też na to liczyłem jeszcze że dobiorę przy 12...ale chyba juz można zapomnieć. Kasa wpływa, crime będzie przynosił kasę z dodatków, pojawiają sie nowe tytuły, taverna nie najgorzej..... Liczyłem na 1,00pln dywidendy , jeśli nadal kasa będzie wpływała to wg mnie ( tylko gdybanie) będzie może nawet 1,2pln....ale to trzeba poczekać do wyników za Q1 . jak się nie sprawdzi i jednak pójdzie w doł , to dokupię-;)
Mi w końcu wskoczyły jakieś zlecenia kupna poniżej 14zł. Nie wiem kto tak wczoraj sypał, ale dzięki. Jak będzie taniej, to jeszcze dokupię, pod dywidendę ;)
Jak tam nerwy? Będzie 8 zł na kursie jeszcze dziś czy dopiero w poniedziałek? :) Myślicie że po nieudanej premierze dywidenda będzie połowę niższa niż poprzednio czy nie będzie jej wcale? :)
Dnia 2026-02-20 o godz. 13:35 ~Obis napisał(a): > Jak tam nerwy? Będzie 8 zł na kursie jeszcze dziś czy dopiero w poniedziałek? :) Myślicie że po nieudanej premierze dywidenda będzie połowę niższa niż poprzednio czy nie będzie jej wcale? :)
Średnia zakupowa w okolicy 10zł, więc spokojnie dokupuje, sypcie dalej ;)
Dywidenda jest na podstawie zysków z 2025 roku, a nie tego jaka będzie premiera, ale cieszy mnie, że "nieudana premiera", której jeszcze nie możemy ocenić, jest już w cenie i nadal się utrzymujemy dosyć wysoko.
A Ty chodziłeś na matematykę? Wskoczyły mi zlecenia poniżej 14zł, średnia nadal koło 10zł. Większość akcji kupiona zdecydowanie niżej, teraz tylko dobieram mniejsze pakiety, które nie wpływają tak mocno na średnią zakupową.
Dnia 2026-02-20 o godz. 16:27 ~Obis napisał(a): > Im bardziej się stresujesz tym większe głupoty piszesz i mocniej się plączesz w swoich wypowiedziach :) tłumacz się dalej :)
Dzięki, że martwisz się o moje nerwy i moje pieniądze xD Naprodukowałeś się dzisiaj, a kurs niecałe 2% w dół zaledwie.
Mogłeś tego nie pisać. Teraz ciężko będzie nam wybić sobie z głów obraz jak każdego ranka pozdrawiasz stolca. Kup sobie papugę albo psa, lepiej z nimi pogadać z rana jak nie masz do kogo ust otworzyć. One przynajmniej usłyszą jak do nich się zwracasz i jakoś zareagują.
No proszę, nawet Henk przyznaje że 12 zł na kursie to tutaj nic nadzwyczajnego :) czyli lecimy jeszcze niżej :) Fascynujące jak się zmieniła narracja naganiaczy :)