• sonda na dziś - 29,24 - 29,90 Autor: arkadiusztoja [217.96.163.*]
    tak po cichu stawiam na 29,90 ale nie neguję zejścia na 29,24 myślę że szanse są zbliżone - zobaczymy czy asbis dalej będzie silny i kupowany czy tej siły dziś zabraknie ( teoretycznie wsparcie jest na 24.24 dołek z 26 listopada i połowa wielkiej świecy z 25 listopada ) jak to przebijemy to potem okrągłe 29,00 ( pełne liczby )
  • Re: sonda na dziś - 29,24 - 29,90 Autor: ~asbis [157.25.201.*]
    29-30
    lub
    31 i szok dla arka
  • Re: asbis Autor: arkadiusztoja [217.96.163.*]
    spadki na rynkach - także o 30 można chyba zapomnieć dzisiaj - możliwe że jak tylko odbiją to 30 zobaczymy - ważne żeby ruchy były bo wtedy można coś zarobić, albo taniej kupić. Ja się obawiam że już możemy być w już w BESSIE i tylko nowe SZCZYTY mogą to zmienić. Może być też podwójnay szczyt i spadek. Bessa na rynkach a dokładnie jej początek jest często mylony z falą korekcyjną i oczekiwaniem na dalsze wzrosty i przebijanie szczytów. Także jeśli nie będzie negatywnych sygnałów z rynków a wyniki spółek lokomotyw będę bardzo dobre i nie upadnie żadna znaczaca firma lub nie rospęta się nowa wojna albo stara nie przybierze na sile to możliwe że zblizymy się do poprzednich górek i je przebijemy. W innym przypadku stawiam na - albo korektę poprzednich wzrostów i dakszą hossę, albo BESSĘ i zejście na bardzo niskie poziomy cenowe - Asbis 24-16 zł
  • Re: asbis Autor: ~hmm [31.0.52.*]
    Kluczowe jest to chyba, a twoje chyba brzmi jak "nie mam pojęcia co mówię", bo dla mnie np. amplituda wahań dziennych mocno maleje i dąży do 0, a co to znaczy w połączeniu z również zwężającymi się wstegami bollingera i rosnącym ad, każdy szanujący sie i swoje pieniądze inwestor powinien wiedzieć, także wielkie oczekiwanie, Mikołaj odpala sanie, zobaczymy jak renifery w formie
  • Re: 29,24 poległo ! idziemy w okolice 29,00 a potem 28.XX Autor: arkadiusztoja [217.96.163.*]
    Zobaczymy czy 29,00 się dziś obroni ..............
  • Re: 29,24 poległo ! idziemy w okolice 29,00 a potem 28.XX Autor: ~MJ23 [89.151.18.*]
    Przepraszam, co poległo ?
  • Re: 29,24 poległo ! idziemy w okolice 29,00 a potem 28.XX Autor: ~PanRyszard [109.196.127.*]
    Pewnie areczek się wysprzedawał i szybko odbiło hahaha
  • Re: sonda na dziś - 29,24 - 29,90 Autor: ~ence_pence [79.191.55.*]
    Grubcio automatem rysuje wykres jakk chce, a Wy szukacie znaków AT i doktoryzujecie sie z figur :D Kolejny dzień mielenia na poziomie 2M obrotu, z delikatnymi wahnieciamy aby bądź wystraszyć albo zachęcić ulicę. Ehhh. Tak czy inaczej - ostatecznie fundamenty sie obronią, a o te nie mam obaw. Z Asbisem od 8 lat :)
  • Re: sonda na dziś - 29,24 - 29,90 Autor: ~Jaqub [185.53.134.*]
    Oczywiście że kurs się obroni, słabe ręce już zdały papier więc musi ruszyć wyżej na 33-35 żeby zachęcić.
  • Re: sonda na dziś - 29,24 - 29,90 Autor: ~PanRyszard [109.196.127.*]
    Areczku jednak się nie obroniło i wyszło powyżej 29,5 zł, a ty na peronie jęczysz.
  • Re: PODSUMOWANIE Autor: arkadiusztoja [217.96.163.*]
    Dziś zrobiłem duże zakupy - zamknięcie sesji na wysokim poziomie z czego się bardzo cieszę :) bo jutro kurs może ładnie podskoczyć i sprzedam całe moje dzisiejsze zakupy na ładnym plusiku.
    nasdaq ma jakieś 670 punktów do ATH - nie mam zupełnie pojęcia czy zbliży się do szczytów czy je przebije ?
    MOŻE to tylko podpucha i wywalanie S w rynek a może chęć bicia nowych rekordów ?
    BTC 333000 i zniwelowanie z nawiązką wczorajszego spadku acz to jeszcze za mało żeby automaty na wykresach zobaczyły możliwosć większych wzrostów - obstawiam że wybicia będą pokusą do grania na spadki - i bitek dostanie solidnie na bessie .......
    Ja dalej obstawiam że będą spadki acz na dwoje B wróżyła.
    Dowolny konkretny triger może ruszyć solidnie kursami.
    dlaczego gpw spadło ?
    dane z pkb były na + 0,1 %
    możliwe że zachód wychodzi na początku z naszej giełdy bo tu ma zdecydowanie mniej ulokowanej gotówki
    warto dobrze obserwować kontrakty na w20 bo mogą być pierwszym znacznikiem bessy i odwracania pozycji.

Licze na spadki ale do końca nie mam przekonania że już w nich jesteśmy ( mowa o szerokim rynku gpw )

obstawiam ze grudzień nie da zarobić na szerokich rynkach i indeksy nie przebiją notowań z 1 grudnia.
    druga połowa grudnia i styczeń moim zdaniem będzie spadkowy.
[x]
ASBIS 2,54% 68,50 2026-05-13 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.