Dnia 2025-12-31 o godz. 11:16 ~Bartek napisał(a):
> Vincent, ja to się zastanawiam, co ludzie Twojego pokroju robią na forum spółek, które ich zdaniem są jakieś trefne czy bez perspektyw. Polacy raczej nie mają w naturze pomagać rodakom, więc nie przekonuje mnie Twoja troska o nasze pieniądze :D
> Jeśli mnie jakaś spółka całkowicie nie interesuje, albo na jakiejś się sparzyłem, to po prostu o niej osobiście zapominam. Jaki masz więc cel aby tutaj być tak zatroskanym? :D Jeśli chcesz, kup akcje póki są jeszcze w dobrej cenie. Wystarczy jakiś artykuł w necie o tej transakcji z wczoraj i kurs będzie ze 2-3 razy wyższy niż obecnie. Póki co bowiem niewiele osób się o tym dowiedziało. ESPI poszło już po 16. Choć gdyby nie wasze wywalanie papiera za bezcen od 0,4zł to kurs wczoraj miałby już lekko ponad 0,5xzł
Vincent jest aż fioletowy z zazdrości, tupie kopytami bo go ogolili do zera na na oze capital. Tam to dopiero spekuła na pożyczonym papierze zaszalała. Teraz się aktywował bo poszło tutaj dobre ESPI i się bardzo martwi żeby nie zaczęło rosnąć. Bardzo się martwi o to że tutaj ludzie zarabiają i zarabiać będą coraz więcej. Na jego forum oze capital jest pośmiewiskiem więc przyszedł tutaj.