Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,28 zł , zmiana od tamtej pory: -10,96%

Re: Przypone również że.....

No wlasnie tak to jest z wami. Pytam 1ego odpowiada drugi.

Więc dodam tylko ze 3 zl nie ma, a kurs jest gdzie jest i idzie w kierunku.... widac w ktorym.

Szkoda że nawet grudniowy miesiąc nie wprawia was w świąteczny nastrój. Wymyślacie cos czego nie ma i próbujecie zrzucić na kogoś winę za spadek kursu. Piszecie ile to sie nie sprzedało produktow z graphenem - nie do zweryfikowania. A mimo tego piszecie te bzdury, a kurs widac gdzie jest.

Nie wiem co wam jeszcze napisac. Najlepiej nic. Ale nic to tez za duzo jak dla was.

Szanujecie tylko siebie i oklaskujecie kazdy swoj przecinek. Zwracacie uwage na bzdurne szczegoly. Ale gwozdziem do trumny jest to że nikt z was nie napisal chociazby pol negatywnego zdania o marketingu firmy -- ktorego po prostu ta firma nie ma.....
Wrzucanie linkow do filmow z wywiadem pani Sylwii to nie marketing to bezczelne i infantylne wmawianie innym ze film ktory ma 40 odslon to hit, wydarzenie na skalę globalną....

Akcje mam, ale na 3zl w tym roku nie ma co liczyć, także przykro mi to mowic, ale przez was Niektorzy inwestorzy bedą mieli slabiutkie święta.... chyba ze chodzilo wam o swieta w 2027 roku - to wtedy wybaczcie mi maluczkiemu inwestorowi brak ogłady w inwestowaniu....

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HILANDER -0,98% 2,03 2025-12-16 16:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.