• SuperRicardo- propozycja Autor: ~anel [37.47.116.*]
    Nieustannie wyrażasz wątpliwości , co do wiarygodności VRFabric. Masz do tego pełne prawo. Jednak uporczywe powtarzanie tych samych zarzutów na tym forum niczego nie wyjaśnia. Spółka publikuje raporty, a Ty publicznie podważasz ich rzetelność. I tak w kółko. Twoje oskarżenia są na tyle poważne i konkretne, że , jeśli rzeczywiście zależy Ci na ich wyjaśnieniu, powinieneś napisać w tej sprawie do zarządu VRFabric. Ja napisałem do spółki z prośbą o informację w sprawie możliwości wypłacenia dywidendy za 2025 rok. Odpowiedź dostałem jeszcze tego samego dnia. Proponuję, żebyś zrobił to samo. No chyba, że jedynym powodem Twojej intensywnej obecności na tym forum, jest uzależnienie od pisania na tym forum.
    Pozdrawiam.
  • Re: SuperRicardo- propozycja Autor: ~Fakty [84.205.172.*]
    Klasyka przyszedł dał minusa i poszedł...zaplusowal.sam siebie w stworzonym przez się je wątku ( nikt inny tego bełkotu nie plusuje, nawet nikomu się nie chce minusowac)

Także odpowiedź...typowy troll bez argumentów ,ale nieszkodliwy

Widać ,że konsolidacja dobiega końca
  • Re: SuperRicardo- propozycja Autor: ~Realia [194.187.237.*]
    Sorry nie będę interesowałem się dzieciakiem które głównym zajęciem jest latanie po wątku i plusowanie swojego bełkotu i minusowanie tego gdzie brak argumentów

Ale do rzeczy

Dla mnie.. czemu pojawił się nowy inwestor Jacek Wolski który kupuje z rynku ponad 138 tys akcji za prawie 500 tys...i odtąd zaczynają się wzrosty....

Oczywiście sriccardo wie lepiej niż ten który wyłożył 500 tys...:)
  • Re: SuperRicardo- propozycja Autor: ~SuperRicardo [84.40.153.*]
    Dobry żart, co niby mam z nimi wyjaśnić? Dlaczego audytor nie dostaje dostępu do rachunków? Dlaczego raport całej grupy simfabric odbiega od standardów audytorskich? Dlaczego kilkanaście/kilkadziesiąt ESPI o różnych umowach z różnymi firmami nie przynoszą żadnego realnego pożytku, czy to były podpisane umowy czy tylko darmowa i ogólnodostępna rejestracja na portalach tych spółek? Dlaczego po tylu latach nie został wyjaśniony powód wyrzucenia ze Steam? Dlaczego nigdy nie zostały opublikowane sprostowania w sprawie gier, które grupa simfabric obiecywała wydać i do dnia dzisiejszego tego nie zrobiła? Gdzie jest Farm & Fix 2020? Przypomnę tylko że mamy już 2026 rok a gra według zarządu była już na ukończeniu. I jeszcze jedną rzecz przypomnę, spółka ma obowiązek publikowania na rynek wszystkich istotnych informacji za pośrednictwem ESPI a nie poprzez messengera i to jeszcze jeśli się jest znajomym królika...
  • Re: SuperRicardo- propozycja Autor: ~Karol [37.47.112.*]
    Kwestia /nie/spełnionych obietnic nie ma tu żadnego znaczenia, choć jeśli to gnębi Cię tak bardzo, to i o to możesz zapytać. Na giełdzie pełno jest spółek, które wiele obiecywały i obietnic nie dotrzymywały. Istotne są Twoje zarzuty , dotyczące wiarygodności i rzetelności publikowanych przez spółkę raportów. Jeśli dane tam przedstawione są nieprawdziwe, to zarząd poświadcza nieprawdę, za co grożą sankcje finansowe , a nawet karne. Twoje oskarżenia są poważne i konkretne, zatem nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś pytania w tych kwestiach skierował do spółki. Po to w danych spółki jest podany adres mailowy, żeby z niego korzystać. Napisanie maila do firmy zajmie Ci dokładnie tyle samo czasu, co napisanie jednej wypowiedzi na tym forum. Jeśli jednak zamiast tego wolisz uprawiać z maniackim uporem radosną twórczość na tym forum, to oczywiście masz do tego pełne prawo, tylko kompletnie nic z tego nie wynika i niczemu to nie służy. Ja do nich napisałem i odpowiedź dostałem, choć ze spółką mam tyle wspólnego, co każdy inny mały akcjonariusz. Treść odpowiedzi, jaką otrzymałem, nie zawiera żadnych informacji poufnych, choć jeśli dobrze się w nią wczytać i połączyć z innymi dostępnymi informacjami, to można na podstawie z tej lektury skonstruować bardzo konkretne założenie.
    A możesz mi przypomnieć w którym miejscu stwierdziłem że zarząd poświadcza nieprawdę i publikuje nieprawdziwe dane w raportach? Dlaczego kłamiesz w tym zakresie?
  • Re: SuperRicardo- propozycja Autor: ~Lapaczplatnychtrolli [46.112.104.*]
    Zaraz ta ameba powie że zakup przez Jacka Wolskiego z rynku 135 tys to też fake news:)))

Widać ,że dzieciak ma urojenia ,albo sprzedał na dołku...

Cóż taki folklor jest też zabawny...tyle ,że na rynek nie ma żadnego wpływu...

Tu liczą się zyski ,ponad 5 mln w kasie i nowy akcjonariusz Jacek Wolski na pokładzie....

Jak widać rynek zbiera się do następnego skoku w okolice 5 zł....a ty możesz zaklinac rzeczywistość i czekać na groszówki które obiecałeś

A teraz zostało ci to co zawsze czyli dziecinada w plusowanie i minusowanie :)

Działaj:)
    A wam się wydaje że jak 500-tny już raz napiszecie "super potencjał", "grubas wchodzi", "rakieta startuje" to ktokolwiek wam uwierzy? Ja się pytam gdzie są obiecane gry, no gdzie są?? Gdzie są te wszystkie super umowy, które miały przynieść super korzyści i możliwości. Nie ma i nie będzie, przerabiane to jest już od 6 lat na simfabric. Ale wam się wydaje że na giełdzie działa zasada że wasze kłamstwa powtórzone 1000 razy staną się prawdą to niestety mam złą wiadomość, nie staną się. Pozostaje wam jedynie chrumkać na tym forum licząc że swoimi bredniami ściągnięcie tutaj jakiegoś dawcę kapitału.
[x]
VRFABRIC 0,55% 3,66 2026-05-29 16:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.