• ach te pismaki Autor: ~wert [91.150.198.*]
    Już wymyślają że to jakieś spiskowe teorie , a prawda taka , że jak Dino zaczyna wchodzić do dużych miast w Polsce to nagonka się zaczyna . Konkurencja się boi Dino a rynek w miastach zdominowany przez biedre i lidle które reklamują się ogromnie w mediach , gazetach , tv , internecie itd. Dino tego nie robi i wiadome jest kto ma cel pluć na Dino . Mogą pluć , lewica może bredzić z tymi związkami o dino i mrozie w sklepach ale każdy kto był choć raz w Dino wie że w 4 kurtkach i czapkach ruskich czy rękawiczkach pracowników dino nie widać a w sklepach jest ciepło . Boli rozwój polskiej spółki i tyle . Na zakupy tylko do Dino . Potrzeba więcej polskich firm co zatrudniają i rozwijają się jak dino.

https://www.portalspozywczy.pl/handel/wiadomosci/kto-szkaluje-dino-czy-pisanie-o-warunkach-pracy-w-polskiej-sieci-to-medialna-nagonka-felieton,285542.html

https://zawiercie.naszemiasto.pl/nowe-miejsca-pracy-w-zawierciu-w-miescie-powstanie-centrum-dystrybucyjne-dino-ruszyla-rekrutacja-kogo-szukaja/ar/c1p2-28722291

https://nto.pl/nowe-markety-sa-prawie-gotowe-zobacz-gdzie-powstana-sklepy-sieci-dino/ar/c1p2-28715103

https://gorlice.naszemiasto.pl/miliarder-z-krotoszyna-inwestuje-w-powiecie-gorlickim-szymbark-jest-piata-lokalizacja-marki-dino-w-regionie-a-na-tym-nie-koniec/ar/c1p2-28724695

Dziś dino na krsie pokazuje moc bierda też ładnie rośnie

• Re: ach te pismaki Autor: ~ab [178.217.249.*]
    mądrego to dobrze posłuchać.
  • Re: ach te pismaki Autor: ~MAT [158.66.2.*]
    Tak jak pisałem, będzie to samo co na Orlenie, tam też sztucznie trzymali na 40zł mimo dobrych wyników, ale i tak nie dali rady i poszło na 110.
  • Re: ach te pismaki Autor: ~wert [91.150.198.*]

a co do płatnych reklam to dino nie musi bo robią to zwykli ludzie tu przykład ponad 600tyś wyświetleń a reklamówka robi swoje hehe
    dziekujemy Tej Pani

https://www.o2.pl/informacje/seniorka-szla-przy-netto-600-tys-wyswietlen-sami-zobaczcie-7253958843492672a

a dla śmiechu jeszcze to , stare wideo ale na zakupy trzeba szybko bo promocja hhee

https://www.google.com/search?sa=X&sca_esv=33887d7ce87e6d2b&udm=7&fbs=ADc_l-aTuuAJ5fCRiMSMSikFOrGF_MvHLWdPDPs1HkyT-6qmTCHFPEKAC86zldOH41OqN8ma51lu9gutykNrdjnEVp4QoxktR3TnmmaHnJJDt2JPnZ_FiUtVDZyRRx2MTrO7J5osHjNzD4qXC-mU6sJXwh_mqzok4b6Ld1FiAtoS14aUvPYg5LHCA0U46hitOlifT-aKG0OnwAaUzTzjwzacOxXNe4LAnke1CXOGvdraeL3v5DjaTXw&q=traktorem+do+dino&ved=2ahUKEwjvltKpoNeSAxVWIBAIHen0JLcQtKgLegQIDBAB&biw=1536&bih=738&dpr=1.25#fpstate=ive&vld=cid:44d1cda4,vid:UKgK87ameps,st:0

Jeden problem mniej .Budować inwestować w naszą firmę Dino , a nie jakieś bredzenie o zupkach i mrozie .

