Cała sfera budżetowa - konowały, policjanci ( tu akurat mam szacunek ), żołnierze ( narazie odpoczywają... Jak będzie wojna... NIe wiem:), urzędnicy...
Mam Was gdzieś:) Jesteśmy kwita:)
Ale kraść... NIE WOLNO KRAŚĆ! O TYM PRZYKAZANIE BOSKIE!
Mnie na szczęście ratuje muzyka i poezja... I MIŁOŚĆ:)
A ja ci cały świat wyśpiewam Aneta Łastik i Jerzy Wieczorek www.youtube.com/watch?v=7811AQTaRrM&list=RD7811AQTaRrM&index=1
No, może trochę za ostro napisałem - tych uczciwych polityków, policjantów, lekarzy i innych urzędników państwowych przepraszam:) Był taki film Znachor - może i są tacy lekarze ale ja jakoś ich rzadko spotykam:)
Mnie przy życiu utrzymuje muzyka, poezja, miłość ( ale o tym cicho, bo jeszcze Pisowcy i Poowcy będą zazdrościć, haha) no i...Takie przeboje
JOE DASSIN - A TOI (FOR YOU) with lyrics and english subtitles: www.youtube.com/watch?v=uEVACFFnizI&list=RDuEVACFFnizI&start_radio=1
P.S.
Na koniec końców to i tak ja to wygram:) . W zasadzie... To już wygrałem:)
A z małych zwycięstw... Juz opłącani przez Polaków pośrednio na zamówienie Pisowców trolle nie wchodzą na forum IDEA BANK:) Mały, bardzo mały sukces... NIE MA SIĘ CZYM CHWALIĆ:) PISOWCY mają teraz inne problemy - biedny Ziobro na wygnaniu - sędziowie i prokuratorzy, którzy byli mu wierni nie wiedzą co dalej, która stronę trzymać... TAK WYGLĄDA NASZ SYSTEM SPRAWIEDLIOWŚCI A PROPOS:) Zabawne, nie? Ale na koniec końców to i tak ja WYGRAM:) A ZE MNĄ WYGRA TA DOBRA STRONA I PRZEGONIMY DEMONY:):):):):):):):):):):)