• NAFTA-POLIMEX Autor: ~PAZDZIOCH [83.14.211.*]
    POLIMEX "WYRUCHAL " NAS NA CALEJ DLUGOSCI .
    DADZA NAM SMIERDZACE AKCJE W ZAMIAN ZA PERELKE GPW.
  • Re: NAFTA-POLIMEX Autor: ~fragles [79.187.221.*]
    balem sie tego po ostatnich infach. ciekawe jak ustala parytet wymiany
  • Re: NAFTA-POLIMEX Autor: ~wyruchany [83.14.211.*]
    dostaniemy od kurew 1:6.
    wyruchali nas.
  • Re: NAFTA-POLIMEX Autor: ~Endal [95.49.33.*]
    i fundusze tak chętnie to zechcą oddać 1:6 czy mają coś do powiedzienia w tej kwestji? bo jeśli fundusze muszą z przymusu oddać akcje nafty za ackje polimexu t faktycznie niema co liczyć na więcej niż 1:6, ktoś zorientowany umie odpowiedziec na moje pytanie?
  • Re: NAFTA-POLIMEX Autor: ~Endal [95.49.33.*]
    i fundusze tak chętnie to zechcą oddać 1:6 czy mają coś do powiedzienia w tej kwestji? bo jeśli fundusze muszą z przymusu oddać akcje nafty za ackje polimexu to faktycznie niema co liczyć na więcej niż 1:6, ktoś zorientowany umie odpowiedziec na moje pytanie?
  • Re: NAFTA-POLIMEX Autor: ~Endal [95.49.29.*]
    i fundusze tak chętnie to zechcą oddać 1:6 czy mają coś do powiedzienia w tej kwestji? bo jeśli fundusze muszą z przymusu oddać akcje nafty za ackje polimexu to faktycznie niema co liczyć na więcej niż 1:6, ktoś zorientowany umie odpowiedziec na moje pytanie?
  • Re: NAFTA-POLIMEX Autor: ~pinr [77.114.102.*]
    witam
    moim zdaniem będzie dobrze,
    procedura jest w takich wypadkach taka , że po pierwsze jest robiona wycena sp potem jest walne na którym cenę musi zaakceptować dwie trzecie głosów czyli fundusze mają największy wpływ na parytet wymiany i nie przepuszczą kupującemu
    pozdrawiam
  • Re: NAFTA-POLIMEX Autor: ~bull [83.14.211.*]
    czy sugerujesz,ze bedziemy mieli nastepna afere???????????
  • Re: NAFTA-POLIMEX Autor: ~Edal [83.24.255.*]
    Ja nie sugeruję ja pytam czy jest taka możliwość technicznie, chociaż na mój gust to fundusze podbiją cenę nawet jeśli nie są w stanie nic drogą mediacji osiągnąć ale też nie wydaje mi się żeby to była cena wyższa od 30 no max 35 PLN
  • Re: NAFTA-POLIMEX Autor: ~Edal [83.24.255.*]
    Ja nie sugeruję ja pytam czy jest taka możliwość technicznie, chociaż na mój gust to fundusze podbiją cenę nawet jeśli nie są w stanie nic drogą mediacji osiągnąć ale też nie wydaje mi się żeby to była cena wyższa od 30 no max 35 PLN, zważywszy na dzisiejsze raport kwartalny który jest znakomity
  • Re: NAFTA-POLIMEX Autor: ~pablo8 [77.255.159.*]
    Skad wiecie
    o tyma parytecie?
  • Re: NAFTA-POLIMEX Autor: ~Edal [83.8.194.*]
    1 do 6.04 naprawdę gorzej już się chyba nie dało jak dla mnie to jest kradzież w białych rękawiczkach
[x]
NAFTA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.