Powoli, powoli mały człowieczku. A sypie ktoś po 21 skoro to taki wypas? Czemu nie wyrzucasz? Pewnie posrałeś się na 18 i teraz żal dupcię ściska? Pożyjemy, zobaczymy. Potencjał do wzrostu jest spory, także technicznie. Przyszły tydzień może być udany.
Z ciebie analityk jak z koziej dupy trąbka.
Od kiedy stosuje się AT (i od kiedy sie spraedza) na NC????
A jeśli nie twoje AT to moze fundamenty albo świetne wyniki powodują wzrosty :))))
Toż to zwykła spekuła po której będzie normalna zwała i tak w kółko. Nic nie przemawia tu za wzrostami (bo daj spokój planom patro ŻADNEGO PLANU NIE WYKONAŁ, ni na fonie, urlopach itd.) więc czemu tu miałby?
Ale za pare sesji sam zobaczysz co bydzie z kursem.
P.S.
Ja tam to lubie na gównianej fabryce dietetycznej wsiadłem na chwile i 10 % do przodu , tu też wejście po 19 gr 2 dni temu i wylot po21 gr dziś. I spekulacyjnie poczekam na 18gr, a może wreszcie i niżej.
I zycie się kręci.
Te, cwaniaczek, a po ile Urlopy kupiły akcje Chemosa? Czy ten zysk uleciał w kosmos?
Leszczyku, jak inwestujesz 500 PLN na giełdzie, to możesz się bawić w gówienka typu Fabryka Diet.
I zmniejszyli aktywa. A pomysł na dalej to co WIATRAKI , Fon już je w planie od 2 lat napierd....., i tak sie rozchulał, że ma już ich razem z atlantisem = 0.
To fakt dobrze wróży na przyszłość.
P.S. Pozdro dla spekulantów.
A on qrwa dobiera bo ma taką fantazję i chce dać ci zarobić, żebyś teraz kupił i mu ożenił po 1,23 zł prawda.
Weź łepku rozpęd i celuj dobrze w ścianę.
To może coś ci pod kopułe wróci ( jeśli kiedykolwiek było)
Nie jestem zazdrosny, ba jestem zadowolony jak inni mają więcej (bo i ja mam więcej), ale czasami rozwala mnie debilna argumentacja.
W stylu bedzie jazda ( kuźwa konia se kup żeby pojeździć)
albo no pociąg odjeżdża ( a jak kurs potem opada to to) to wtedy powinien napisać o k... maszynista się naje... i kierunek pomylił.
Dla mnie rzetelna informacja i nieważne czy kurs ma rosnąć czy lecieć w dół jest sto razy cenniejsza niż bzdetne wypociny.
No dobra styknie
I właśnie takich debilnych postów nie lubie.
Równie dobrze mogę napisać, że bedzie 40 gr albo 15 gr.
Wróżka ci to wywróżyła czy wosk se skapnąłeś przez kluczyk.
Człeku poprzyj ten debilny post czymś a nie pisz pierdół.
Napisz np. wkładam 250 tys. zł i napompuję kurs to wtedy zrozumiem.
Co za popierdółka .
Mam tylko jedno pytanie leszczyki.
Jeśli wam stark urośnie do tych mitycznych35 , 40 , 50 gr. a niech wam będzie. To co potem ???
Zostawicie go sobie i będziecie patrzeć jak w obrazek????
Przecież aby zarobić to trza komuś sprzedać .
A kto to od was kupi?????? PATROWICZ będie miał gest????????
co za banda naiwniaków.
rozsypałam fusy na obrus,bedzie wiecej niż 0,50 i bedzie kolejka chętnych,jak o tym nie wiesz to idż na tps są fundamenty.Najpierw pójdzie lekko bo słupy parkuja akcje ,info o rejestracji da impuls az ci szczena opadnie na klawisze.
Dobra daje se na wstrzymanie.
Na koniec mała dygresja.
Kilka m-cy temu kupiłem Starka (ale nie pod Patro tylko ich deweloperke), wiedziałem, że to spółka groszowa i da zarobić w ciągu roku ok 100%.
Brałem po 5 gr (ciekaw jestem gdzie wy byliście) i dziwnym trafem byłem na wakacjach jak urosło do 10 gr, wracam ptrze i oczom nie wierzę , że to już. Czytam infa i widze , że ma ktoś tu wejść . I jak zaczęło rosnąć to na pierwszym notowaniu (bo nie można było wogóle sprzedać) wywaliłem wszystko. Po 25 gr.
Zaraz jakiś pacan sie odezwie, że akurat , to niech se wpierw sprawdzi, że moje posty są tu od wielu m-cy ( Sławek) - zresztą po IP też można sprawdzić.
Ale w czym rzecz lubie tą spółkę ( nic nie dało mi tyle zarobić), ale teraz to pompowanie balona i nikt mi nie powie, że nie. Zobaczycie jeszcze płacz.