Ja. Nie. Brałem po 22 a poszły powyżej 30gr
Brałem też serię C po 70gr ale one poszły po 1.85 pln wraz z 1/3 całego pakietu ze średnią 32gr.
Piękne to były czasy. Było mój najlepszy strzał na nc ever
Obie te spółki-krzak są nic nie warte a wzajemny układ biznesowo-rodzinny dał w efekcie wielką lipę i porażkę. Jeśli wkrótce dodrukują ponad 70 mln akcji to kurs spadnie na 10 groszy albo mniej. Takich lipnych spółek jest na NC dużo więcej.
Ja ostrzegałem wszystkich... dlatego ja oszukany się czuć nie mogłem, nie jestem i nie będę bo przecież wystarczy spojrzeć na pudla i posłuchać jakie brednie opowiada, bajdy, dla naiwnych... ja naiwny nie byłem, nie jestem i nie będę... ostrzegam że 10 groszy już niedługo tak jak przepowiadałem... nikt mi nie wierzył i mnie wyzywał... dlatego co niektórzy powinni mnie tutaj przeprosić bo już ten czas aby ziściła się moja przepowiednia... drukarka już produkuje papier ostrzegam... razem wszystkiego prawie 200 mln będzie tego? no gratuluje... a to nie koniec ostrzegam... wyniki tradycyjne jak zwykle i jak przewidywałem i to się nie zmieni... wszystko to przewidziałem i zawsze miałem rację... a coś już mi tu pachnie w perspektywie kilku lat bankructwo...
... a gdzie ksysio który przegrał ze mną zakład o dwie skrzynki champaigh Veuve Clicquot rocznik 2005 gdy kurs oscylował wokół 1 zł i okazało się że jak zwykle mam rację i wszystko to przewidziałem, jak również wszystkie ruchy i bajdy pudla?
Gdybym te akcje trzymał do dziś i na nich stracił nie czułbym się oszukanym bo to jest giełda. Ja akcje sprzedawałem kilka dni po debiucie po ok 40 groszy. A czy oszukani są ci co sprzedawali Mercatora po 5-10-15-20 zł a kupowali powyżej 700 zł.? Ktoś im kazał? A czy oszukani są ci co nie kupowali 4Massa poniżej 20 groszy a kupowali powyżej 4 zł.? Ktoś im kazał?
Dziś SBE poniżej 20 groszy a ktoś wie po ile będzie za miesiąc, dwa czy pół roku ?
To było klasyczne rolowanie w dół, które znane jest od spółek Krauzego. Przekazujesz akcje "inwestorom zagranicznym" (tu dwa fundusze inwestycyjne, w petrolinvest GEM), walisz w rynek po czym obejmujesz emisję odpowiednio niżej. Nadwyżką że sprzedaży dzielisz się.Teraz byłaby czas na 0,1 PLN. Ale czy przy tak niskich notowaniach, na to sens? No i nie da się zamknąć kółka, bo trzeba by opychać poniżej nominalnej.