• Wyłącznie do Mat, Tomek Autor: ~Pytam [37.225.36.*]
    1) Jesteście posiadaczami akcji MBF Group S.A.?
    2) Ile akcji posiadacie - jesteście anonimowi, to co Wam szkodzi pochwalić się.
    3) Jak czujecie dyskomfort w podaniu ilości akcji, to posiadacie ich więcej niż 1 000 ???
    4) Jaki cel chcecie osiągnąć przez Waszą aktywność ???
    4) Dalsze pytania uzależniam od jakości odpowiedzi na te proste pytania.

/
  • Re: Wyłącznie do Mat, Tomek Autor: ~Pytam [37.225.36.*]
    Re: Z "X" Sqadron ASE GROUP Autor: ~Mat [37.30.26.*] 2025-11-21 09:53
    Stay in touch od 4 lat hehehee
    Emailem od Orlenu nie potrafili się zająć a drony zrobią jeheheheee

To jeżeli do informacji zamieszczonej przez Squadron ASE Group tak się odnosisz, to co masz na myśli Mat???
  • Re: Wyłącznie do Mat, Tomek Autor: ~Polityczny [95.175.7.*]
    Odpuść- przecież to są jakieś ameby
    Albo wiszą póki co wysoko i nie mają nerwów i odwagi aby poczekać
    Albo sprzedali niziutko jak kurs szedł do góry i teraz jad zazdrości ich zjada od środka
    Tak czy siak szkoda na nich czasu
    Miłego weekendu normalnym forumowiczom życzę :)
  • Re: Wyłącznie do Mat, Tomek Autor: ~Mat [37.30.24.*]
    Dziwnym trafem uaktywniłeś się drugiej połowie tego roku .. różnica polega na tym że ja byłem tutaj i przy 10 zł w 2021 i przy 1,34 (23.12.2025). Jakoś wtedy nie widziałem Tw. Nicku . Nie pozdrawiam
  • Re: Wyłącznie do Mat, Tomek Autor: ~Pytam [37.225.4.*]
    A na które pytanie Mat odpowiadasz ???
  • Re: Wyłącznie do Mat, Tomek Autor: ~Polityczny [95.175.7.*]
    To że jesteś tutaj od 2021 nie znaczy nic poza tym że marny z Ciebie inwestor :)
  • Re: Wyłącznie do Mat, Tomek Autor: ~re [37.47.185.*]
    Znam takich golasów. Kupują parę sztuk akcji i trzymają na 10, no może max 20% myśląc że zarobili. Potem kurs robi 1000% a ich boli to przedwczesne wyjście tak bardzo że tracą zmysły. Brak tzw mocnych zwieraczy powoduje że płaczą potem latami na forach. Przykre jest patrzenie na to, ale tak jest wszędzie na wszystkich forach dobrych spółek gdzie kurs mocno poszedł w górę. Przegrywów jest wielu, ale tylko nieliczni płaczą publicznie jak Mat czy Tomek. Nie powiem żeby mnie to cieszyło, ale to dobra nauczka, jak dorosna i staną się silnymi graczami i może wyciągną wnioski z błędów to zarobią. Niemniej jednak na razie to dno moralne bo posuwają się do wielu kłamstw które tu już były wyjaśniane. Kiedy udowodni się kłamstwo, to zaczynają nowy wątek. Żenada. Czekam na 100 zł , które tu będzie w przyszłym roku i wiem że ich płacz będzie trudny do czytania, ale czy trudny do zniesienia ? Raczej nie , raczej duża satysfakcja.
    Jakoś nie bardzo tutaj została wyjaśniona kwestia certyfikacji którą mieli robić w momencie jak dostali @ od Orlenu. Więc nie opowiadaj bzdur że coś tu jest wyjaśniane. To 1 przykład z brzegu . Nie bede tu już wracał do Mediolanu i transportu mocznika lub giełdy Buce na Białorusi . Miałes odwagę kiedyś zadzwonić do tej spolki ? Też nie bo się madrujesz tutaj i od sierpnia piszesz o 100 zł. Zejdź na ziemię i zobacz jakie są fakty. .
  • Re: Wyłącznie do Mat, Tomek Autor: ~Wardon [188.146.150.*]
    Nie zmienia to faktu że technicznie możliwy jest spadek na 5.60-5.80
    Ale jemu nie wytłumaczysz.
    On przyjął ze będzie 100 zł za rok i tego się trzyma
  • Re: Wyłącznie do Mat, Tomek Autor: ~Pytam [37.225.42.*]
     Re: Wyłącznie do Mat, Tomek Autor: ~Mat [37.30.24.*] 2025-11-24 08:35
    Jakoś nie bardzo tutaj została wyjaśniona kwestia certyfikacji którą mieli robić w momencie jak dostali @ od Orlenu. Więc nie opowiadaj bzdur że coś tu jest wyjaśniane. To 1 przykład z brzegu . Nie bede tu już wracał do Mediolanu i transportu mocznika lub giełdy Buce na Białorusi . Miałes odwagę kiedyś zadzwonić do tej spolki ? Też nie bo się madrujesz tutaj i od sierpnia piszesz o 100 zł. Zejdź na ziemię i zobacz jakie są fakty. .

Wiesz, że w tym obrzydzaniu MBF, powtarzasz się ???
    Od długiego czasu, chyba co najmniej kilkunastu miesięcy, jak ta mantra powtarzasz kilka razy w tygodniu, jak nie codziennie, te same teksty obrzydzające teksty.
    Już mam w 4 literach co jest prawdą a co nie. Mnie interesują obecne projekty Spółki realizowane m.in ze Sqadron. Masz coś mat do Sqadron??? Potwierdzając planowane próbne testy drona transportowego uważasz, że jest to niewiarygodne potwierdzenie???

Powtarzając się.
    Oszczędź to forum i uwolnij je od swojego lamentowego bełkotu.
    Każdy ma swój mózg jakbyś nie wiedział, który potrafi, w przeciwieństwie do ciebie, właściwie wykorzystać.
  • Re: Wyłącznie do Mat, Tomek Autor: ~bilioner [178.43.128.*]
    obstawiam 48/58 zeta w 2026
  • Re: Wyłącznie do Mat, Tomek Autor: ~Mat [37.30.28.*]
    Co tak mało ? Przecież re pisał o 100zl .
[x]
MBFGROUP 5,21% 6,06 2026-05-15 12:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.