Ktoś kiedyś Mi zarzucił , że od dłuższego czasu nadaje o spadkach. Odpisałem, dla tego że od dłuższego czasu mamy spadki a jak sytuacja zmieni się to też napiszę . Więc piszę cena węgla idzie do góry są podstawy aby sądzić, że nastąpi odbicie na JSW. Jak jeszcze w między czasie pojawi się komunikat np. o zawarciu porozumienia z górnikami, czy odzyskaniu składki 1,6 mld, otwarciu Elektrociepłowni w Radlinie i td. To wzrost może być wyższy i trwały.
Dnia 2025-12-02 o godz. 10:53 ~Realista napisał(a): > Ktoś kiedyś Mi zarzucił , że od dłuższego czasu nadaje o spadkach. Odpisałem, dla tego że od dłuższego czasu mamy spadki a jak sytuacja zmieni się to też napiszę . Więc piszę cena węgla idzie do góry są podstawy aby sądzić, że nastąpi odbicie na JSW. Jak jeszcze w między czasie pojawi się komunikat np. o zawarciu porozumienia z górnikami, czy odzyskaniu składki 1,6 mld, otwarciu Elektrociepłowni w Radlinie i td. To wzrost może być wyższy i trwały.
W pełni się zgadzam, być może kiedyś będą wzrosty......Wyższe i trwałe, ale kiedy to będzie, tego cyganka mi już nie powiedziała ...
Chłopaki chcieli postraszyć i sami się wystraszyli. Ciekawe co ich tak wystraszyło, może cena węgla? Australia znowu na zielono. Trzymać się i korzystać z takich promocji wybicie już tuż tuż.
Zgadza się:) na razie, ale Ja inwestuje długoterminowo i widzę światełko w tunelu. Wągiel idzie do góry i tego nikt nie schowa pod dywan tak jak inne ważne informacje np. ukończenie budowy baterii nr 4, ukończenie budowy elektrociepłowni Radlin i td.
codziennie od ponad roku można tu przeczytać, że "jutro" odbicie. Żeby tu pokryć koszty funkcjonowania tej spółki to węgiel musiałby podskoczyć chyba o 1000%