a co Ty chciałeś już 30 zł na Polnej? ;)
cieszyć się z tego co jest - mogło równie dobrze kisić dalej w okolicach 14,5 zł... ;)
a poza tym, parafrazując powiedzenie: "nie oceniaj dnia przed zachodem" - jeszcze prawie 4 godziny sesji, a przecież liczy się zamknięcie...
jeszcze teraz spółce jest potrzebny spokój... bo jak wyrwie ponad 20 zł to sorry gregory, ale wtedy to już poleci:) zakładam to wydarzenie na drugą połowę października, chyba, że trochę wcześniej wyrwie "ni stąd, ni zowąd" :)
i tak się kupuje akcje! (właściwych spółek, rzecz jasna), a większość działa w takich sytuacjach wbrew logice - jest +20%, to sobie wyrywają, jest -7% to wybrzydzają i ..... sprzedają w końcu....
oj, mam nadzieję, że jak najwięcej uda się zebrać skupującemu, bo z takim "balastem" to daleko by się nie zajechało ;)
skupujący stwierdził, że skoro można jeszcze trochę pozbierać "po taniości", to dlaczego nie skorzystać z tej okazji! Tym bardziej, że dziś mamy znów duże obroty i nieźle można postraszyć i społoszyć inwestorów!
a póki co, polanka zatrzymała się na ślicznym -7,07% :) i ............... impas...
to chyba minimum dzienne ;)
są jeszcze 3 godziny do nadrobienia tego
no bo nie wiem, czy sprzedawać tą Polną, czy kupować - wolałem wczorajsze ponad +20%, wtedy to wiedziałem co robić.... poradźcie..... boję się podjąć decyzję, bo tu cały czas minus...i jak tu kupować....
tak się Panie J. właśnie zastanawiałem nad tym, że chyba Wy z p.K. to jednak nie jesteśta kamraty - przecież nowy inwestor teraz musi płacić bez mała 3 zł więcej za akcje, niż przez ostatnie dni... taki psikus przy 100K kosztuje przyzwoite mieszkanie w średnim mieście...
no ale w ten sposób jak będziesz Pan robił, to p.K. będzie ładował akcje nawet po przekroczeniu 20 zł, do 30 zł, a wtedy to 70 zł jeszcze w grudniu (może już i w listopadzie...) i nici z misternego planu spokojnego skrobania się kursu...
Panowie, nie tak się umawialiśmy... na jutro to już proszę nauczyć się zmieniać kolor czcionki z czerowonej na zielony... no.... i już jutro zamknięcie powyżej 19 zł..... no.... bo tak to nie będziemy... no....