• Przypone również że..... Autor: ~Johny [109.231.32.*]
    Tu ludzie chwalą sie zakupem 40 akcji
  • Re: Przypone również że..... Autor: ~ZodiakalnyByk [46.113.8.*]
    Wczoraj kupiłem 6 a po jutrze kupię 3.
  • Re: Przypone również że..... Autor: iceberg7 [195.189.85.*]
    OO a ja sprzedałem 8.
    Czyli jest popyt i podaż:)
  • Re: Przypone również że..... Autor: ~Johny [31.0.92.*]
    Brawo chlopaki
  • Re: Przypone również że..... Autor: iceberg7 [195.189.85.*]
    Brawo my.
  • Re: Przypone również że..... Autor: ~ZodiakalnyByk [158.255.95.*]
    Johny… Ty bez kangura to wysoko nie poskaczesz.
  • Re: Przypone również że..... Autor: ~Johny [109.231.32.*]
    Świąteczny miesiąc
    Świąteczny miesiąc , lampki powiesilem na tarasie.... swiateczne piosenki z youtube'a

Odpuść Byczku
  • Re: Przypone również że..... Autor: ~TTmar [31.0.59.*]
    Johny, może Ty w końcu odpuść.
    Jaki masz cel, że siedzisz tu 24/7?
    Piszesz o świątecznej atmosferze, a gdzie Twoja życzliwość?
    Mam wrażenie, że nie zależy Ci na kursie, bo nie masz akcji, ale na tym by Highlander nigdy nie odniósł sukcesu. A raczej ludzie, którzy ciężko pracują na Highlandera i 8belle.
    Już nawet inni użytkownicy przyjęli Twoją formę pisania.
    Ciekawe dlaczego tak bardzo Ci nie zależy na sukcesie spółki?
    Akcje mam, w związku z tym odp. na reszte postu jest bez zasadna....

Powinuenem byl sprzedac 1 lub 2 lipca. Trudno, uwierzylem i dostalem po tyłku.
    Masz akcje i chcesz żeby spadły na 1.6 zł?
    Coś się nie klei Twoje tłumaczenie. Posty z 1 i 2 lipca:

Spokojnie - wracamy do ba y
    ~Johny
    2025-07-01 14:28
    IP 109.231.50.*
    Jw

Re: Teraz bedzie sie kisic na 2.4-2.6 :)
    ~Johny
    2025-07-02 15:29
    IP 109.231.50.*
    Moim zdaniem zaraz bedzie 2.4 wiec wzrto oddac poki jest jeszcze zysk

Zachęcałeś innych na sprzedaż a sam nie sprzedałeś?
    I co to wszystko oznacza?
  • Re: Przypone również że..... Autor: ~ZodiakalnyByk [158.255.95.*]
    Że nie masz kangura a święta tuż tuż.
    No wlasnie tak to jest z wami. Pytam 1ego odpowiada drugi.

Więc dodam tylko ze 3 zl nie ma, a kurs jest gdzie jest i idzie w kierunku.... widac w ktorym.

Szkoda że nawet grudniowy miesiąc nie wprawia was w świąteczny nastrój. Wymyślacie cos czego nie ma i próbujecie zrzucić na kogoś winę za spadek kursu. Piszecie ile to sie nie sprzedało produktow z graphenem - nie do zweryfikowania. A mimo tego piszecie te bzdury, a kurs widac gdzie jest.

Nie wiem co wam jeszcze napisac. Najlepiej nic. Ale nic to tez za duzo jak dla was.

Szanujecie tylko siebie i oklaskujecie kazdy swoj przecinek. Zwracacie uwage na bzdurne szczegoly. Ale gwozdziem do trumny jest to że nikt z was nie napisal chociazby pol negatywnego zdania o marketingu firmy -- ktorego po prostu ta firma nie ma.....
    Wrzucanie linkow do filmow z wywiadem pani Sylwii to nie marketing to bezczelne i infantylne wmawianie innym ze film ktory ma 40 odslon to hit, wydarzenie na skalę globalną....

