• 135 Top Global Steam. Autor: ~grubo [91.150.206.*]
    135 miejsce na Globalu. Piekna sprzedaz!
  • Re: 135 Top Global Steam. Autor: ~Kolo [37.31.48.*]
    Ale co ? CS
  • Re: 135 Top Global Steam. Autor: ~Hi [83.243.137.*]
    Tak na steam, nawet już top 107. Wydaje mi się że najlepsza pozycja od premiery, kupa kasy płynie właśnie do spółki.
  • Re: 135 Top Global Steam. Autor: ~NajsHajs [188.33.20.*]
    101.Nie jest tak kolorowo. Podobno steam nie płaci a w ogóle ten CS i pozycja na globalu to zrobiona przez a.i. Tak słyszałem od Obisa i jego spółki.
  • Re: 135 Top Global Steam. Autor: ~Obis [5.173.210.*]
    Brawo za słuchanie Obisa i jego spółki :) Ale w sumie i tak nieważne czy steam płaci czy nie płaci bo po kursie i obrotach widać że inwestorzy i tak mają to w głębokiej d... a prezes tą kasę i tak będzie wolał przeznaczyć na dofinansowanie ultimate publishing, wildland, uf games i innych podspolek niż zwiększyć dywidendę, czyli zrobi dokładnie to samo co w tym roku, więc w sumie to dosc zabawne że najwięcej cieszą się tutaj ci którzy nie dostaną z tego ani grosza :)
  • Re: 135 Top Global Steam. Autor: ~Obis [5.173.210.*]
    A tak przy okazji to widzieliście że cs na Xbox po kilku dniach premiery ma wciąż za mało ocen by wyciągnąć średnią? :) No kto by się spodziewał, przecież podobno było tyle dziesiątek tysięcy zapisów przedpremierowych według naganiaczy forumowych :)
  • Re: 135 Top Global Steam. Autor: ~ktoś [83.142.157.*]
    dokładnie tak. wyniki coraz lepsze i Pan Prezes ( bo przypominam o grzecznościowym zwrocie Pan) jako posiadacz sporego pakietu akcji , na bank nie jest zainteresowany zwiekszeniem dywidendy...dodam przy dobrym zysku i oczekiwaniu głownego akcjonariusza...ale co ja tam wiem.

[x]
ULTGAMES -2,61% 14,90 2026-05-20 14:20:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.