• A kto utrzymuje polityków i innych darmozjadów? Autor: ~Mike75 [217.97.55.*]
    Pewnie tacy jak ja...

Cała sfera budżetowa - konowały, policjanci ( tu akurat mam szacunek ), żołnierze ( narazie odpoczywają... Jak będzie wojna... NIe wiem:), urzędnicy...

Mam Was gdzieś:) Jesteśmy kwita:)

Ale kraść... NIE WOLNO KRAŚĆ! O TYM PRZYKAZANIE BOSKIE!

Mnie na szczęście ratuje muzyka i poezja... I MIŁOŚĆ:)

A ja ci cały świat wyśpiewam Aneta Łastik i Jerzy Wieczorek
    www.youtube.com/watch?v=7811AQTaRrM&list=RD7811AQTaRrM&index=1
  • Re: A kto utrzymuje polityków i innych darmozjadów? Autor: ~Mike75 [217.97.55.*]
    No, może trochę za ostro napisałem - tych uczciwych polityków, policjantów, lekarzy i innych urzędników państwowych przepraszam:)
    Był taki film Znachor - może i są tacy lekarze ale ja jakoś ich rzadko spotykam:)

Mnie przy życiu utrzymuje muzyka, poezja, miłość ( ale o tym cicho, bo jeszcze Pisowcy i Poowcy będą zazdrościć, haha) no i...Takie przeboje

JOE DASSIN - A TOI (FOR YOU) with lyrics and english subtitles:
    www.youtube.com/watch?v=uEVACFFnizI&list=RDuEVACFFnizI&start_radio=1

P.S.

Na koniec końców to i tak ja to wygram:) . W zasadzie... To już wygrałem:)
  • Re: A kto utrzymuje polityków i innych darmozjadów? Autor: ~Mike75 [217.97.55.*]
    A z małych zwycięstw...
    Juz opłącani przez Polaków pośrednio na zamówienie Pisowców trolle nie wchodzą na forum IDEA BANK:)
    Mały, bardzo mały sukces... NIE MA SIĘ CZYM CHWALIĆ:)
    PISOWCY mają teraz inne problemy - biedny Ziobro na wygnaniu - sędziowie i prokuratorzy, którzy byli mu wierni nie wiedzą co dalej, która stronę trzymać... TAK WYGLĄDA NASZ SYSTEM SPRAWIEDLIOWŚCI A PROPOS:)
    Zabawne, nie? Ale na koniec końców to i tak ja WYGRAM:) A ZE MNĄ WYGRA TA DOBRA STRONA I PRZEGONIMY DEMONY:):):):):):):):):):):)
[x]
IDEABANK 0,00% 1,59 2020-12-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.