• Szanowni Forumowicze... Autor: ~RedFox [83.18.62.*]
    Dla tych, którzy mają już dosyć bezradnego naganiania freda na spadki, bezsensownych, powtarzających się w treści, nieuzasadnionych i niepopartych konkretami wypowiedzi tego zakompleksionego zgreda bezustannie powtarzającego iż ma rację, nie mając jej wogóle, proponuję ignorować jego wypowiedzi, posty, wątki, nie zabierając głosu, gdyż jak to mawiają dorożkarze: nie dogadasz się z koniem przez dyszel!
    Niestety fredzio jest podobny do takiego konia dorożkarskiego z założonymi klapkami na oczkach - widzi tylko w jednym kierunku...
    pozdro
  • Re: Szanowni Forumowicze... Autor: ~lipo [77.113.175.*]
    Ja już tak zrobiłem:) Po mojej ostatniej dyskusji z tym osobnikiem, zadeklarowałem się nie odpowiadać na na jego beznadziejne prowokacje.
    Może i ma rację ten gościu ale ten sposób w jaki ją próbuje przekazać na forum jest poniżej wszelkiej krytyki. Dzieci w podstawówce nabywają większych umiejętności prowadzenia dyskusji niż on.
    Czy ma rację to przekonamy się sami.
    Pozdrawiam
  • Re: Szanowni Forumowicze... Autor: ~RedFox [83.18.62.*]
    Dokładnie tak.
    Pisałem już przed 27.09.2009, że sytuacja krosna nie jest rozstrzygnięta, pomimo usilnego wmawiania zgreda, że koniec z notowaniami - jak się okazało miałem rację.
    Teraz jest podobnie ale może nie być już tak kolorowo, sama inwestycja w akcje KHS to świadome ryzyko utraty całości wkładu w tą spółkę.

Z całym szacunkiem predzio ale nie masz wpływu na to kto i jak zarządza swoja kasą i kto na ile może sobie pozwolić, więc możesz sobie tylko poszczekać i popatrzeć z boku (ze swoimi oszczędnościami z kieszonkowego, które możliwe że już prawie straciłeś właśnie na Krośnie) jak bawią się inni, ryzykując przy tym znikomą cześć kapitału.
  • Re: Szanowni Forumowicze... Autor: ~demo [87.105.8.*]
    Popieram RedFoxa. Odnośnie sytuacji Krosna nie jest kolorowo ale wszystko jest na dobrej drodze. Firma produkuje wyłącznie na zamówienie, więc wyłącznie z zyskiem i z tą pewnością, że produkty się sprzedadzą. Portfel zamówień jest już na styczeń co potwierdził nawet syndyk. Firma przyjmuje nowych pracowników. Nowy prezes jest na dobrej drodze aby dogadać się z wierzycielami. Konkurencja splajtowała. Czyli wszystko jest na dobrej drodze do powrotu zakładu do czasów świetności.
  • Re: Szanowni Forumowicze... Autor: ~lipo [77.113.175.*]
    Jedno małe pytanie skąd wiadomo, że Prezes jest na dobrej drodze do dogadania się z wierzycielami?
    Może jakiś link?
    Z góry dziękuję:)
  • Re: Szanowni Forumowicze... Autor: ~pred [195.136.30.*]
    nie bedzie linku bo to wasze pobozne życzenia aby było dobrze na KROŚNIE :D:D:D:D

1. Prezes trzyma bo juz musi - kupił po 0,24-0,26 a ze strata trudno jest mu sie pogodzić :D:D:D
    2. nie dogadali sie z wierzycielami
    3. Syndyk wycenia firme aby spłacic wierzycieli
    4. To że firma bedzie pisałem ale bedzie miała innego właściciela a akcjionarjusze zostaną z bezwartościowym papierem :D:D:D:D:D

nie widze zadnych normalnych argumentów od was - jestescie grupą wzajemnej adoracji i pobożnych życzen aby było dobrze - ale od waszych wypowiedzi KROSNO nie pójdzie w góre

Jedno jest pewne KROSNO schodzi z GPW i wasze wypowiedzi nic tutaj nie wskurają :D:D:D:D

Stracicie kase w tych akcjach i dobrze o tym wiecie :D:D:D wiec piszecie że sie bawicie buhahahah

PATRZCIE o 15:00

• Re: Szanowni Forumowicze... w DÓŁ WODOSPAD Autor: ~pred [195.136.30.*]
    nie bedzie linku bo to wasze pobozne życzenia aby było dobrze na KROŚNIE :D:D:D:D

1. Prezes trzyma bo juz musi - kupił po 0,24-0,26 a ze strata trudno jest mu sie pogodzić :D:D:D
    2. nie dogadali sie z wierzycielami
    3. Syndyk wycenia firme aby spłacic wierzycieli
    4. To że firma bedzie pisałem ale bedzie miała innego właściciela a akcjionarjusze zostaną z bezwartościowym papierem :D:D:D:D:D

nie widze zadnych normalnych argumentów od was - jestescie grupą wzajemnej adoracji i pobożnych życzen aby było dobrze - ale od waszych wypowiedzi KROSNO nie pójdzie w góre

Jedno jest pewne KROSNO schodzi z GPW i wasze wypowiedzi nic tutaj nie wskurają :D:D:D:D

Stracicie kase w tych akcjach i dobrze o tym wiecie :D:D:D wiec piszecie że sie bawicie buhahahah

PATRZCIE o 15:00

• Re: Szanowni Forumowicze... w DÓŁ WODOSPAD Autor: dodjasz [82.115.90.*]
    pewne to jest jedno.... mamy do czynienia z kretynem, ktory (jak juz to 2 razy pisalem) g...no wie na ten temat.... nikt na chwile obecna nie jest pewny cosie stanie z krosnem i to ze Ty sobie napiszesz ze na pewno schodzi z GPW tego nie zmienia. Z reszta potwerdziles to ta swoja data bodajze 27.09... popatrz na kalendarz... jaka mamy date dzis? a Krosno nadal notowane....

Ja coprawda wyszedlem w 50% z krosna po cenie zakupu ale reszte trzymam...

P.S. co takiego mialo sie dziac dzis o 15?? bo jakos ziemia nadal sie kreci... a krosnem nadal handluja
  • Re: Szanowni Forumowicze... Autor: ~Bacazgor [194.132.108.*]
    Inwestując w każdą Spółkę można straić całość kapitału, w przypadku Krosna relacja cena do ryzyko wydaje się bardzo rozsądna. Pozdrawiam, Bacazgor
[x]
KROSNOOLD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.