Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  23,50 zł , zmiana od tamtej pory: 4,68%
Kupiłem na premierę, 7/10 gre ratuje klimat I fabuła, tak to movement trochę średni i tak sobie strzelało sie do tych nudnych potworów które były jak gąbka na amunicję i które częściej skupiały się na Merge innego trupa niz na mnie. Przeszedłem całe, jak na Bloobera to i tak jest ogromny progres. Widać, że robią coraz to lepsze gry już nie mogę się doczekać SH1 jak okazało się, że otrzymali większy budżet na produkcję niż pryz SH2.
Dodam, że po przejściu Cronosa z ciekawości uruchomiłem Dead Space Remaster I okazuje sie że bardzo mocno się nimi inspirowali, podobny movement ale za to strzelanie dające większą frajdę gdy odpadały od strzałów części potworow.
  • Cronos Autor: ~Zatoichi
  • Re: Cronos Autor: ~Runner
  • Re: Cronos Autor: ~Misiek
  • Re: Cronos Autor: ~Wojtuś

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.