedłem jak był po 6,95 teraz bym sie tłusto odkupił...

Mam nadzieję że jak ruszy wyprzedazi pójda konkretne infa to chociaz do tej 7zł wrócimy...

Pozdrawiam zapakowanych w papier

A hurra optymistom juz dziękujemy :)
  • Re: Hutmen do góry!!! Autor: ~V-3 [77.255.177.*]
    Hura optymizm niestety prowadzi na manowce! Ale jest wzrost !! Mizerny to mizerny ale mysle ,że to sygnał zmiany trendu i teraz będzie udeptywanie Hutka ale z tendencją wzrostową !!
    V V V
  • Re: Hutmen do góry!!! Autor: ~martunia [85.221.138.*]
    A jednak idealnie przewidziałam wzrost Hutka,nie ważne czy mizerny, myśle,że to zmiana trendu na wzrostowy.... pozdrowienia dla Ciebie V3
  • Re: Hutmen do góry!!! Autor: ~sowa [82.177.172.*]
    ale jesteś optymista, ale jak pokarzą wyniki za 3 kwartal to radze usiasc bo bedzie straszna padaka. nawet sie dziwie ze tak wysoko poszedl do gory. czysta spekula. ale tak jest ze jeden bedzie wiedzial kiedy wyjsc, a ci co beda czekali na wzrosty znow zostanie z reka w nocniku. odezwę sie za jakiś czas i powiem ze mowilem. zapamietajcie login. pozdrawiam
  • Re: Hutmen do góry!!! Autor: ~V-3 [77.255.128.*]
    "A nie mówiłem" nic nie kosztuje!! Cha --ja jednak obstawiam powolne wzrosty do końca miesiaca! A co dalej --to tylko czas wie! To ,że spółka jest spekulacyjna nie ulega watpliwości . Z jednej strony to wada i strach ,ale drugiej strony zachłannosc i nadzieja na wielka kase , a to jednak daje czasem troszke adrealiny a czasem łzy przez szeroka zamknete powieki i przy zgrzytajacych zębach ! Każdy to powinien wiedzieć co bawi sie na giełdzie , nie tylko papierem Hutka-:)
    Pozdrawiam ~martunia-)))))))))))) Obyś jak najdłuzej pozostała optymistka co dobrze wróży wszystkim posiadaczą Hutka:)
    V V V
[x]
HUTMEN 0,00% 5,30 2017-01-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.