• Uwaga będzie obicie!! Autor: ~Realista [109.231.6.*]
    Wągiel drożeje! Jak ktoś posiada wolne środki można zakupić akcji JSW. Przewiduje wzrosty!
  • Re: Uwaga będzie obicie!! Autor: ~Realista [109.231.6.*]
    Ktoś kiedyś Mi zarzucił , że od dłuższego czasu nadaje o spadkach. Odpisałem, dla tego że od dłuższego czasu mamy spadki a jak sytuacja zmieni się to też napiszę . Więc piszę cena węgla idzie do góry są podstawy aby sądzić, że nastąpi odbicie na JSW. Jak jeszcze w między czasie pojawi się komunikat np. o zawarciu porozumienia z górnikami, czy odzyskaniu składki 1,6 mld, otwarciu Elektrociepłowni w Radlinie i td. To wzrost może być wyższy i trwały.
  • Re: Uwaga będzie obicie!! Autor: ~Rysiu [83.7.167.*]
    Szort wali na oślep byle przebić 23.5
  • Re: Uwaga będzie obicie!! Autor: ~ryl [37.109.147.*]
    Dnia 2025-12-02 o godz. 10:53 ~Realista napisał(a):
    > Ktoś kiedyś Mi zarzucił , że od dłuższego czasu nadaje o spadkach. Odpisałem, dla tego że od dłuższego czasu mamy spadki a jak sytuacja zmieni się to też napiszę . Więc piszę cena węgla idzie do góry są podstawy aby sądzić, że nastąpi odbicie na JSW. Jak jeszcze w między czasie pojawi się komunikat np. o zawarciu porozumienia z górnikami, czy odzyskaniu składki 1,6 mld, otwarciu Elektrociepłowni w Radlinie i td. To wzrost może być wyższy i trwały.

W pełni się zgadzam, być może kiedyś będą wzrosty......Wyższe i trwałe, ale kiedy to będzie, tego cyganka mi już nie powiedziała ...
    Chłopaki chcieli postraszyć i sami się wystraszyli. Ciekawe co ich tak wystraszyło, może cena węgla? Australia znowu na zielono. Trzymać się i korzystać z takich promocji wybicie już tuż tuż.
    Dziś znów wągiel na zielono przebiliśmy roczne max. Sprężyna na JSW napina się.
  • Re: Uwaga będzie obicie!! Autor: ~Max [91.94.64.*]
    -2% od wpisu to chyba obicie a nie odbicie ?
    Zresztą tak napisałeś w wątku.
    Zgadza się ?

Zgadza się:) na razie, ale Ja inwestuje długoterminowo i widzę światełko w tunelu. Wągiel idzie do góry i tego nikt nie schowa pod dywan tak jak inne ważne informacje np. ukończenie budowy baterii nr 4, ukończenie budowy elektrociepłowni Radlin i td.
  • Re: Uwaga będzie obicie!! Autor: ~Jak [91.150.202.*]
    Mi się właśnie tak odbiło , że omal pawia nie puściłem
  • Re: Uwaga będzie obicie!! Autor: ~l78 [83.27.170.*]
    codziennie od ponad roku można tu przeczytać, że "jutro" odbicie. Żeby tu pokryć koszty funkcjonowania tej spółki to węgiel musiałby podskoczyć chyba o 1000%
  • Re: Uwaga będzie obicie!! Autor: ~Max [91.94.80.*]
    Trader wróżył z bigosu 390 zł. do końca 2024.
[x]
JSW -0,07% 27,98 2026-05-14 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.