Dywidenda?? Tu jest inny plan wszystko idzie w rozwój spółki . Nowe sklepy , magazyny , zakłądy mięsne , działki , centra logistyczne itd. Ja nie bronie Biernackiego bo go nie znam ale widzę jak prowadzi spółkę i jako akcjonarisz od lat widzę że spółka rośnie w siłę . A co do pracowników to jest tak samo jak z tym Dino na Wilanowie , mediaki znalazły jedną babkę co pluła na dino że to kurnik i że tam jej się dino nie podoba i bredzą że wszyscy z wilanowa nie chcą dino . Co to ma być ?? To brednie jednej babki . To samo z pracownikami , media piszą blisko strajku dino wszyscy pracownicy niezadowoleni i tu też manipulacja ogromna . Ogromna część pracowników docenia że mają pracę i blisko domu a państwo co im daje ?? Prace czy zasiłki ??To takie spółki jak dino wyciągają ludzi z bezrobocia , płacą lekko ponad minimalną ale zobacz co robią inne firmy . Zatrudniają Ukrainców bo ulgi mają a jakoś w dino to widzę więcej Polaków i często są ludzie tam co państwo ich olewa . Zatrudniają osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności.Wielu z tych ludzi ma problem by mieć pracę . Państwo powinno doceniać takie firmy jak dino a nie jak te śmieszne polityki co bredzą by wszyscy pracownicy poszli do domu . Ciekawe co będzie jak takie korporacje zagraniczne zniszczą prywatny biznes i przejmą rynek . To dopiero Polacy zobaczą że i minimalną zlikwidją i nadgodziny są zbędne . A politycy będą klaskać że to dobry pomysł . Ja nie bronie własciciela dino bo mało mnie on obchodzi widzę biznes i wyniki co są co kwartał lepsze i mam nadzieję że te wyniki dalej będą poprawiane .Podoba mi się w Dino że nie jest polityczne i nie robi ideologii jak inne firmy . Dino to sklep dla wszystkich a podatki płaci w Polsce Więc tzw pazerność ich jakaś słaba bo do rajów podatkowych jakoś nie uciekają jak wieku na gpw