• nie macie szans z arkadiuszem Autor: ~wladek [147.161.249.*]
    arkadiusz kupuje akcje nawet w niedzielę, podobno GPW otwiera sklep specjalnie dla niego! pomyślcie jakie chłop musi mieć wtyki, pewnie nawet może sprzedawać akcje których nie ma i zarabiać, albo sprzedawać taniej niż kupił i też zarabiać.
    my marni inwestorzy nie mamy szans z takim rekinem, przykro mi, wychodzi na to, że trzeba kopiować ruchy arkadiusza i to jedyny sposób żeby się dorobić grubych milionów jak on...
  • Re: wladek Autor: arkadiusztoja [217.96.163.*]
    Wiadomo że chodziło o piątek a nie niedzielę :) acz w niedzielę sklepy były otwarte :)
    dziś tylko spadło jak na razie na 29,50 czyli 1,075% ale dzień jeszcze długi przed nami - ja liczę na spadki w tym tygodniu - w całym grudniu i styczniu a nawet aż do kwietnia czy maja, ale bez większej globalnej korekty to się niestety nie uda :) a czy będzie ta większa globalna korekta ? moim zdaniem są ku temu oznaki i obecnie o ile nie przebijemy ath na nasdaqu bo on ma dużo większe szanse niż dax to obecnie możemy się już znajdować w fali A - trzy falowej formacji bessy - ale czy tak będzie to się dowiemy zapewne już niebawem ( grudzień-styczeń )

p.s. władek - papugowanie szefa klubu gangu olsena ( myślących inaczej ) to wstyd i żenada :) nie wchodź chłopie do rynsztoku intelektualnego bo się zadławisz głupotą i nią przesiąkniesz do spodu :) pan andrzej to taki pajacykow intelektualny bankiera :) chce zabłysnąć ale nie ma czym i podpina się pod każdy mój post bo sam nie jest w stanie nic ciejawego nagryzmolić :)
  • Re: wladek Autor: ~wladek [147.161.249.*]
    to moja oryginalna twórczość arkadiuszu, sprawia mi osobiscie wielką przyjemność ciśnięcie z ciebie beki a ten słowotok który wyplułeś w swoim komentarzu nie ma niestety zadnej wartosci, tym razem nawet nic smiesznego nie napisales
  • Re: wladek Autor: arkadiusztoja [217.96.163.*]
    Czyli zapisuję cie do klubu monty pajtona - myślacych inaczej :) i na tym wymiana poglądów między mną i tobą ulega zakończeniu ze skutkiem natychmiastowym :)
  • Re: wladek Autor: ~kika [83.22.49.*]
    Widziałam na targu we Włoszczowej....były po 1.48 a i połówki można było kupić. Ja kupiłam 51,5 akcji po 1.52 ;)
  • Re: wladek Autor: ~Antynagon [150.252.227.*]
    Ten bill the arkiadiusz, że ma poglądy i że ktoś zwraca na nie uwagę. I że to takie straszne, że on z kim się tę wymianę pseudo poglądów kończy:). A jego poglądy to "spadnie lub wzrośnie, a ja i tak zarobię. Nawet jeśli sprzedam ze stratą":) "Geniusz" z którego wszyscy się śmiali, a teraz po prostu potrzebny jest temu forum jak komar, karaluch czy coś w tym stylu. Są takie stworzenia, ale nikomu nie są potrzebne.
  • Re: wladek Autor: ~QW [31.60.121.*]
    Każdy jest potrzebny. Chociażby po to aby służyć jako zły przykład.
  • Areczek znafca rynku Autor: ~PanAndrzej [37.225.49.*]
    Areczku takich mędrców jak ty to ja w swoim życiu i latach spędzonych na giełdzie przeżyłem bardzo wielu
    Nawet na samym forum Asbisu było kilku lub kilkunastu
    Pojawili się coś tam według nich napisali mądrego i po chwili dłuższej lub krótszej zniknęli
    Tak będzie i z Tobą
    Jesteś mitonamem jakich tutaj było wielu
    Myślisz się dowartościować bo masz jakieś kompleksy.
    Cóż są tacy jak Ty i słuzycie do rozbawiania forum
    Nie wznosisz nic sensownego i mądrego
    Twoje wpisy to bełkot od kilku miesięcy a już wczoraj przebiłeś sufit pisząc, że kupowałeś dzień wcześniej
    Mam dobrą radę....nie musisz próbować wszystkich używek
  • Re: Areczek znafca rynku Autor: ~PanAndrzej [37.47.153.*]
    Areczek to nawet handluje akcjami w niedzielę handlową hahahaha
  • Re: wladek Autor: ~Dexter [92.67.141.*]
    Albo nawóz
[x]
ASBIS -0,61% 32,68 2026-01-02 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.