...być może jeszcze dzisiaj . Nigdy nie użyłem epitetu "leszcz" , osobiście miałem inwestycyjne pomyłki (kiedyś tam) . Namawiam Was , Nie sprzedawajcie swojej świetlanej przyszłości , i to wcale nie odległej...
Widać nieśmiałe podbieranie , nawet z prawej . Najważniejsze jednak ,że nie ma chetnych do oddawania ...ludzie zdają sprawę z tego co posiadaja i jaką to ma wartość.
miejmy nadzieję, że ostatni "wątpiący" znikną z Polnej w następnym tygodniu i akcjonariat będzie trzymał się mocno! Niestety nigdy nie można wykluczyć żadnych prowokacji ze zbijaniem kursu paroma sztukami akcji:(
zostawiłem notowania na kilka godzin, a tu polanka nie chce zwalać dalej... i to pomimo ogólnie dosyć słabego dnia na rynku :)
mimo to uparcie twierdzę, że Polna zakończy dziś na dużym minusie ;)
Patrzcie uważnie , i nie dziwcie się niczemu .
Kobiety , dzieci i ludzie o słabych nerwach , mogą bez przeszkód obserwować te piękne wzrosty na Polnej już od teraz...
Z moich 4 spółeczek 2 wyszły na minusie (ABM Solid i Rafamet), 1 remis (Hardex), a 1 na pusie (Polna). Ale ponieważ Polanka zdecydowanie dominuje w moim portfelu ... to wyszedł mały wzrost Equity Curve:)