Pewno nie tylko ty, żal było patrzeć jak te niemoty próbowały wciągnąć ulicę pod to info:) w rezultacie nic z tego nie wyszło, a co niektórzy mieli szansę wyjść:)
@Jaaa, a wystarczyło poczekać. Po co sprzedawałeś po 0,42? Teraz widzę w innym temacie już piszesz głupoty, byle tylko pewnie odkupić taniej :D Skoro taki Klabater poszedł w pewnym momencie nawet na prawie 2zł, na samych obietnicach, że pójdą w drony, a tutaj mamy umowę ze spółką, która już ma koncesje! (jak by nie była i z kim powiązana to jednak to coś znaczy), to moim zdaniem, nawet jeśli przy obecnym kursie pojawiłaby się 1zł z przodu, do tego co jest, to i tak nie będzie jakiś nierealny kurs. Akcje są bardzo tanie. Ryzyko małe. Tak naprawdę szansa zarobku nawet kilkukrotnego jest zdecydowanie wyższa niż ryzyko wtopy (czysta matematyka).
"Akcje są bardzo tanie. Ryzyko małe. "
No to mnie rozbawileś, papier kilkanaście razy droższy niż kapitały własne, do tego w łapach największych spekulantów, określanych w mediach szajka czy gangiem, hahaha
No i ta "czysta matematyka", bezduszna królową nauk opierająca się na logice, pasuje tu jak pięść do nosa:)
Vincent, ja to się zastanawiam, co ludzie Twojego pokroju robią na forum spółek, które ich zdaniem są jakieś trefne czy bez perspektyw. Polacy raczej nie mają w naturze pomagać rodakom, więc nie przekonuje mnie Twoja troska o nasze pieniądze :D Jeśli mnie jakaś spółka całkowicie nie interesuje, albo na jakiejś się sparzyłem, to po prostu o niej osobiście zapominam. Jaki masz więc cel aby tutaj być tak zatroskanym? :D Jeśli chcesz, kup akcje póki są jeszcze w dobrej cenie. Wystarczy jakiś artykuł w necie o tej transakcji z wczoraj i kurs będzie ze 2-3 razy wyższy niż obecnie. Póki co bowiem niewiele osób się o tym dowiedziało. ESPI poszło już po 16. Choć gdyby nie wasze wywalanie papiera za bezcen od 0,4zł to kurs wczoraj miałby już lekko ponad 0,5xzł
Wejdź na a raport roczny PGF za 23 albo 22r. Przeczytaj jakie ilości akcji Sundragon zostało pożyczone na słupy, a dowiesz się kto sypie.
Pożyczki=sypanie
Zawsze!
@Vincent, gdyby to ktoś z zarządu miał sypać akcjami to raczej robiłby to przy dużo wyższym kursie, nie sądzisz? Po co miałbym teraz na starcie gdy jest moment na wzrosty, zabijać kurs? Ja widzę jak czytam, że niektórzy tutaj wywalili akcje ze stratą jak tylko 5 groszy urosło, ale to jakiś akt desperacji, a nie logiczne myślenie. Swoją drogą, nie wiem dlaczego wywalili to przy 0,4-0,42zł skoro jeszcze kilkanaście dni temu to był normalny poziom kursu na tych akcjach BEZ ESPI.
Nasaya, Aamoże logika jest taka, by poczytać o tej szajce, która doprowadziła do upadku PCQuard, Molmedica, Medapp, Solarinovation i parę innych spółek dokładnie ta samą metodą.
Poczytać jak cudownie rozmnożyli akcje Sundragon i czy wpłacili za nie choć 1 PLN gotówki do spółki.
Poczytać raporty PGF co zrobili z tymi akcjami, żeby uniknąć obowiązku informacyjnego.
Zastanowić się za co solą dostała jedna z najwyższych jar na NC
I....dopiero świadomie podejmować decyzje o zakupie, wiedząc z kim się tańczy na krawędzi brzytwy:)
Udanego Nowego Roku.