https://portalplock.pl/wiadomosci/gigant-dopial-swego-budowa-sklepu-w-regionie-niebawem-sie-rozpocznie/AfqWh41EnxDNSGI6LxMz

https://www.wirtualnygarwolin.pl/artykul/22226,dino-polska-planuje-budowe-sklepu-w-garwolinie
  • Re: ach te pismaki Autor: ~Dinozaur [83.7.135.*]
    Człowieku, nie wiem czy żarty robisz sobie czy poważnie piszesz, popracuj trochę za pensje minimalną w zimnie. Może zmienisz zdanie. Kto wysyła na rozmowy ze związkowcami prawników? Kto każe usuwać posty pracownikom? Przecież to jakieś metody gestapo. Życzę tej spółce jak najgorzej, Polska spółka, a traktuje polskich pracowników gorzej niż niemiecka czy portugalska. Może jak ludzie ją zbojkotują i zobaczą w wynikach, że nie jest kolorowo to poprawią trochę warunki pracy pracownikom.
  • Re: ach te pismaki Autor: ~MIX [77.89.93.*]
    Dzbany tego nie rozumieją. Ja pozbyłem się tych dziadowskich akcji, prawda jest taka że tą spółką zarządzają wyjątkowo pazerni ludzie a ostanie wydarzenia tylko to potwierdzają, dodatkowo w wielu kwestiach ta spółka zatrzymała się w latach 90 tych (żadnych aplikacji, kas samoobsługowych itd.) Z tego co mi wiadomo w samej centrali nikt konkretny nie chce już tam pracować. Bazują na niewykształconych pracownikach bo wszyscy bardziej ambitni pouciekali lub zostali zwolnieni.
  • Re: ach te pismaki Autor: ~Wont [5.173.212.*]
    skoro sprzedałeś, żegnamy i dziękujemy
  • Re: ach te pismaki Autor: ~akrystian [15.220.64.*]
    W Zamościu pełny parking pod Dino - ludzie ida do POLSKICH sklepów. Dlatego zatrudniają lewackie **maty
    Dino przynajmniej zatrudnia bo wielu dziś zwalnia tam gdzie te związki zawodowe doprowadziły do ogromnych długów braku rentowności i wieczne dej . Zatrudnia dino w czasach gdy bezrobocie rośnie , prąd woda , ogrzewanie , koszty pracy rosną a płacą jak płacą wielu cieszy się że ma pracę i chcą sklepu blisko swojej miejscowości a włodarze i ich układy robią pod górkę . Kto chce to tam pracje , zawsze można jechać w świat np . do Holandii tam na szklarniach zobaczą w lato co to gorąco a zimą co to likwidacja i won do domu jak skończy się sezon . Dino to dobra firma , płaci podatki w Polsce ,zatrudnia ponad 50tyś ludzi wielu z nimi robi biznes . Lewica to by to zniszczyła z tymi związkami co pracy się boją . Ewidentnie widać że jest nagonka na dino i ktoś to opłaca .Media mają z reklam takich lidli czy biedry ogromne pieniądze a dino nic im nie daje .Widzisz biznes ??Zimno w dino spokojnie w lato będą bredzić że jest strasznie gorąco i też wymyślą brednie . Ciekawe kiedy zaczną atakować agrorydzynę bo to 100% przewaga dino i jak otworzą ze 100 sklepów w Warszawie to dopiero będzie kwik konkurencji . Ludzie mają oczy i widzą czy w dino jest ciepło czy zimno to samo co do sklepu czy tanio czy drogo . Ja widzę jedno do dino chodzi coraz więcej ludzi i są zadowoleni i chwalą ich mięso a kolejki rosną . Zdobywają coraz większy dział w handlu w Polsce , rozwijają się z własnych środków długi mogą spłacić w 1 miesiąć .Ogromnie inwestują trzymając koszty . Więcej takich firm w Polsce a nie jak jsw , CARGO poczta , tvp rafako itd tam jest pewnie ciepło a pracownicy zadowoleni wszyscy . Prywatna firma dino wie co robi zna prawo to i prawnicy są , jak podpisujesz umowe i chcesz pracować to nie plujesz na pracodawce tylko wiesz na co się zgadzasz. To wolny kraj można zmienić prace niech zanberg ich zatrudni albo w związkach ich zatrudnią aaa tam to nie bo kolesie , układy i robić nie trzeba . Pracowity człowiek doceni pracę i wie co to koszty , podatki oraz zysk . Każdy chce dziś zarabiać dużo to normalne .
  • Re: ach te pismaki Autor: ~Sol [37.31.31.*]
    Każdy dyskont czy to biedra czy Kaufland ma za sobą takie historie. Nikt nie pamięta nagonki ze w bierze ciężarne kobiety noszą 100kg wory z towarem?

Ja nigdy nie patrzyłem w stronę dino, jak otwarli jeden sklep na osiedlu to pomyslalem ze to je nie. Pusty parking, więcej obsługi niż klientów. Dzisiaj tam jest pełno wiecznie, a 50m od mojego domu otworzyli drugie. Jestem tam praktycznie codziennie, czasem z 3 razy nawet. Zawsze mała kolejka, nawet o 22 parę aut na parkingu.

