My cicho siedzimy? Zabawne, bo ja zauważyłem że to wynaganiacze pochowaliście się pod kamieniami jak karaluchy. :) Jak pisałem że 14 zł to kilkuletnie maksimum i na więcej nie ma co liczyć bo na tym poziomie będzie realizacja zysków u niektórych nawet blisko nawet w 100% to mi wierzyć nie chcieliście i pisaliście że to dopiero początek wzrostów. Jak pisałem że te wyniki za trzeci kwartał są już w wycenie tych 14 zł na kursie który poleciał z 7 zł to wyśmiewaliście. Jak pisałem że huntinga w tym roku nie zobaczycie to twierdziliście że lada dzień będzie ogłoszona demo a jedyne co ogłosili to zmianę terminu na TBA a następna aktualizacja statusu tego projektu to będzie zakwalifikowanie do odpisu aktualizacyjnego na przyszły rok bo wildland w najnowszym raporcie ma wyraźny zapis że ten tytuł robią na zlecenie, a skoro nie potrafią sobie poradzić z kilkoma twoimi gierkami których powinni mieć więcej kasy i robią grubą emisję akcji na dalsze przetrwanie to sobie możecie dopowiedzieć jak długo jeszcze pociągną :) A jak pisałem że niebawem zaczną się optymalizację podatkowe i wywalanie akcyjek to twierdziliście że nikt tych akcji pozbywać się nie będzie. Jak widać trolle znowu miały rację co nie karaluszki? :) A z tym pociągiem to się w końcu zdecydujcie bo raz piszecie że zostaliśmy na peronie raz że siedzimy zamknięci w tym pociągu w kiblu :) Więcej konsekwencji robaczki. Zostaje wam póki co na pocieszenie bajka o wyższej dywidendzie w przyszłym roku, która i tak będzie dalej taka sama bo spółka jak widać ma coraz większe potrzeby inwestycyjne.
Dobrze wiedzieć że jeszcze jest ktoś kto chce kupować te akcje. Szkoda tylko że musimy czekać na ciebie aż do lutego albo i dłużej jak się pojawią szacunki.