• Nie dać się Autor: ~black944 [31.61.162.*]
    Najważniejsze na rynku to nie poddawać się emocjom. W mojej ocenie sytuacja fundamentalna PKP Cargo nie ulega zmianie. Członkowie rady nadzorczej kupują. Cena wydaje się atrakcyjna.

Zwróćcie jednak uwagę na aktywność manipulatorów. Moja podszywka, to raz. Qgen i jego teorie rodem z psychiatryka - dwa. Ale pojawia się kolejny manipulant, czyli Jacek. Ten, kto trwa na forum dłużej, słyszał już wiele jego bajek - dyrdymały o związkach ze "służbami", o tym, że jest tu moderatorem, ostatnio - że ma związki z branżą kolejową. Kiedy przeczytałem te jego wymysły o "sztucznej inteligencji", omal nie wpadłem do basenu w Monte Carlo. Przecież to jest jak z komedii, jak z Barei, dobrze, że NASA nie zaangażował do swoich "analiz". Znając jego bajeczki, na pewno ma w NASA znajomości i był tam głównym strategiem, bez niego nikt dzisiaj nie lata w kosmos ; )

Wszyscy ci fantaści uaktywniają się na spadkowych sesjach. Rok temu było to samo, spadki na niskie 13 zł. Duzi gracze wykorzystują okazję do zrobienia strat księgowych na koniec roku. Trolle skaczą z zachwytu, widząc potwierdzenie swoich dyrdymałów. Po 2 miesiącach nikt nie pamięta o panice, poza tymi, którzy stracili akcje.

To nie jest rekomendacja i nie mam na swoich usługach ani służb, ani "sztucznej inteligencji", w Nasa mnie nie znają, bo to za mali gracze, zarobiłem jednak kupę kasy na takich panikach - i to moja trzeźwa ocena sytuacji. Bardzo współczuję osobom chorym psychicznie... ale żeby traktować ich jako doradców inwestycyjnych... nie, tak szalony to nawet ja nie jestem!
  • Re: Nie dać się Autor: ~XXX [77.222.225.*]
    Nie pękajcie podbierajcie niżej niż 9zl nie puszcza
  • Re: Nie dać się Autor: ~black944 [31.61.162.*]
    Ja jak zawsze sprzedam leszczom za 3x tyle i jeszcze podziękują.
  • Re: Nie dać się Autor: ~Dawidek [31.0.33.*]
    Czyli za 40 zł?
  • Re: Nie dać się Autor: ~CzynnikOz [83.26.213.*]
    Popłoch , panika, jakie to zabawne. Nic się tak naprawdę nie stało, a drugi przewoźnik w Europie był, jest i będzie.
    My, ludzie z kasą, mamy czas. Możemy spokojnie ładować i czekać na wyższy kurs, jednocześnie pławiąc się w basenie w Monte Carlo. Takie życie, niestety. Ale że mam w sobie wiele zrozumienia dla prekariatu, odsłaniam kulisy swojej strategii... czasami :)))
  • Re: Nie dać się Autor: ~kangoorrz [31.60.81.*]
    to już nie tylko mali wyrzucają
    coś wisi w powietrzu
    spokojnie patrzę z boku
    pewnie opcja będzie konwersja zadłużenia na akcje po jakiejś śmiesznej cenie
  • Re: Nie dać się Autor: ~kangoorrz [31.60.81.*]
    blacku kiedy na jsw wracasz ?
    ja siedzę na cln cyfrowym
  • Brawo 31.61. Autor: ~black944 [84.40.155.*]
    Dnia 2025-12-04 o godz. 15:33 ~black944 napisał(a):

>
    > Zwróćcie jednak uwagę na aktywność manipulatorów. Moja podszywka, to raz.

----------------------------------------

Dobre . . .
  • Re: Nie dać się Autor: ~Poter [5.173.25.*]
    Mądra główko z Monte Carlo, do ilu to spadnie. ja we wtorek w panice sprzedałem po 14 zł, a teraz chcę kupić, przy ilu będzie rosnąć.
  • Re: Nie dać się Autor: ~Nick [217.119.69.*]
    Nominalna cena akcji 1 zł ( raport) później wszystkich spłacą.
  • Re: Nie dać się Autor: ~XXX [84.39.163.*]
    Wtopił na bumechu wtopil na pkp. Udaje guru a bija go jak leszcza hue hue
    Powtórzę: zanim zaczniecie panikować, otwórzcie wykres. Rok temu w pierwszej połowie grudnia było to samo. Nie udało się wywołać aż takiej paniki, ale kurs zjechał na niskie 13 zł. A już w lutym było 18 zł.

Przypadek? Może przypadek, a może koniec roku i robienie straty księgowej. Sęk w tym, że ja nie wierzę w przypadki.
    No i to jest odpowiedź, czyli czekam na 8 zł i wtedy kupuję, w takim tempie to przyszły czwartek, dzięki za pomoc
    Zamknij wykres, otwórz głowę
    Ja z wykresu RSI czytam wszystko, ale do tego trzeba mieć talent i odpowiednie algorytmy :)))
    Mistrzu, napisz kiedy zatrzymają się spadki, chcę kupić ten walor, pomóż po ile kupić, chyba z wykresu to widać?
  • Re: Nie dać się Autor: ~CzynnikOz [83.26.213.*]
    " Adwokat" Ridleya Scotta. Też widziałem.
  • Re: Nie dać się Autor: ~black944 [31.61.166.*]
    No i co, leszcze? Mówiłem, błagałem, prosiłem, żeby nie oddawać w dołku. Sam załadowałem się po uszy. Pan Black jak zawsze ograł rynek. Te pałace w Monte Carlo, serio, nie biorą się z przypadku :))
    Aha, jeszcze jedno. Gdzie dzisiaj jest Jacek z Grochowa i wypociny z chata GPT? Schował się do mysiej dziury po tym, gdy elaboraty o spadku na 7 zł, przechwałki, rzekoma "gra na spadki", nie wspominając o upadku spółki, okazały się kompletnymi dyrdymałami. Tak kończą trolle. Za jakiś czas pojawi się ponownie i będzie udawał, że nic się nie wydarzyło i niczego takiego nie pisał.

Qgena i jego pisowskie teorie spiskowe pomijam, bo jestem pełen współczucia dla osób w kryzysie psychicznym.
  • Re: Nie dać się Autor: ~Dawid [93.159.62.*]
    Ale ty wiesz, że przy skali spadków odzyskało marny % ?!
    A ty wiesz, że wczoraj kupiłem od ciebie na dołku i dzisiaj jestem już 10% do przodu, a ty płaczesz?
[x]
PKPCARGO 0,00% 13,80 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.