Zarząd nie ma akcji, bo musiałby informować o tym w trybie 19MAR:)
Jak nie wiesz kto sypie po mega pożyczkach akcji pozyskanych za bezcen bo nigdy nie opłaconych gotówka, szkoda mi czasu na uświadamianie ....
Dnia 2025-12-31 o godz. 15:07 vincent_v napisał(a): > Zarząd nie ma akcji, bo musiałby informować o tym w trybie 19MAR:) > > Jak nie wiesz kto sypie po mega pożyczkach akcji pozyskanych za bezcen bo nigdy nie opłaconych gotówka, szkoda mi czasu na uświadamianie ....
Ale na wypisywanie bezużytecznych głupot nie szkoda ci czasu prawda? To nie nasza wina że cię ogolili jak ostatniego frajera. Masz do nas pretensje że nie podzieliliśmy twojego losu. Modlisz się tutaj o spadki i o takie bankructwo jak na oze capital. Nie masz żadnej wiedzy o giełdzie o ekonomii i o spółce a przede wszystkim nie masz akcji spółki więc faktycznie nie marnuj czasu ale naszego.
Dnia 2025-12-31 o godz. 11:16 ~Bartek napisał(a): > Vincent, ja to się zastanawiam, co ludzie Twojego pokroju robią na forum spółek, które ich zdaniem są jakieś trefne czy bez perspektyw. Polacy raczej nie mają w naturze pomagać rodakom, więc nie przekonuje mnie Twoja troska o nasze pieniądze :D > Jeśli mnie jakaś spółka całkowicie nie interesuje, albo na jakiejś się sparzyłem, to po prostu o niej osobiście zapominam. Jaki masz więc cel aby tutaj być tak zatroskanym? :D Jeśli chcesz, kup akcje póki są jeszcze w dobrej cenie. Wystarczy jakiś artykuł w necie o tej transakcji z wczoraj i kurs będzie ze 2-3 razy wyższy niż obecnie. Póki co bowiem niewiele osób się o tym dowiedziało. ESPI poszło już po 16. Choć gdyby nie wasze wywalanie papiera za bezcen od 0,4zł to kurs wczoraj miałby już lekko ponad 0,5xzł
Vincent jest aż fioletowy z zazdrości, tupie kopytami bo go ogolili do zera na na oze capital. Tam to dopiero spekuła na pożyczonym papierze zaszalała. Teraz się aktywował bo poszło tutaj dobre ESPI i się bardzo martwi żeby nie zaczęło rosnąć. Bardzo się martwi o to że tutaj ludzie zarabiają i zarabiać będą coraz więcej. Na jego forum oze capital jest pośmiewiskiem więc przyszedł tutaj.
Dnia 2025-12-31 o godz. 15:05 vincent_v napisał(a): > pytał cie ktoś o zdanie ślęska amebo? Nie nauczyli cię na wsi, że jak odpowiadasz autorowi bezpośrednio pod postem nie cytuje się go leszczy?:):)
Ja jestem u siebie bo mam akcje Military, ty tu przylazłeś ze swoimi kompleksami i pretensjami o to że zbankrutowałeś na oze. Bredzisz nawet że to wina Sundragona że short cię wykiwał. Nigdy nie zobaczysz na oze więcej niż 1 zł ale to nie jest wina Sundragona ani nasza i naganianie na spadki tego nie zmieni. A teraz wracaj na oze bo tam wisisz na haku i tam jest twoje miejsce a nie próbuj rozwalać tego forum tak jak rozwaliłeś forum oze.
Dnia 2025-12-31 o godz. 15:44 vincent_v napisał(a): > O mnie się nie martw:) > > Akcji nie masz, bo ledwo starcza ci na białą w promocji Dino. Zresztą id niej miesza ci się już e głowie.
Ja się o ciebie nie martwię. Jest mi całkowicie obojętne co się z tobą stanie. Mam dokładnie 644211 akcji. I martwię się żebyś ty nie zaczął tutaj kupować bo wtedy na 100% zacznie spadać jak wszystko czego się dotkniesz.