• Kupić-Sprzedać o to jest pytanie Autor: ~polo [194.150.97.*]
    Metaforyczny tytuł, ale rozkmninka już taka nie jest. Czekami i czekam a dni się dłużą by w końcu wyjść z tej inwestycji. Gdyby nie podatek juz byłoby po sprawie a tak jeszcze kilka dni czekania (tak by zapłacić dopiero w 2027r :) ) i niestety tracenia czasu bo inne tematy odjeżdżają. Ostatnie lata to to tak 25% zysku kupuine na początku roku sprzedane na końcu tak bez aptekarskiego liczenia. Czy to dużo czy mało ??? każdy sam sobie odpowie. Dla aktywnych na rynku to z pewnością ślimak i męczarnia, dla tych co mówią w banku mam czy miałem 3-4% to żyła złota. Nie dla mnie to ślimacze tępo a jakie Wy macie zdanie?
  • Re: Kupić-Sprzedać o to jest pytanie Autor: krool44 [188.121.25.*]
    Kupowałem po 1.38zł, dla mnie zwrot zarąbisty, spólka dla cierpliwych, ale dlugiterminowo solidnie daje zarobić.
    Takie są fakty.
    2026r to będzie rok inwestycji, spadają stopy w PL i UE, bedzie tanie finansowanie. Dla mnie klimat dla takich spółek idealny.
  • Re: Kupić-Sprzedać o to jest pytanie Autor: ~polo [37.139.73.*]
    Tanie finansowanie to na plus minus oooooo znacznie więcej spadające marże,przejadanie kasy , relacje z inwestorami oraz Polwax .
[x]
MOSTALZAB 2,20% 6,50 2026-01-07 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.