Zupełnie poważne pytanie...dlaczego tak kurczowo uczepiliście się tej spółki? Dlaczego tak bardzo zależy Wam na spadkach? Mało to logiczne...jeśli uznaję spółkę za kiepską, to zwyczajnie przestaję się nią interesować...Co macie w zamyśle poza oczywistym ("kółeczka")?
Proszę jedynie o zaniechanie odpowiedzi o bezinteresownym pomaganiu nieświadomym...
To są sfrustrowani ynwestorzy co w hossie gamingowej potrącili pieniądze i teraz wielkich ekspertów zgrywają z pusta kieszenią i traumą. Wypijemy ich zdrówko na kolejnym spotkaniu akcjonariuszy znów kilka poziomów wyzej na kursie.
Czy ja wiem że opadła .. ja się cieszę , dobieram w miarę możliwości póki cena dobra żeby żyć z dywidendy. Taka mam strategię, jak mam nadzieję większość wierzących w spółkę i umiejących odczytywać sytuacje , żeby „5ziko” kółek nie kręciło
Ja tylko czekałem aż ktoś wyskoczy z takim tekstem. :) To jest zawsze standardowe tłumaczenie umoczonych ludzi którzy próbując pocieszyć samych siebie próbują przedstawiac innym błędy które popełnili jako dobre i świadome decyzje. Świetne :)
a kto tu jest umoczony? nie rozumiem. Średnia poniżej ceny zakupu od paru lat na spółce, raz lepiej z dywidenda raz gorzej ale ciągle do przodu..aaa tobie chodzi żeby tracić czas pisać bzdury w stylu 5 ziko , optymalizacja, żeby kręcić groszowe kółka...jeśli to jednak twoja droga życiowa, to twoja sprawa. tylko tych tekstów to nie specjalne przekonywujące. tak się przy okazji zastawiam, jaki poziom akcji maja wszyscy w stylu "5ziko" ? no bo chyba mają skoro tyle czasu na forum-;)?