Dla tych, którzy mają już dosyć bezradnego naganiania freda na spadki, bezsensownych, powtarzających się w treści, nieuzasadnionych i niepopartych konkretami wypowiedzi tego zakompleksionego zgreda bezustannie powtarzającego iż ma rację, nie mając jej wogóle, proponuję ignorować jego wypowiedzi, posty, wątki, nie zabierając głosu, gdyż jak to mawiają dorożkarze: nie dogadasz się z koniem przez dyszel!
Niestety fredzio jest podobny do takiego konia dorożkarskiego z założonymi klapkami na oczkach - widzi tylko w jednym kierunku...
pozdro
Ja już tak zrobiłem:) Po mojej ostatniej dyskusji z tym osobnikiem, zadeklarowałem się nie odpowiadać na na jego beznadziejne prowokacje.
Może i ma rację ten gościu ale ten sposób w jaki ją próbuje przekazać na forum jest poniżej wszelkiej krytyki. Dzieci w podstawówce nabywają większych umiejętności prowadzenia dyskusji niż on.
Czy ma rację to przekonamy się sami.
Pozdrawiam
Dokładnie tak.
Pisałem już przed 27.09.2009, że sytuacja krosna nie jest rozstrzygnięta, pomimo usilnego wmawiania zgreda, że koniec z notowaniami - jak się okazało miałem rację.
Teraz jest podobnie ale może nie być już tak kolorowo, sama inwestycja w akcje KHS to świadome ryzyko utraty całości wkładu w tą spółkę.
Z całym szacunkiem predzio ale nie masz wpływu na to kto i jak zarządza swoja kasą i kto na ile może sobie pozwolić, więc możesz sobie tylko poszczekać i popatrzeć z boku (ze swoimi oszczędnościami z kieszonkowego, które możliwe że już prawie straciłeś właśnie na Krośnie) jak bawią się inni, ryzykując przy tym znikomą cześć kapitału.
Popieram RedFoxa. Odnośnie sytuacji Krosna nie jest kolorowo ale wszystko jest na dobrej drodze. Firma produkuje wyłącznie na zamówienie, więc wyłącznie z zyskiem i z tą pewnością, że produkty się sprzedadzą. Portfel zamówień jest już na styczeń co potwierdził nawet syndyk. Firma przyjmuje nowych pracowników. Nowy prezes jest na dobrej drodze aby dogadać się z wierzycielami. Konkurencja splajtowała. Czyli wszystko jest na dobrej drodze do powrotu zakładu do czasów świetności.
nie bedzie linku bo to wasze pobozne życzenia aby było dobrze na KROŚNIE :D:D:D:D
1. Prezes trzyma bo juz musi - kupił po 0,24-0,26 a ze strata trudno jest mu sie pogodzić :D:D:D
2. nie dogadali sie z wierzycielami
3. Syndyk wycenia firme aby spłacic wierzycieli
4. To że firma bedzie pisałem ale bedzie miała innego właściciela a akcjionarjusze zostaną z bezwartościowym papierem :D:D:D:D:D
nie widze zadnych normalnych argumentów od was - jestescie grupą wzajemnej adoracji i pobożnych życzen aby było dobrze - ale od waszych wypowiedzi KROSNO nie pójdzie w góre
Jedno jest pewne KROSNO schodzi z GPW i wasze wypowiedzi nic tutaj nie wskurają :D:D:D:D
Stracicie kase w tych akcjach i dobrze o tym wiecie :D:D:D wiec piszecie że sie bawicie buhahahah
nie bedzie linku bo to wasze pobozne życzenia aby było dobrze na KROŚNIE :D:D:D:D
1. Prezes trzyma bo juz musi - kupił po 0,24-0,26 a ze strata trudno jest mu sie pogodzić :D:D:D
2. nie dogadali sie z wierzycielami
3. Syndyk wycenia firme aby spłacic wierzycieli
4. To że firma bedzie pisałem ale bedzie miała innego właściciela a akcjionarjusze zostaną z bezwartościowym papierem :D:D:D:D:D
nie widze zadnych normalnych argumentów od was - jestescie grupą wzajemnej adoracji i pobożnych życzen aby było dobrze - ale od waszych wypowiedzi KROSNO nie pójdzie w góre
Jedno jest pewne KROSNO schodzi z GPW i wasze wypowiedzi nic tutaj nie wskurają :D:D:D:D
Stracicie kase w tych akcjach i dobrze o tym wiecie :D:D:D wiec piszecie że sie bawicie buhahahah
pewne to jest jedno.... mamy do czynienia z kretynem, ktory (jak juz to 2 razy pisalem) g...no wie na ten temat.... nikt na chwile obecna nie jest pewny cosie stanie z krosnem i to ze Ty sobie napiszesz ze na pewno schodzi z GPW tego nie zmienia. Z reszta potwerdziles to ta swoja data bodajze 27.09... popatrz na kalendarz... jaka mamy date dzis? a Krosno nadal notowane....
Ja coprawda wyszedlem w 50% z krosna po cenie zakupu ale reszte trzymam...
P.S. co takiego mialo sie dziac dzis o 15?? bo jakos ziemia nadal sie kreci... a krosnem nadal handluja