• Cronos Autor: ~Zatoichi [188.33.26.*]
    Ciekaw jestem ilu z was specjalistów od wyceny akcji, którzy gdy ceny idą w górę to pieją z zachwytu, a gdy spadają to jadą po spółce jak po szmacie grało w ogóle w Cronosa. I co możecie powiedzieć o tej grze z własnego doświadczenia?
  • Re: Cronos Autor: ~Runner [93.105.177.*]
    Kupiłem na premierę, 7/10 gre ratuje klimat I fabuła, tak to movement trochę średni i tak sobie strzelało sie do tych nudnych potworów które były jak gąbka na amunicję i które częściej skupiały się na Merge innego trupa niz na mnie. Przeszedłem całe, jak na Bloobera to i tak jest ogromny progres. Widać, że robią coraz to lepsze gry już nie mogę się doczekać SH1 jak okazało się, że otrzymali większy budżet na produkcję niż pryz SH2.
    Dodam, że po przejściu Cronosa z ciekawości uruchomiłem Dead Space Remaster I okazuje sie że bardzo mocno się nimi inspirowali, podobny movement ale za to strzelanie dające większą frajdę gdy odpadały od strzałów części potworow.
  • Re: Cronos Autor: ~Misiek [31.61.181.*]
    Obserwujcie ilość opinii o cronos, codziennie dobry przyrost sprzedanych gier na staram, tu będą wzrosty prędzej czy później... Trzymajmy kciuki za dobre gry o resztę można być spokojnym...
  • Re: Cronos Autor: ~Wojtuś [89.151.25.*]
    Nie jestem specjalistą od wyceny, w dupie mam fakty. Grę kupiłem na premierę w wersji deluxe i oceniam na 9/10. Gra trafiła precyzyjnie w moje gusta: podoba mi się design graficzny, udźwiękowienie, OST, mega klimat i fabuła. Poziom trudności wg. mnie jest dobrze dobrany, jak ktoś miał styczność z survival horrorami to szybko się odnajdzie. Ani razu nie miałem problemu z ilością zasobów. Walka też mi pasuje, trzeba tylko ładować strzały, strzelać po nogach, deptać oraz korzystać wybuchających beczek i amunicji nie zabraknie. Grę ukończyłem 4 razy, wbiłem platynę i jeszcze nie raz do niej wrócę.

Natomiast gra jest zdecydowanie biedna pod względem bonusowej zawartości. 3 zakończenia które nie wymagają spełnienia jakichś ukrytych warunków, jeden poziom trudności do odblokowania, po którym dostaje się jedną skórkę. I to tyle. Żadnych dodatkowych broni, trybów gry, nieskończonej amunicji itp. Wydaje mi się, że jeśli Bloober chce startować do wyjadaczy typu Capcom, to musi wyłożyć coś więcej żeby przyciągnąć graczy.

Akcje trzymam od dawna i nie zamierzam sprzedawać. Czekam niecierpliwie na remake SH1 i SH3.
[x]
BLOOBER 1,40% 25,30 2026-01-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.