dziś znów senny dzionek - niby chcą kupić,a boją się! Ta sprzedaż też taka, jakby jej nie było! Ciekawie ile dziś "pawi" pójdzie, w końcu piłkarska środa - i to nie byle jaka - Bo Liga Mistrzów gra:)
jeszcze musi być w ponarze 30 X 2009 NWZA wtedy podejmie zarząd decyzję i 31 będzie lub po wszystkich świetych będzie info na TAK lub NIE. Jakubas ma już zapewne wszystko obgadane. Due zbiega się z NWZA
No to co panie Zbyszku? Sporo kaski straciliśmy w ciągu ostatnich sesji. Wypadałoby to teraz odrobić. Info o kupnie-sprzedaży ZCP Ponar S.A. powinno pomóc. Ale jeszcze bardziej powinna pomóc informacja o zmianie prezesa - czas na zmianę na tym stanowisku, nie sądzi Pan? Przydałby się tutaj jakiś młody, wykształcony i energiczny. No bo wie Pan, biadolić to każdy potrafi.
widocznie Pan Zbyszek nie zna takiego powiedzenia "jaki pan, taki kram"! Z drugiej strony cóż chcieć od obecnego Prezesa - w sposób rzetelny wywiązuje się z powierzonych obowiązków - obrzydza Polną ile się!
...Pamiętacie akcję wysłania pytań do Polnej?
Ja wysłałem dzisiaj na adres e-mail Zakonka (na stronie Polna SA) o treści :
Szanowny Panie Prezesie Zakonek .
Czy jako jeden z "drobnych" inwestorów spółki Polna SA otrzymam jakieś informacje o polityce gospodarczej spółki w okresie najbliższego półrocza ?Czy też mam prosić o zdobycie takich informacji poprzez media ? Z poważaniem .....pijok.....
Bo co tu dużo mówić; W przededniu powiększenia Polnej o majątek Ponaru, spółce potrzebny jest prawdziwy menager - wymagają tego: nowa struktura organizacyjna i nowa skala produkcji. To musi być "człowiek-granat".