Akcje mam, ale na 3zl w tym roku nie ma co liczyć, także przykro mi to mowic, ale przez was Niektorzy inwestorzy bedą mieli slabiutkie święta.... chyba ze chodzilo wam o swieta w 2027 roku - to wtedy wybaczcie mi maluczkiemu inwestorowi brak ogłady w inwestowaniu....
  • Re: Przypone również że..... Autor: ~artur [91.150.218.*]
    Dnia 2025-12-03 o godz. 18:15 ~Johny napisał(a):
    > No wlasnie tak to jest z wami. Pytam 1ego odpowiada drugi.
    > >
    > > Więc dodam tylko ze 3 zl nie ma, a kurs jest gdzie jest i idzie w kierunku.... widac w ktorym.
    > >
    > > Szkoda że nawet grudniowy miesiąc nie wprawia was w świąteczny nastrój. Wymyślacie cos czego nie ma i próbujecie zrzucić na kogoś winę za spadek kursu. Piszecie ile to sie nie sprzedało produktow z graphenem - nie do zweryfikowania. A mimo tego piszecie te bzdury, a kurs widac gdzie jest.
    > >
    > > Nie wiem co wam jeszcze napisac. Najlepiej nic. Ale nic to tez za duzo jak dla was.
    > >
    > > Szanujecie tylko siebie i oklaskujecie kazdy swoj przecinek. Zwracacie uwage na bzdurne szczegoly. Ale gwozdziem do trumny jest to że nikt z was nie napisal chociazby pol negatywnego zdania o marketingu firmy -- ktorego po prostu ta firma nie ma.....
    > > Wrzucanie linkow do filmow z wywiadem pani Sylwii to nie marketing to bezczelne i infantylne wmawianie innym ze film ktory ma 40 odslon to hit, wydarzenie na skalę globalną....
    > >
    > > Akcje mam, ale na 3zl w tym roku nie ma co liczyć, także przykro mi to mowic, ale przez was Niektorzy inwestorzy bedą mieli slabiutkie święta.... chyba ze chodzilo wam o swieta w 2027 roku - to wtedy wybaczcie mi maluczkiemu inwestorowi brak ogłady w inwestowaniu....

Tylko kolego z czego niby ta firma ma wyczarować cokolwiek? przecież tutaj nie ma gotówki, żeby wszystko zagrało potrzeba co najmniej 3-5 mln bez tego nie ma szans. Spółka przepala okolo70K m/m...
  • Re: Przypone również że..... Autor: ~Aaaa [37.31.22.*]
    Zrozum john wszystkie opowiesci o zielonej wiosnie itp, to daleko przyszlosc ...czekac
  • Re: Przypone również że..... Autor: ~TTmar [31.0.58.*]
    Jak Arturze wyliczyłeś te 3-5 mln? Żeby co zagrało? 8belle czy cała strategia Hilandera?
  • Re: Przypone również że..... Autor: ~artur [91.150.218.*]
    Dnia 2025-12-03 o godz. 20:44 ~TTmar napisał(a):
    > Jak Arturze wyliczyłeś te 3-5 mln? Żeby co zagrało? 8belle czy cała strategia Hilandera?

oczywiście to sa moje szacunki oparte na kosztach stałych, potrzebach marketingowych, zwiększeniu zapasów. Skala musi się pojawić. Bez pieniędzy na marketing, zatowarowanie nie ma takiej możliwości. Kto dzisiaj wchodzi i kupuje markę, która nie jest jeszcze popularna? musi zdobywać rynek i to jest realna ocena. Spółka na te chwile jest słaba kapitałowo.
  • Re: Przypone również że..... Autor: ~TTmar [31.0.58.*]
    No właśnie nie wiem Johny co to oznacza dlatego pytam.
    Nie znam innego inwestora, który posiada akcje i chce żeby ich cena spadała, zachęca innych do sprzedaży, a sam nie sprzedaje. Dla mnie jesteś ewenement.
    Ktoś nowy pomyśli, że jesteś na minusie i w grę wchodzi optymalizacja podatkowa. Ale to nie to, bo Ty obrzydzasz spółkę od wiosny i masz w tym cel.
    Jeśli nie podoba mi się polityka, strategia spółki to nie kupuje i szukam dalej, a nie ciągłe narzekania i negatywy.
  • Re:ODP Autor: ~ja [185.72.184.*]
    Tobie, o jaką przyponę, czy też przeponę chodzi? Zapowietrzyłeś się już wypisywania bzdur w wątkach i poświęcanie całego życia na bankierkowe forum?
  • Re: Re:ODP Autor: ~TTmar [31.0.51.*]
    Zaadresuj to do Johnego. To jego wątek, jego temat, jego przepona i zapowietrzenie :)
    Sam wpadł we własne sidła.
  • Re: Re:ODP Autor: ~Johny [109.231.32.*]
    O i jeszcze rozkazuje
[x]
HILANDER -6,40% 1,90 2025-12-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.