Ja tu widzę sukces i dlatego czytam co piszecie bo jutro mam zamiar parę papierów Dino przytulić.
  • Re: ach te pismaki Autor: ~Mix [77.89.93.*]
    Chłopie, Polak Polaków wykorzystuje a ty go jeszcze bronisz. Znam tą firmę i wiem że to fanatycznie pazerni ludzie a dewidende to zobaczycie jak świnia niebo.
  • Re: ach te pismaki Autor: ~Andrzej [185.119.91.*]
    jeden z lepszych pracodawców, wiem bo z rodziny pracują i sobie chwalą, więc nie jest do końca prawdą co piszą
  • Re: ach te pismaki Autor: ~wert [91.150.204.*]
    Dywidenda?? Tu jest inny plan wszystko idzie w rozwój spółki . Nowe sklepy , magazyny , zakłądy mięsne , działki , centra logistyczne itd. Ja nie bronie Biernackiego bo go nie znam ale widzę jak prowadzi spółkę i jako akcjonarisz od lat widzę że spółka rośnie w siłę . A co do pracowników to jest tak samo jak z tym Dino na Wilanowie , mediaki znalazły jedną babkę co pluła na dino że to kurnik i że tam jej się dino nie podoba i bredzą że wszyscy z wilanowa nie chcą dino . Co to ma być ?? To brednie jednej babki . To samo z pracownikami , media piszą blisko strajku dino wszyscy pracownicy niezadowoleni i tu też manipulacja ogromna . Ogromna część pracowników docenia że mają pracę i blisko domu a państwo co im daje ?? Prace czy zasiłki ??To takie spółki jak dino wyciągają ludzi z bezrobocia , płacą lekko ponad minimalną ale zobacz co robią inne firmy . Zatrudniają Ukrainców bo ulgi mają a jakoś w dino to widzę więcej Polaków i często są ludzie tam co państwo ich olewa . Zatrudniają osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności.Wielu z tych ludzi ma problem by mieć pracę . Państwo powinno doceniać takie firmy jak dino a nie jak te śmieszne polityki co bredzą by wszyscy pracownicy poszli do domu . Ciekawe co będzie jak takie korporacje zagraniczne zniszczą prywatny biznes i przejmą rynek . To dopiero Polacy zobaczą że i minimalną zlikwidją i nadgodziny są zbędne . A politycy będą klaskać że to dobry pomysł . Ja nie bronie własciciela dino bo mało mnie on obchodzi widzę biznes i wyniki co są co kwartał lepsze i mam nadzieję że te wyniki dalej będą poprawiane .Podoba mi się w Dino że nie jest polityczne i nie robi ideologii jak inne firmy . Dino to sklep dla wszystkich a podatki płaci w Polsce Więc tzw pazerność ich jakaś słaba bo do rajów podatkowych jakoś nie uciekają jak wieku na gpw
  • Re: ach te pismaki Autor: ~Xd [37.31.31.*]
    Ludzie trochę obiektywizmu. Przejdźcie się po tych rzekomych obozach pracy i sprawdźcie jak to wygląda w rzeczywistości. Mam znajomych, chwalą pracę. Na zarobki nie narzekają... Bo w innym wypadku by się zwolniły. Z wejściem do miast zaczęły się artykuły i nagonka na Dino, to tez nie jest przypadek. Zatrudnijcie 50tys ludzi i spróbujcie zadowolić każdego z nich. Tak, temperatury w magazynie przy rozładunku mogą wynieść 5stopni przy otwartej bramie, w momencie jak na zewnątrz jest -10.
    a i jeszcze dodam , ze problemy dino medialne jakoś dziwnie zgrały się z szortem i wejściem do Warszawy . Pewnie przypadek prawda?? Dokładnie praca czy to w Dino czy innej firmie to zawsze ktoś niezadowolony że nie urodził się gwiazdą bogatych rodziców
  • Re: ach te pismaki Autor: ~Zuch [85.221.133.*]
    Masz jakieś nazwisko i doświadczenie? Znasz firmę? Z postów?
    coś się zaczyna ze starką może dino to kupi . Oby

https://biznes.interia.pl/firma/news-wlasciciel-dino-przejmie-znana-fabryke-wkrotce-zapadnie-decy,nId,22602921
[x]
DINOPL 9,98% 32,08 2026-05-15 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.