jak na razie to widać ze nikt niesprzedaje a te ruchy to ktoś się bawi bo myśli , ze sprzedający sie pokażą
po takiej cenie to chyba niespełna rozumu by ktoś sprzedawał
No i to rozumniem . W końcu jezdem tym, no , profeso..., presefoto.... znaczy sie fachowcem od kasiorki. Kupuje se na bieżonco i tyo ile się da. nawet po 100 sztuk za jednym machnieńciem.A Kamieniarski sie nie zno , chyba . Bo jak tyż mo o tem pojencie jak jo , no trza sie bedzie zaprzyjaźnić.
Zbychu, nie patrz na Kamieniarskiego, tylko sam zacznij kupować. Podaży coraz mniej, a wiesz jak to jest: KTO PIERWSZY TEN LEPSZY:) Wiesz o co chodzi? :)))
P.S. Witam pod nowym nikiem bo poprzedni nie przyniósł mi za dużo szczęścia w robieniu kasiory - raptem kilka procent zarobku:)
Panie J., za bardzo dyplomatyczna była to informacja o Ponarze i Polnej wczoraj, bo kamieniarz wciąż może tanio brać, nawet (to do raf-24) jak sobie robi taktyczne przerwy, w czasie których zbiera tylko parę sztuk (raf-24, a te 200 tys. akcji to myślisz, ze tylko drobni kupili przez 3 dni?)
ostro! ;)
ale jeśli skuteczne... nie wnikam w szczegóły.... :)
proszę Was, zróbcie coś, nie pozwólcie żeby moje prognozy dotyczące dzisiejszego zmknięcia kursu Polnej się ziściły, bo mi palma odbije z zachwytu nad własną przewidywalnością... ;)
nie ma problemu, odpowiada mi rola antywskaźnika w DT na Polnej:)
przed nami czarny poniedziałek, uuuuuuu, ojejjjjjjjj, aaaaaaaa, będzie chyba źle.....
jak nie będzie przynajmniej -7%, to normalnie będzie dobrze... uuuuuuuu, w poniedziałek w ogóle nie odpadlam kompa.... uuuuuuu
A mówiąc poważnie, to w przyszlym tygodniu powinniśmy obserwować sprytne skubanie papiera (po 1-2% dziennego wzrostu). W połowie kolejnego tygodnia (ok. 15.X) nastąpi zakończenie due diligence i podjęcie decyzji przez Zarząd POLNEJ co do przejęcia zorganizowanej części przedsiębiorstwa Ponar SA w Wadowicach. Po ogłoszeniu tej decyzji spodziewam się ostrzejszego ruchu kursu PLA w górę.
Kosmetyczne ruchy przy małym volumenie obrotu wokół poziomu 16,50 zł. Prawdziwe emocje rozpoczną się w przyszłym tygodniu - być może już w poniedziałek.