• Wczoraj wigbanki +2.5% Autor: brututs [31.60.118.*]
    Dzisiaj też na plusie a prezes bosia myśli jaki tu następny odpis zrobić i będzie robił tak w nieskończoność aby być w trybie naprawczym i nie płacić podatków a kasę brać na premie i podwyżki
  • Re: Wczoraj wigbanki +2.5% Autor: ~heheh [89.64.88.*]
    ten bank to jakas żenada i kompromitacja banków polskich takie banki powinny być likwidowane, a osoby z zarządów powinny miec zakaz pełnienia funkcji kierowniczych
  • Bez przesady,... Autor: ~Andy [5.184.253.*]
    Płaczki forumowy, to że bank nie jest rewelacyjny to wszyscy wiedzą i dlatego ostatnio zostało przez rynek tak nisko wyceniony w okolicach 10,4 zeta , ale przecież przy aktualnej cenie c/z = 7,9 , zaś c/wk= 0,49. Proszę pokazać mi który teraz bank gieldowy ma tak niskie wskaźniki, poza technicznie w okolicach 10,3 zeta jest silne wsparcie techniczne i jak bynajmniej będę grał na powyzsze. Latem tego roku kupiłem spory pakiet akcji Bosia z średnią ceną 10,6 zeta i pod koniec sierpnia br.sprzedalem że sporym zyskiem, pora więc na odkup w cenie 10,3x zeta.
  • Re: Bez przesady,... Autor: brututs [31.60.81.*]
    Wkrótce oddasz ten zysk i będziesz tego śmiecia klnął do końca życia.
    Już ING Bank napisał że nawet w grudniu NBP obniży stopy procentowe więc mamy już mocne obzniżki to oby te 10.3 zł nie stało się wkrótce silnym ale oporem. 3 lata śmieć tylko odpisy robił to jak teraz miało by być dobrze ? Masz niskie wskaźniki i co z tego ? Rynek trzyma się z daleka tego śmiecia , widać to gołym okiem. Jutro automat znów będzie ci w gardło kazdą ilość akcji pchał, wiedz jedno żadnych tu wzrostów nie będzie do następnych wyników a giełda i banki będą bić nowe rekordy.
  • Re: Bez przesady,... Autor: ~adam56 [194.15.120.*]
    W waszych wypowiedziach zawiera się cała GPW, jedni widzą w danej spółce plusy inni minusy a najważniejszy jest zysk. Ja tutaj też zainwestowałem i liczę na zyski ale nie mam nic przeciwko tym którzy mają inne spojrzenie .
  • Re: Bez przesady,... Autor: ~Andy [5.184.253.*]
    Dziś Nawrocki podpisał ustawę podatkową dla banków, więc większość banków na dół w tym Bos też. Więc ja też adekwatnie do zmiennej sytuacji in minus na bankach, zmieniam swój opcje kupna Bos , in minus na kursie też na 10,1x zeta.
  • Re: Bez przesady,... Autor: brututs [31.60.122.*]
    Przestań kłamać.
    Wigbanki teraz -0.39% a bośbank -2.88% i walka o utrzymanie wsparcia.
    Rzeczywistość jest taka że inflacja już w celu, mamy obniżki stóp procentowych a to oznacza dla boś banku nowe minima teraz 7 zł a docelowo 3 zł. Utrata płynności i albo ratunek i przejęcie banku albo bankructwo.
    Gdzie , w czym kłamie koleś. To jest moja opinia , a nie twój hejt , nagon na BANKRUTA !!!!!
  • Re: Bez przesady,... Autor: ~Men [5.173.218.*]
    Właśnie boś zyskał na podatku 26 milionów dzięki temu że kiedyś miał straty.
    No więc jak się teraz mają te nagony na BANKRUTA tego naganiacza forumowego , no jak!!!!
[x]
BOS -0,20% 10,20 2026-05-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.