Kurs zejdzie poniżej 20zł w pierwszym kwartale 2026? Rok temu się udało zahaczyć o 18 zł przy reko na poziomie 58 zł (Nobel). Ostatnie reko dla Spółki to 32 zł (PKO) więc kurs poniżej 20 lub niżej jest w zasięgu.
Zapowiadałeś 8 zł do końca 2025 roku, teraz poniżej 20 zł do końca kwartału.
Mimo że twoje życzenia spadków wciąż są śmieszne i absurdalne, to znacząco obniżyłeś oczekiwania.
Nie dziwne, wszak partnering wisi w powietrzu, do tego granty i dotacje.
Zacząłeś dostrzegać fakty?
Interesujące, a więc patrzysz na historyczne zależności na spółce biotechnologicznej gdzie sytuacja zależy od stanu zaawansowania badań, które w tym momencie są dobre
Prawda, że to nie ma sensu? Jak każdy jego wpis.
Twierdzenie 'musi spadać, bo spadało w zeszłym roku', bez uwzględniania choćby wyników badań jest totalną bzdurą.
Cieszę się że zwróciłeś na to uwagę.
Chciałby, dobre ja chciałbym kupić BTC za 1 dolara. Czy jak obskoczę wszystkie fora i napiszę że do konca stycznia BTC spadnie do 1dolara albo chociaż do 8,90 to pomoże? Pokerzysta jak "myślisz" ?
Macie racje, nawet nie pytam o metodologię. 8,90 do 17ej albo do świąt albo ... co kolwiek.. w sumie skoro żadna wróżba się nie sprawdziła to ta też nie musi.
Pokerzysta mimo wszytko pozdrawiam, zdrowie fizyczne musi ci zrekompensować braki w mentalu
Xyz "Będzie" piszesz jakbyś miał coś do powiedzenia. Albo jakbyś się na czymś znał. Xyz przecież i ty wiesz i ja wiem że ch się znasz. Popatrz swój samochód mieszkanie i zastanów się jeszcze raz czy giełda do dobre miejsce dla ciebie. Jest tyle ogłoszeń o prace w dino lub biedronce, może po latach zostałbyś kierownikiem zmiany albo coś?
Szczerze mówiąc, jego błędy specjalnie mnie nie dziwią.
Na LPP w czerwcu, przy poziomie ok. 14 tys., pisałem, że realny jest ruch w okolice 19,9. Sprzedałem po 19 kilka tygodni temu, a kurs chwilowo doszedł nawet w okolice 21. Tu liczę na wyższe poziomy – docelowo 50, planując sprzedaż w rejonie 45–48. W scenariuszu nawet częściowego sukcesu uważam, że 75 nie byłoby wygórowaną wyceną.
Faktycznie, samo czekanie bywa nużące. Na CD Projekcie zarabiam szybciej, na LPP więcej. Natomiast tutaj, jeśli ruch będzie dynamiczny, może to być mój osobisty rekord – większy nawet niż na Rafako.
Przepraszam za ilość wpisów, ale gdy widzę komentarze bez jakiegokolwiek oparcia w danych czy metodologii, trudno przejść obok tego obojętnie. Zwłaszcza że pytanie jest proste: na jakiej podstawie ktoś zakłada spadki spółki, która potencjalnie jest o krok od finalizacji jednej z największych umów w swojej historii?
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu.
Pokerszysta sprawia mi niesamowitą radość jak czytam jak próbujesz na podstawie kilku losowych faktów z pominięciem całego meritum sprawy wyciągnąć wnioski. To jak oglądanię pijanego który wsiada na rower i próbuje jechać po oblodzonym chodniku. Wiesz że nic z tego nie bedzię ale nie możesz oderwać wzroku.
Czyli co już nie 22 nie 8,9 a poniżej 20. Do konca styczna? Ja obstawiam powyżej 30. Osoba która bardziej się pomyli nie publikuje nic przez tydzień. Zakład ?