Słup, żeby walić w rynek? Wątpię.
Prezes mógł sprzedać znacznie drożej i dużo szybciej. Ta kwota pożyczki to nawet nie są pewne dwa miesiące działalności firmy.
Coś dużego wisi w powietrzu i raczej będzie info o przekroczeniu 5% niedługo.
Mamy obroty, przetasowanie w całych arkuszach K i S.
tu rzeczywiście chyba wali akcjami ten co kupił w pakietówce ; to bardzo niedobry znak bo na początku myślałem ,że prezes ugadał to z kimś życzliwym zaparkował akcje z myślą o ich odkupieniu , a tu wychodzi na to że nie było żadnej umowy gentelmenskiej tylko przymus sprzedaży a zatem walenie do 3,5 raczej będzie ; najważniejsze dla kursu pytanie kto odbiera te akcje -czy ryzykuje czy ma jakieś informacje o których my dopiero się dowiemy...
Patrząc na to co się dzieje możnaby dojśc do wniosku że mogłoby byc cos na kształt gentelmans agreement. Ktoś kto wziął te akcje dostałby po prostu informacje zeby je szybko upłynnić bo za chwile bedzie to niemozliwe lub beda warte tyle co makulatura śmieciowa. Nawet takie śmieszno żałosne typowo bananowe espi mogłoby byc czescia takiej umowy.
kupuje zawsze jak jest w dołku Większa szansa na zarobek niz jak rosnie po 10% wtedy sie sprzedaje a to że mamy dołek w granicach 3.65 to chyba wiadomoże się nie straci
Też zwiększyłem pozycje z 500 do 2000 akcji. Słabe Słabe ręce oddały wczoraj tylko dlatego że cena spadła.
Jak ktoś jest tak słaby to nie cie szuka zarobku na GPW
Dnia 2026-02-20 o godz. 09:10 ~Inwestor napisał(a): > Też zwiększyłem pozycje z 500 do 2000 akcji. Słabe Słabe ręce oddały wczoraj tylko dlatego że cena spadła. > > Jak ktoś jest tak słaby to nie cie szuka zarobku na GPW
Ręce używaj do łopaty. Tu potrzebna mądra łepetynka :-)
Teraz cena moze jeszcze utrzymuje sie powyżej 3,50 ale co bedzie za tydzien za miesiac za rok? Nie bez przyczyny banki zabezpieczyły pozyczki na całym majątku firmy .