My cicho siedzimy? Zabawne, bo ja zauważyłem że to wynaganiacze pochowaliście się pod kamieniami jak karaluchy. :) Jak pisałem że 14 zł to kilkuletnie maksimum i na więcej nie ma co liczyć bo na tym poziomie będzie realizacja zysków u niektórych nawet blisko nawet w 100% to mi wierzyć nie chcieliście i pisaliście że to dopiero początek wzrostów. Jak pisałem że te wyniki za trzeci kwartał są już w wycenie tych 14 zł na kursie który poleciał z 7 zł to wyśmiewaliście. Jak pisałem że huntinga w tym roku nie zobaczycie to twierdziliście że lada dzień będzie ogłoszona demo a jedyne co ogłosili to zmianę terminu na TBA a następna aktualizacja statusu tego projektu to będzie zakwalifikowanie do odpisu aktualizacyjnego na przyszły rok bo wildland w najnowszym raporcie ma wyraźny zapis że ten tytuł robią na zlecenie, a skoro nie potrafią sobie poradzić z kilkoma twoimi gierkami których powinni mieć więcej kasy i robią grubą emisję akcji na dalsze przetrwanie to sobie możecie dopowiedzieć jak długo jeszcze pociągną :) A jak pisałem że niebawem zaczną się optymalizację podatkowe i wywalanie akcyjek to twierdziliście że nikt tych akcji pozbywać się nie będzie. Jak widać trolle znowu miały rację co nie karaluszki? :) A z tym pociągiem to się w końcu zdecydujcie bo raz piszecie że zostaliśmy na peronie raz że siedzimy zamknięci w tym pociągu w kiblu :) Więcej konsekwencji robaczki. Zostaje wam póki co na pocieszenie bajka o wyższej dywidendzie w przyszłym roku, która i tak będzie dalej taka sama bo spółka jak widać ma coraz większe potrzeby inwestycyjne.