Nie podoba mi sie to.
przekroczylismy wsparcie...........
co prawda sa bardzo niskie obroty ale co bedzie jak bedzie w usa na czerwono i u nas wig na czerwono mocno to chyba teez bedziemy mocno na czerwono.
Jak bylismy na zielono caly czas spadalismy. Nie wiem ca bardzo co sie dzieje.
W gazecie to moga sobie pisac, ale nie bylo konkretow. nie wygrali jeszcze przetargu a szef nie chce nic mowic o 3q. a propos-kiedy beda wyniki?
Nie nastawialabym sie tez na mega jazde do gory bo nawet obroty w ostatnim miesiacu nie byly dobre wiec mysle ze nikt celowo nie zbiera zeby pozniej podbic wysoko cene. szkoda ze nie jestesmy izolacja;p
mi się też to nie podoba parkiet jakby naganiał to że jest zamówień na 100 baniek to każdy wie od sierpnia bo tyle wynosiły przetargi , a braqk checi rozmowy o wynikach III kwartąłu dobrze nie wróży do razu prezes mówi że cąły rok zamkniemy na plusie do tego że startują w przetargach i co z tego to każdy wie startowali nawet o wartosci 2 mld tyle tylk oze jako konsorpcjum zajęli 6 mieijsce a Budimex przebił ich o ponad 10 % neiwyglada to ciekawie panie prezesie ale cos wygraliscie i podajecie albo do budy z takim naganainiem ze startujecie przez kryzys to pół europy siezjechało do nas zeby startować ale wygraja nieliczni
Z niepotwierdzonych informacji „Parkietu” wynika, że w portfelu zleceń Energopolu-Południe na przyszły rok znajdują się już kontrakty warte około 100 mln zł.
wkejam orginalną nagonkę parkietu co wiadomo juzod sierpnia- lipca pisza z dramaturgią "Z niepotwierdzonych informacji „Parkietu" jaja sobie prezes z nas robi i tyle
ale z drugiej strony na tych poziomach dokupił Jakubas i sakrbiec kontrakty mają więc to co nas mozę czekać to w najgorszym wypadku trend boczny tak myślę ewnetualnie wygranie tego przetargu na który naganaiłprezes spowodowałoby mocny ruch w górę zasięg 10-12 żł takze sprzedawać na tym poziomie to raczej nie widzę sensu pozdrawiam